Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marząca o młodym

mam 22 lata, leci na mnie dwóch facetów, dwóch starych dziadó :(

Polecane posty

Gość kafeteria.pl :)
ŁÓDŹ żenujące :P

Gość 23123123
Jestem dziewczyną, tzn babką nawet, błąd kazdy moze zrobic szybko pisząc, chyba to mało istotne, wy naprawdę sądzicie, ze mając 40 lat będziecie wyglądac równie dobrze jak w wieku 20?? Moze to jakieś mrzonki młodych siks... Widziałam tu wiele topików jak laski pisza, że mają juz nie to powodzenie co kiedyś... ale to były wszystko pedofilki, pewnie, moze nawet pedałki.... :p

Gość 23123123
/\Rodzinę załozyłam, nawet 2 dzieci mam, i mój facet- przystojny, leca na niego małolaty, a ja przytylaam, w ciązy, rozstępy , cellulit, masakra... :( kobieta starzeje się znacznie szybciej, czy wam się to podoba czy nie. Ale zobaczycie za kilka lat

Gość Miła Kasia
no dobra sorry, juz wiem jestes stara baba ktora po prostu juz nie ma szns na nic i niszczy mlode dziewczyny wmawiajac im ze z kazdym rokiem wygladaj gorzej :O co chcesz się pocieszyć że inne laski czeka taki sam los jak twoj ? kobieta kobiecie wilkiem niestety :O dobrze, że nie każda taka jak ty i nie pieprz o szybkim pisaniu, typowa wymowka takich nieukow jak ty :O szybko piszac to mozna literowke zrobic, a nie pierdolnac taki blad :O bo nie podswietlilo ci bledu glupia buahahah ;) idę bo nie mam z kim gadać, nie bede czytała wypocin jakiegoś starego zawistnego babsztyla ktory chce mi wmowi ze za 3 lata nikt na mnie nie spojrzy :O pa i pozdrawiam normalne mlode dziewczyny ktorych obrzydzaja nachalne staruchy 🌻

Gość 23123123
i pozdrawiam normalne mlode dziewczyny ktorych obrzydzaja nachalne staruchy starucha po 30? I ty chcesz zabłysnąc intelektem? CZepiasz się błędu, od rzeczy, kazdy moze się pomylic, mogłabym ci pisac że jestes idiotką, bo nie wiesz nawet że zdanie zaczyna się od duzej litery...