Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 oglądaliscie kiedyś mecz tenisowy kobiet?:D:D:D::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 że co?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xzxasds Napisano Lipiec 5, 2012 błąd zrobiłes ryża małpo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xzxasds Napisano Lipiec 5, 2012 no i teraz w tytule wszyscy to widzą wygląda jakby to pisał żul spod biedronki a ty chcesz uchodzić za światowego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 zapewnilo mi to już 3 dodatkowe wpisy:D strasznie mi glupio, nie wiem co zrobic...pisze z pod biurka ze wstydu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ryży Mihau ., Napisano Lipiec 5, 2012 mmmmmmm..... mmmmmmm .....nie tylko piszę pod tym biurkiem ...mmmm.. co innego tez tam sobie robię :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 no jak? przecie się wlasnie wstydze i do wstydu powyzej przyznalem:D nikogo od pravikó nie wyzywam bo to nie ejst wyzwisko. stwierdzam ino fakt... to tak jakbym pisał do kogoś per "kobieto" jak dla ciebie slowo pravik to epitet no to juz twój problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 22:46 [zgłoś do usunięcia] Ryży Mihau ., mmmmmmm..... mmmmmmm .....nie tylko piszę pod tym biurkiem ...mmmm.. co innego tez tam sobie robię no, jeszcze nerwowo popalam szluga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1 raz w zyciu Napisano Lipiec 5, 2012 "z pod", haha, ale jesteś przygłupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ryży Mihau ., Napisano Lipiec 5, 2012 tylko se tego małego , pejsatego nie przypal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 nie jest ani maly ani pejsaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xzxasds Napisano Lipiec 5, 2012 błąd za błędem przyglup że mała głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 nie prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia z tapetą 0 Napisano Lipiec 5, 2012 ,,jakie one dzwięki wydają przy uderzeniu'' jakoś muszą rozładować te emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 no ale np siatkarki przy scinie takich dzwięków nie wydają:D tylko tenisistki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xzxasds Napisano Lipiec 5, 2012 michau znalazłam twoją fote z dzieciństwa , zobacz ! http://sierpowy.pl/public/images/thumbs/photos/376typowy_zyd_z_gatunku_ortodoks.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia z tapetą 0 Napisano Lipiec 5, 2012 bo tenisistki są seksowniejsze od siatkarek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 ale co ma seksowniejsze do rzeczy?:P chyba jesli juz to większe libido i większa energie i swobode w lozku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smakowity smakulec Napisano Lipiec 5, 2012 podbijam bo dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tu Ester Napisano Lipiec 5, 2012 Nie oglądalam no w pracy bylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma ładniejszych Napisano Lipiec 5, 2012 i seksowniejszych sportsmenek od siatkarek a siatkarze coraz bliżej finału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 mecz z brazylia tez oglądalem...zajebiscie graja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma ładniejszych Napisano Lipiec 5, 2012 no pewnie, że zajebiście nowy film http://www.youtube.com/watch?v=iHsZNdXHj04&feature=plcp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 szkoda ze w najpopularniejsza i najbardziej medialną na świecie pilke nożną nei gramy choć w 1/10 tak jak w siatkowke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 8iuhp Napisano Lipiec 8, 2012 PUŁFINAŁ :D:D:D Z POD :D:D:D buahahahahahaha :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 8iuhp Napisano Lipiec 8, 2012 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5230797&start=30 tak że rzyczyć nie ładnie buahahahahahaha :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podbijam bo dobre und motzne Napisano Lipiec 8, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pułgłuwek Napisano Lipiec 8, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mihau ale posmiewisko Napisano Lipiec 8, 2012 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafeteria team Napisano Lipiec 8, 2012 Mihau przygłupie lepiej byś sie nie odszywał, gdzie się pojawisz robisz wiochę :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach