Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obalamy

Obalamy mit nt zajscia w ciaze a tabletki

Polecane posty

Gość Obalamy

Jak to jest po odstawieniu tabletek anty latwo jest zajsc w ciaze czy raczej ciezko?wpisujcie prosze ile mialyscie lat jak zaczelyscie starac sie o dziecko,jak dlugo bralyscie tabletki i po jakim czasie zaciazylyscie.Moze zla kolejnosc ale..:-P musze zobaczyc czy warto zaczynac z tabletkami

Gość aguska,,,
Tabletki bralam od 17 roku do 24, wtedy zaczelismy starac sie o dziecko, po 9 miesiacach test pozytywny :)

Gość aguska,,,
*roku zycia. Moj blad :)

Gość ja krótko brałam
Tabletki,wiec niebardzo mogę się wypowiedzieć,ale moja znajoma w 8tc trafiła do szpitala z plamieniem,i (opierając się na jej słowach) lekarz niby miał jej powiedzieć,że to jej wina,bo brała tabletki 10la . Jak dla mnie,to jakiś porąbany lekarz.

Gość smierc
trochę sie nam czasy zmienily i tabletki ktore wychodza dzis na rynek sa mniej szkodliwe i zawieraja mniej hormonow niz kiedys. wszystkie moje znajome zaciążyły 3 miesiące po odstawieniu.

Gość Obalamy
Bardzo dobrze:) jak na razie widze ze tabletki nie maja wpływu na problem zajscia w ciąze:D Moze ktos jeszcze?

Ja anty bralan jakies 4.5 roku temu jedynie na wyregulowanie okressu jakeis 3, 4 miechy. Po ich odstawieniu- zaslam od razu w ciaze.

Gość Ja zaszłam
Oj chyba tabletki nie mają wpływu. Ja zaszłam w czasie brania tabletek hi hi. Nie ma 100%metody anty

Gość katarakta....
A nie straszcie mnie, powinien mi siędzisiaj zacząć okres a się nie zaczyna i się denerwują cholernie =_= Niby z gumką ale czasami się zaczyna bez...

Gość kaja***
Brałam tabletki 4 lata. W 3-cim cyklu po odstawieniu tabletek zaszłam w ciązę.

Gość Ja zaszłam
Jeden dzień spóźnienia okresu to jeszcze nie tragedia, nie stresuj się bo od tego też okres się może spóźniać

Gość kaja***
A siostra brała tabletki i w ciążę zaszła :) Ale to dlatego, że brała długo silne antybiotyki, które osłabiły działanie tabletek. Tak to jest, jak się ulotek nie czyta ;)

Gość finezjaaaaaaaaaaaaaaa
prawda jest taka że żadne tabletki nie sa dobre,łącznie z suplementami

Gość Ja zaszłam
W ciążę tak jak pisałam w poprzednim poście, ale droga Kaja czytałam ulotkę i nie dlatego zaszłam bo coś źle zrobiłam. Wszystko było ok, brałam jak trzeba, nie zwymiotowałam, nie miałam biegunki, nie brałam innych leków, nie pale nie pije itd itp. Poprostu zaszłam i tyle nie ma 100%środka anty. A jak ktoś zajdzie na tabletkach to zaraz piszecie że albo coś źle zrobiła albo nie wzięła czy ulotki nie czytała. Jesteście śmieszne

Gość Obalamy
Super!:) ten topik pokaze swojemu chlopakowi ktory slyszal ze po odstawieniu tabletek sa problemy z zajsciem:)