Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXcassandraXX

silikonowe implanty kosci policzkowych-trojmiasto i okolice

Polecane posty

Gość XXcassandraXX

Witam wszystkich, Poszukuje dobrego specjalisty w Trojmiescie lub okolicach, chodzi mi o skorygowanie ksztaltu twarzy poprzez wszczepienie implantow kosci policzkowych, szukam juz ktorys dzien specjalistow w trojmiescie ale natknelam sie jak narazie jedynie na metode kwasem hialuronowym. Mi chodzi o staly efekt stad decyzja o implantach... Czy moze ktoras z was to robila w Trojmiescie, jesli tak to podzielcie sie opiniami na temat najlepszych specjalistow, gdzie ich szukac? Z gory dziekuje za odpowiedz :)

do Cassandra wiesz, problem tzw profiloplastyki jest bardzo ciężki w chirurgii plastycznej z tego co ustaliłam znacznie wczesniej przed Tobą. mała ilość chirurgów plastycznych zajmuje sie tym zagadnieniem. i sama spędziłam ponad dwa lata nad szukaniem nie tylko właściwego lekarza, ale i dobrych impantów. jestem trzy miesiące po całkowitej korekcie nosa, powiekszaniu ust i implancie brody. Teraz czekam na zabieg implantów policzków, bo zalezy mi na trwalym efekcie. Lekarz doradził mi również liposukcje laserowa policzków, żeby efekt był maksymalnie mnie zadawalający. Ja z dotychczasowej pracy dr Adama kruka jestem zachwycona. W Poznaniu zabiegi profiloplastyki wykonuje jeszcze dr Piotr Skupin i dr Andrzej Bielecki-oni specjalizują się w operacjach zmieniajacych płeć, wiec maja o tym pojecie. Dr Bielecki mało moił na konsultacji, wiec mnie jakos nie przekonal. Słyszałam również duzo opini o dr Skupinie, ale juz do niego nie doszłam. Podam ci maila do dr Kruka-zawsze warto zapytac. Daj znac co ustaliłas, moze razem się spotkamy w Klinice. maila do dr Kruka dr.adamkruk@gmail.com całuski!!!!!!

Gość brotsienn
polecam doktora Piaseckiego z Animusa www.animus24.pl

Gość XXcassandraXX
pucka111 bardzo Tobie dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz :) jesli to nie tajemnica to moglabys zdradzic ile kosztowal Cie implant brody? bo szczerze mowiac tez o tym mysle :) o dr Piotrze Skupinie rownierz slyszalam duzo dobrych opinii... ale zawsze szuka sie potwierdzenia u kogos kto mial z lekarzem kontakt a niestety w moim otoczeniu nikt nie korzystal i nie zamierza korzystac z dobrodziejstw chirurgii plastycznej. Jesli mozesz tez mnie uswiadomic, poniewaz nigdy wczesniej nie robilam zadnych zabiegow, jak dlugo goila sie Tobie broda tn kiedy byl ten moment,ze nie bylo Ci glupio wyjsc w ludzi ;) czy byly jakies zasinienia, i opuchniecia :) ile trwal zabieg i ile dni bylas w klinice :) kurcze mam mnostwo pytan :) Sprawa gojenia meczy mnie tym bardziej bo chcialam troche w tajemnicy przed narzeczonym zrobic zabieg ;) Orientacyjnie jaki czeka Cie koszt implantow policzkow wraz z liposukcja? Pisalas tez o tym,ze szukalas odpowiednich implantow, czy Ty bedziesz je sprowadzala sobie sama czy moze bedziesz korzystala z tych , ktore chirurg oferuje u siebie? Do dr Kruka na pewno napisze maila.

Gość Majka50
A ja nie polecam dr Kruka,poczytaj sobie forum kobiet które absolutnie nie polecają tego pana - nie uważasz,że ktoś bawi się celowo w reklamę,podane masz wszystko dokładnie - uważam,że zanim zdecydujesz to radzę i tego dr. sprawdzić po prostu rzuć temat z nazwiskiem na forum. Dwa tematy na forum z "accelift......." W trójmieście godna polecenia jest pani doktor Irena Grobelny,ale proponuje poczytaj i rzuć temat na forum i jej nazwiskiem to,się więcej dowiesz.Powodzenia

Gość Nikolabr
Niepolecam implanów na twarzy, a już napewno nie w policzki ! Ja mam też problem z cofniętą brodą i będąc u chirurga który jest autorytetem w Polsce powiedział że brodę trzeba wysunąć ale swoją , a implanty trzeba będzie usunąć jak zęby zaczną się psuć . Lepiej idź na wizytę do chirurga szczękowo twarzowego .

do Cassandra, nie można sobie spokojnie wymienić doświadczeń, bo zaraz jakieś "mendy" się napatoczą i piszą od rzeczy. ja nie słyszałam o pani dr Grobelny , ale cieszę się z przeprowadzonych zabiegów.Poza tym nie znalazł się jeszcze ktoś taki, kto każdego zadowoli. Gojenie Droga Cassandro u mnie trwało kolo tygodnia.Po zabiegu zażywałam jedynie Ketonal 100 przez pierwsze dwa dni i potem nie musiałam. Po tygodniu doktor usunął szwy i bliznę zlikwidował laserem. Obrzęk utrzymywał się jeszcze jakieś dwa tygodnie. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. za zabieg zapłaciłam 6 500 złotych. Cieszę się, że mogłam pomóc. Ja teraz wyjeżdżam na wakacje, ale będę tutaj do Ciebie zaglądać. Pozdrawiam Ciebie Cassandro.

Gość Majka50
Do Pucka111 - wiesz nie będę się zniżać do twojego poziomu z rozumkiem ameby,ludzie mogliby nie dostrzec różnicy. Do XXcassandraXX Napisałam ci szczerze i tylko ty zadecydujesz gdzie i u kogo przeprowadzisz zabieg. Radzę jednak żebyś po prostu więcej zdobyła informacji na temat danego lekarza poprzez rzucenie na forum tematu np.co myślicie o dr...... i tylko tyle. Natomiast może ta jakaś Pucka111 nie słyszała o dr.nauk med.Irenie Grobelny która operuje w Gdańsku, świetnym chirurgiem jest również prof. Kobus z Polanicy, dr.Szczyt z Warszawy,dr.Grażyna Jurek operuje w Warszawie i Szczecinie oraz jest kilku świetnych klinik we Wrocławiu,jak również w Czechach np.dr Furmanek,wart polecenia.Pozdrawiam

Gość didey
do majki 50. Nie opluwaj dr.Kruka.Niech spoczywa w pokoju.Zmarł niestety,wspaniały,mądry i dobry lekarz,6 dni temu.Wstydź się teraz,bo nie zdążyłaś go przeprosić.

Gość maria2000
poszłam do lekarza z myślą zrobienia implantu. Niestety dałam się przekonać na wszczepienie tłuszczu w brodę. Po miesiącu zero efektu! praktycznie cały tłuszcz się wchłonął. Ponawiam pytanie, czy znacie kogoś , kto przprorwadza operację wszczepienia implantu? drugi raz nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto

Gość kormina
od jakiegoś czasu myślę o taki zabiegu, czy mogłabyś przesłać zdjęcia.

Gość gość
A ja powiem,ze ktos przez kilka lat robil reklamy lekarzowi. Gdzie nie wejde to wpisy tych samych wykolejonych psychopatek! Byc moze to jedna i ta sama psychiczna baba!