Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewe613

Proszę o rady.

Polecane posty

Witam. Piszę do Was, bo naprawdę nie mam już sił i nie wiem jak postąpić dalej. Proszę o jakieś rady żeby mój problem stał się mniej uciążliwy psychiczny. Od jakiegoś czasu jestem bez pracy. Dziennie szukam ofert pracy w internecie. Bez pozytywnych wyników. Postanowiłam ponieść swoje wykształcenie, nie jest zbyt wysokie. Problem jest większy, brak pracy wiąże się z brakiem kasy. To chyba wszyscy wiemy. Mój partner zarabia nie jest to zbyt wysoka kwota. Przez to mamy problemy finansowe. Mój partner obwinia mnie za wszystko. Staram się. Szukam tej pracy codziennie. Za każdym razem jak jest źle obwinia mnie za wszelkie problemy. Nie tylko swoje a też swojej rodziny. Męczy mnie to strasznie psychicznie nie mam żadnego oparcia każdy tylko krytykuje. A przecież chce żeby było lepiej. Nie obijam się. Nie nadużywam napojów %, nie czekam aż praca przyjdzie sama. Jestem już tym zmęczona. Jakiś czas temu ja utrzymywałam dom, nie mam zwyczaju wypominać mu tego. Co zrobić żeby to wszystko nie obarczało tylko mnie? Nie potrafię nie tłumić tego w sobie. Dziś już przepłakałam z 3h. :( Proszę o rady.

Gość problem z babcią
prawdziwego przyjaciela poznaje się w biedzie a twój facet to kutas

Najlepsze efekty daje chodzenie od drzwi do drzwi i pytanie o pracę, zostawanie swojego CV i opisu jaka praca Cię interesuje. W internecie nie trać czasu. Różnie to bywa ale z reguły ciężko się gdzieś dostać z internetowych ogłoszeń. Chodz od sklepu , restauracji, hotelu czy biur i pytaj każdego czy nie szukaja pracownika, pomocnika...

Gość _cycu_od_ferdka_
jak jesteś ładna to możesz zarabiasć ciałem , zawsze pare groszy wpadnie :-P

2 tygodnie temu rozniosłam po samych sklepach 60cv. I nic. Teraz odpowiadam na ogłoszenia z internetu i gazet. Ja szukam pracy, gdzie nie będę musiała sprzedawać swojego ciała obleśnym facetom. Chce uczciwie i godnie zarabiać. Nie w takim senie!.

Gość _cycu_od_ferdka_
albo otworz stoisko gdzies na ryneczku z jakimis pierdołami , zawsze jest wyjscie tylko trzeba chciec

Człowieku ja nie mam na bieżące opłaty. A Ty mi radzisz żebym otworzyła swoje stoisko. I kto mi da na to kase? :> Miałam pomysł na swój biznes. Kasa z pup ale jak coś pójdzie nie tak to trzeba oddać te 20tys. I skad później oddać? Myśleć można, ale trzeba myśleć z głową. Ja chce wyjść z długów a nie wciągać się w nie bardziej. Ja chce i nie wiesz jak bardzo chce. Ale nie zaryzykuje jak nie jestem czegoś pewna. Biznes musi być przemyślany. A nie porywać się na byle co. Praca na swoim w cale nie jest też taka wspaniała.