Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkozona kochanka

jak kocha to się oświadcza?

Polecane posty

Gość matkozona kochanka

A jesli kilka lat tak ciagnie i mówi tylko o tym,że bedziesz żoną, a nic z tym nie robi. To znaczy,że nie kocha?

Gość Forever Alaan
Może si obi odrzucenia ? Albo się wstydzi chociaż dorosły facet nie powinien

Gość matkozona kochanka
e dzie tam, wie,e by go przyjęła jedyna przeszkaoda to odleglosc, ona mieszka w innym miescie

Gość dasdasd
A sypiasz już z nim? Może taka sytuacja mu pasuje? seks jest po co się wiązać?

Gość matkozona kochanka
no sypiam. Ale skad wiedziec czy kocha?

Problem współczesnej seksualnej kobiety "on kocha czy chce tylko seksu? " Ale skad wiedziec czy kocha? Wiedzieć nie można. Tu liczy się zaufanie do partnera.

Gość Zuzanna Amelia & 6
A co Ci z takiej milosci jesli nie prowadzi do oswiadczyn ? Bo jesli nawet kocha to co ? A jak za rok on zakocha sie w innej a Ty zostaniesz na lodzie ?

Gość Ant......
Po ślubie też się może zakochac w innej.I wtedy jeśli nie odejdzie to z wygodnictwa lub strachu przed utratą majątku. Ja czekałam na oświadczyny prawie 5 lat.Też często mówił o ślubie itp. ale nic z tym nie robił.Nie wywierałam presji (w zasadzie było mi to obojętne).Kiedy w koncu zrobił ten krok byłam mocno zaskoczona ;-)

Gość Ant......
"Ale skad wiedziec czy kocha?" -to się z reguły czuje. A poza tym odczuwa się to w zwyczajnym życiu: ot chocby zwykła troska o drugiego człowieka.Sposób w jaki na ciebie patrzy.Gdy jesteś chora a on przynosi ci do łóżka gorącą herbatę,całuje w nos i mówi że jesteś najpiękniejszą kobietą na ziemii (a ty masz zapuchnięte oczy, przetłuszczone włosy i zasmarkany nos).Gdy w nocy przytula się do ciebie bez podtekstów seksualnych.Gdy w łóżku zależy mu bardziej na twojej satysfakcji niż swojej własnej.Gdy jest z tobą w trudnych chwilach.Gdy cieszy się twoim szczęściem.Gdy razem śmiejecie się z tych samych rzeczy.Gdy pragnie spędzac z tobą jak najwięcej czasu. Wtedy możesz myślec że cię kocha.