Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trgfgswdgae

Czy byłoby wam przykro gdyby facet w rozmowe z kolegą powiedział

Polecane posty

Gość trgfgswdgae

że jesteście ładne, ale jakaś inna dziewczyna jest NIEZIEMSKA?

Gość jbjbh
tak byloby mi przykro ale wszyscy faceci tak mowia o swoich kobietach

Gość cvcvfgf
gdyby tak powiedział mój chłopak (o mnie) do swojego kolegi, to pewnie nie byłabym z nim...nie lubię być obiektem zastępczym...nich spada do tej nieziemskiej laski...

Gość jbjbh
cvcv->uwazasz ze jestes dla swojego faceta najpiekniejsza? mylisz sie sa piekniejsze od ciebie i on to widzi ale przeciez nie oznacza to ze ma cie zostawic bo u ciebie ma szanse a u piekniejszej pewnie by nie mial, zatem pozostaja mu jedynie fantazje erotyczne z ich udzialem jesli myslisz ze zawsze bedzie dla niego ta naj! to krzyż na droge daleko nie zajedziesz

Gość trgfgswdgae
On nie wie, że ja wiem, że tak powiedział. W każdym razie kontekst był taki, że rozmawiali o kobietach, on powiedział o tej NIEZIEMSKIEJ (że nie dała mu numeru)

Pewnie jesteś jeszcze gówniarą więc ode mnie taka rada dla ciebie. Nie traktuj związków w tym wieku jako coś poważnego. Faceci nie myślą o tym poważnie i jedynie chcą mieć laskę aby się kumplom pochwalić lub ją zaliczyć. Baw się, korzystaj z życia, nie rób nic wbrew sobie (np. seks z chłopakiem aby jemu nie było przykro) a na miłość przyjdzie czas i to wtedy kiedy oboje będą w nią zaangażowani.

Gość trgfgswdgae
Problem w tym, że nie wierzę w miłość. Z tym o którym piszę już nie jestem, ale odkąd pamiętam jestem nieufna. Teraz jednak mam najgorszy okres w życiu bo nie dość, że rozstaliśmy się do dziś nie wiem dlaczego, to przechodzę lekkie załamanie jeśli chodzi o wygląd (choć nie mam na co narzekać) i ciągle się porównujędo lepszych.

Gość zewelka
jbjbh dokładnie autorko nie ma co przeżywać moj maż czy ja taż czasem popatrzymy się na kogoś lub zkomentujemy ze ta laska, facet są nieziemscy ale to nie znaczy ze od razu bede się na jakiegoś gościa rzucać jest nieziemski i tyle naprawdę charakter też się liczy

Gość ttrrtrert
No tak, ale tamta mu nie dała numeru to uderzył do mnie :(