Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 odszywanie się na kafe to moje hobby...cokolwiek to znaczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 w pułfinale grala dobrze a w finale przegrała z kredensem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2352523453245345 Napisano Lipiec 8, 2012 A co to za głupol? Zainwestuj w słownik człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 po co mi slownik???? ja z polskiego zawsze bylem dobry i z ortografi , wygralem nawet kangurka na szczeblu powiatowym:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafeteria team Napisano Lipiec 8, 2012 właśnie widać jak jesteś dobry z ortografii :D:D i tak ze wszystkim u ciebie, na niczym się nie znasz ułomie a zgrywasz eksperta jak Leviatan :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrum chrum michau Napisano Lipiec 8, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 kafeteria team , udowodnij swoją teze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .Abc. Napisano Lipiec 8, 2012 Z kredensem... Pomyliło Ci się gościu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwik kwik kwik Napisano Lipiec 8, 2012 jemu wszystko sie juz myli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach