Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywy_ryj

Przez swoją mordę jestem skazana na cierpienie i samotność

Polecane posty

Gość Ale co wy PIERDOLICIE?
ale BRZYDOTA :D Autorko, nie dyskutuj z nimi, bo to obraża Twoją inteligencję, którą widzę, że posiadasz (co Ci w ogóle nie pomoże).

Gość krzywy_ryj
Nie mam zalet i muszę się z tym pogodzić, moje całe ciało jest brzydkie, podałam twarz, bo z nią jest najgorzej. Ale co wy PIERDOLICIE? - widzę, że chociaż jedna osoba jest w stanie mnie trochę zrozumieć, taka prawda, nie widziałyście gęby, to myślicie, że fryzura czy makijaż pomogą, a przez to stanę się jeszcze większym pośmiewiskiem.

Gość krzywy_ryj
Jakbym wiedziała, że makijaż, czy inne duperele mi pomogą, to nie wyżalałabym się na durnym forum.

opisujesz siebie jednym slowem: brzydka. a to wlaśnie z takich ogolnie brzydkich można zrobić piękności. Przynajmniej nie masz defektu, ktory rujnuje Ci życie, ciesz się.

Gość buahaha jak ktos za przyklad
i juz nawet nie chodzi o to czy w makijazu czy z taka fryzura czy owaka ale lindasay ma w symetryczna twarz, maly nos ,normalna cere jedynym jej minusem sa te piegi ale to nie czyni z niej wielkieog paszteta wiec ten mankamnet da sie u niej zatuszować co doradzicie np takiej dziewczynie http://bebzol.com/upload/paula/idea/image007.jpg albo takiej ? http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/1263752320_by_pierd94_500.jpg zmiane fryzury ? czy tuszu do rzes ? :O

Gość Czarna meduzaAa
a spróbowałaś przynajmniej ?? Dobry podkład naprawdę potrafi zdziałać cuda... i można przejść sie z tym do wizażystki jeśli tak sie boisz ,że zrobiłabyś to nieudolnie. No ale dobra...wiedzę ,ze jestes na nie. W takim razie dąż do doskonałości w inny sposob. Postaraj sie dosjc do czegos umysłem , skoro na wygląd liczyc nie możesz. Zdaj super mature i dostan sie na porządne studia. Lepiej być bogatym i brzydkim niż biednym i brzydkim nie :P ?

Gość Czarna meduzaAa
a może potem bedzie Ci stać na wymarzoną operację :)

jesteś dziewczyno tak zakompleksiona, że aż źle się czyta to co Ty wypisujesz :O zapamiętaj sobie jedną zasadę: tak jak Ty postrzegasz sama siebie, tak samo widzą Cię inni. Ja też swego czasu uważałam się za maszkarę, teraz kiedy jestem pewna siebie widzę te męskie spojrzenia np w tramwaju ;)

Gość krzywy_ryj
Niestety nie jestem ani mądra ani ładna :D.

Gość Czarna meduzaAa
buhahaha jak ktos za przykład o fuck ! skąd ty te zdjęcia wytrzasnęłaś !?

Gość Czarna meduzaAa
nie ma czegoś takiego jak "nie jestem mądra". to tylko kwestia lenistwa. Skoro wyglądu nie możesz zmienić działaj w innym kierunku.

Gość Czarna meduzaAa
guliette jesli autorka tematu wyglada jak dziewczyny z tych linkow to jej kompleksy sa jak najbardziej uzasadnione :(

każdy ma swoje wady, ja kiedyś powiedziałabym że jestem równie brzydka jak te z linku, aczkolwiek nie podobna do żadnej ;)

Gość a co jestttt
widze ze lepiej ci bedzie jesli bedziesz sluchac takiej osoby jak "co wy pierdolicie", ktora reszte potrafi wyzywac od kretynek i idotek, zal.jesli tez sie uwazasz za brzydka jak autorka to twoja brzydota wyplywa ale z wnetrza, powodzenia:) A co do autorki, nikt nie wie jak wygladasz trudno nam ocenic przez opis, jakby nie bylo mysle ze i tak przesadzasz,tak jak ty siebie traktujesz i jak siebie postrzegasz tak postrzega cie reszta, tak jest i to jest szczera prawda, wez ja sobie do serca> Na kuli ziemskiej nie ma samych pieknosci, brzydkie tez znajduja super facetow.Zacznij siebie traktowac lepiej, zadbaj o siebie jak tylko mozliwe, fryzjer , makijaz, ladne ubrania, twoja uroda dopiero sie rozwija, jestes nastolatka, ja wygladam zupelnie inaczej niz kilka lat temu,teraz ubieram sie kobieco, traktuje siebie lepiej.Kiedys czesalam sie w kitke i mialam gdzies siebie, uwazalam siebie za brzydka:)teraz sie smieje, bo nie wierze ze tak o sobie myslalam. Idz jutro do fryzjera, ubierz sie w cos ladnego i pomysl ze jestes ladna, masz nascie lat jeszcze buzia nabierze innego wyrazu.Nawet wyregulowanie brwi nadaje zupelnie inny wyraz twarzy. Wez do serca sobie te rady a zobaczysz bedzie lepiej, nie ty jedna bylas w takim dolku!!powodzenia!!

Gość Czarna meduzaAa
a jesli ona jest podobna ? nawet jesli zmieni nastawienie sama do siebie a wyglada dokladnie jak te z linkow to i tak bedzie obiektywnie brzydka i tak... bo są dwa rodzaje dziewczyn te ktore uwazaja sie za brzydkie i te ktore w istocie takie sa :(

Gość Czarna meduzaAa
jej co najwyzej pozostaloby sie nie przejmowac i robic swoje ...

Czarna meduzaAa ok, ale skoro ona nie pokazała zdjęcia, to skąd masz pewność że ona nie jest z tych, które tylko uważają się za brzydkie?

Gość krzywy_ryj
guliette - bo bez powodu obcy ludzie by mi tego nie mówili.

Gość Czarna meduzaAa
nie mam pewności . ale pseudonim krzywy ryj nie wróży nic dobrego :) Bo jest zasadnicze pytanie czy ma np symetryczną twarz czy faktycznie jej twarz jest krzywa...i czy obiektywnie umie to stwierdzić.

Gość Czarna meduzaAa
autorko...jedyne co Ci mogę doradzić jeśli faktycznie jesteś taka brzydka. Ogarnij sie. Trudno nie należysz do pieknych i trzeba sie z tym pogodzić. Nadrabiaj to umysłem. I nie pieprz ,że jestes niemadra. Co najwyzej leniwa. Wiec rusz dupe , wez sie za książki i przynajmniej osiagnij cos w zyciu w tym kierunku !

No więc piszę o tym cały czas - nie jest w stanie obiektywnie tego ocenić. Sposób w jaki ona postrzega sama siebie postrzegają ją również obcy ludzie. Źle ubrana, zahukana, cicha myszka, mało urodziwa. To samo miałam. Nawet kiedyś znajoma mnie wyśmiała, jak zobaczyła moje zdjęcia z tamtego okresu :D Odkąd przytyłam, zawsze wstydziłam się mojego brzucha, a teraz to pierdolę i idę zadowolona z siebie do przodu. A nick jaki sobie wybrała świadczy tylko i wyłącznie o jej nastroju i nastawieniu do samej siebie.

Gość erghm
krzywy ryj daj fote

Gość Czarna meduzaAa
bo wiesz...gruby brzuszek można zrzucić...a krzywego ryja raczej nie

Gość erghm
operacja nosa

Gość jhhhkihkk
ta dziewczyna ma okropna fryzure i zly makijaz,chyba to ja bardziej obrzydza niz sama jej geba