Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BPS12

Potwierdzić randkę?

Polecane posty

Gość BPS12

Umówiłem się z laską z neta na dzisiaj. Wszystko jest ustalone, ale gdy ustalełem z nią szczegóły to wyczułem jakąś taką obojętność. Tylko odpisywała, nawet się nie pożegnała. Ogólnie jakąś nie było czuć jej entuzjazmu. I teraz mam wątpliwości czy ona przyjdzie na to spotkanie. I zastanawiam sie czy zadzwonić i się upewnić czy pójść tam i sprawdzić. Jak myślicie?

Gość BPS12
bardzo mi zalezy bo szukam zony a mam 158 cm wzrostu

Gość BPS12
Ale wydaje mi się że jak zadzwonie to będzie trochę desperackie

Gość BPS12
Kurcze,szkoda by było gdyby mnie olała bo juz obciąłem panokcie u stóp i ogoliłem pachy.

Raczej grzeczne i kulturalne Potwierdzenie randki i zarazem zaznaczenie, że ci w jakiś sposób zależy. To się podoba kobietom, ale takim na poziomie, które znają savoir-vivre.

Gość BPS12
Zadzwoniłem ale odebrał jakis gosciu i powiedział ze Roxana jest zajęta.Kazał zadzonic za 15 min. Moze to jej ojciec..? albo brat?

Gość _cycu_od_ferdka_
albo zadzwon z pretekstem i pytaniem o cos , nie konkretnie o randke tylko np. czy mam przyjechac samochodem , bo nie wiem czy wypijemy drinka i bede mogł prowadzic itd. jak odpowie i co odpowie , wtedy bedziesz wiedział

Gość BPS12
Samochód odpada ona wie że mieszkam blisko więc nie ma sensu

Gość EeeNo_nie
i dz i zobaczysz jak nie przyjdzie to bedziesz szukal nowych znajomosci i tyle

Gość _cycu_od_ferdka_
to wymysl inne pytanie ale związane z randką , czy lubisz jedzenie tajskie czy polskie bo nie wiem do jakiej restauracji cie zabrac itd. chłopie trzeba cie uczyc randkowac? chyba ze to pierwszy raz :-P

Gość _cycu_od_ferdka_
albo do ktorej masz wieczorem czas bo chce cie zabrac na długi spacer :-)

Gość BPS12
Zadzwoniłem! Pytam czy wszystko aktualne a ona że nie wie czy się wyrobi i że może jutro, a ja mówię że ok to jutro.

Gość BPS12
Najlepsze jest to że nie wie czy się wyrobi a nie raczy mnie o tym powiadomić. I tak pewnie by odwołała spotkanie na dwie godziny przed jak robi 90% kobiet.

Gość _cycu_od_ferdka_
ja mam inny problem z moją ostatnią dziewczyną poznałem sie jednego dnia a na drugi juz byliśmy parą i jestesmy rok razem , omineliśmy ten cały etap umawiania sie , randkowania, pierwszy sex miałem z nia po 6 godzinach itd. brakowało mi tych motylkow i całej tej otoczki i teraz ona chce wyjsc za mnie i strasznie nalega , co mam zrobic ?

Gość BPS12
Uciekać?

Pisałam do cyca od Ferdka. A co do ciebie - nie gniewaj się, ale dziewucha najwyraźniej olewa:) A do tego jest niekulturalna. Spotkanie, na które nie można się stawić, trzeba odwoływać odpowiednio wcześniej.

Gość Magdaaaaddd
Chlopie, jestem kobieta i mowie Ci ze ona CIe splawia, wiec nie trac czasu. Juz mozesz sie z nia pozegnac i szukac dalej. Powodzenia.

Gość BPS12
Chyba napiszę jej że jutro nie nie dam rady. Jak ona tak podchodzi do sprawy. Dzięki że mnie uświadomiłaś.

Gość BPS12
Napisać jej coś czy po prostu się nie odzywać?

Gość _cycu_od_ferdka_
ja bym tak tego nie brał ze spławia ! nie macie do siebie daleko , nic nie ryzykujesz dlaczego odpuszczać nie dzisiaj to spotkacie sie jutro. Co innego gdybyś musiał daleko jechac czy coś poświecic aby sie spotkac. Chłopie umawiaj sie jak ci zalezy !

Gość _cycu_od_ferdka_
jeszcze jedno ! pamietaj wszystkie baby to ch.uje ! :-P

Gość BPS12
Aż tak bardzo mi nie zależy.

Gość BPS12
Wiem że chuje. Nie wiem być może mnie spławia ale ostatnio rozmawiałem z taką laską która też odwoływała spotkania ale mimo to zależało jej i się żaliła dlaczego on już jej nie chce.

Gość akssss
dokładnie chłopie - ona Cie spławia, olej i wiecej sie nie odzywaj :)

Gość akssss
ps. i tez jestem kobietą

Jakby jej zależało, to właśnie okupowałaby łazienkę w celu doprowadzenia się do stanu seksbombowatości.

Gość BPS12
Powiedziała że właśnie wróciła z pracy i nie wie czy się wyrobi. Mieliśmy się spotkać o 18. Więc nie wiem. Mam powodzenie u dużo ładniejszych lasek więc nie wiem dlaczego mnie ma spławiać.

Gość daj see spokojjj
daj sobie spokoj z ta dziewczyna,ona Cie olewa,a nawet jakby sie pozniej z Toba zaczela umawiac to zrobi z Ciebie pantofla!kobiety lubia konkret facetow,a nie mieczakow.napisz jej,ze nie masz czasu jutro i randki nie bedzie.