Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayka.

wyczówam nagonkę na moją skromną osobę :(

Polecane posty

A to Deka@ jakiś kawał czy pytanie? Ja lubię informatyków za to że chodzą w okularach i drapią się po nosach....a blondynki za to że są głupie naturalnie :)

Jestem blondynką. 😠 Nikt sobie nie musi niczego pisać w tym dowcipie...:O

Gość wwwwety
- jak powiem dziesiątka to jest to dziesiątka a nie dwójka - jak napiszę 10 to może to być interpretowane jako 1*2+0*1 czyli 2 w kodzie binarnym (albo np: A w szesnastkowym)

Blondynki nie są głupie. A jak mają odrosty to znaczy że mózg jeszcze walczy.

Gość wwwwety
generalnie pomysł jest ciekawy tylko błąd logiczny psuje dowcip :)

Deka nic starconego..pofarbuj się choćby na rudo ;) I ja też mam kawała co mnie poruszył :) Facet mówi do żony: - Kochanie, przynieś mi piwo. - Może jakieś magiczne słowo? - Hokus pokus czary mary zapier***aj po browary. A ona na to: - Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki, masz dziś ręce

Gość wwwwety
jak ktoś ma zręczne dłonie to czasami mu tylko na zdrowie wyjdzie :)

i ten rozumiem a nie jakieś 10 1+2+0...kurva co to jest top dla matematycznych ułomów? Szkoły wam brakuje czy co...ja tylko do 3 umiem liczyć ...przerażają mnie dziesiątki :O

Gość wwwwety
Dek@ dała plamę z niedopracowanym dowcipem.

Gość wwwwety
podejrzewam, że to jest poziom gimnazjum

Gość wwwwety
i tak nieźle jak na kafeteriankę :) a Deka dała ciała i się spłoszyła

wwwwety Jesteś debilem. :( Przykro mi. W tym dowcipie ważna jest KOLEJNOŚĆ. HUMANISTA PYTA SIĘ, na jaki tramwaj INFORMATYK CZEKA. INFORMATYK ODPOWIADA, ŻE NA DWÓJKĘ. PODJEŻDŻA AUTOBUS, NA KTÓRYM JEST CHYBA ZASRANY ZNAK CZY INFORMACJA ELEKTRONICZNA, ŻE TO JEST 10. KUMASZ? To jest dowcip "niemal" sytuacyjny.

A w każdym razie zarzucanie mi, że taki suchar jest niedopracowany jest po prostu szczytem głupoty. To trochę jak przypieprzanie się do skrzydeł trzmiela - nie powinien ów latać, a jednak lata.

Ale jak kurva 2 może być dziesiątką ? Hallo!!!! Czy jest jakiś informatyk na sali ? Halo? Potrzebujemy pomocy ?! :)

Gość jdfjisjihf
w kodzie dwójkowym występują tylko zera i jedynki więc zero to zero jedynka to jedynka a dwójka to jeden i zero

Gość wwwwety
spoko - i tak cię kocham choć nie tak bardzo jak alaykę

Ja jako ekonomista szachista mogę powiedzieć że 10 to 10 a 2 to 2 :D O!

Gość jdfjisjihf
czaisz ?? :)

Nie głośno ryczę, tylko wyrażam swoją opinię. :O I chociaż urodzony jestem na nizinach, to wiem, czym może się skończyć tyczenie w górach. :O Nasze relacje zakończmy końcu, to skąd jest, a skupmy się na tym, że zainteresowanie Twoją osobą spada. :( Nitz innego Ci nie pozostaje jak, zdjąć majtki. :P Chociaż nie powiem projekt z głosem był ciekawy. :) Widocznie Kafe jeszcze tak Cię nie porwała, by to zrealizować. :) Czułbym się zaszczycony, kiedy niejako pionierko, powyzywałabyś mnie od pedałow.

Ja pierdykam. W tym kawale chodzi o niefrasobliwość, absurd sytuacji i przyzwyczajenie informatyka - chce wsiąść do dwójki, widzi 1 i 0 = co od razu kojarzy mu się z 2 w systemie binarnym i wsiada. Albo, że dla niego z góry 10 to dwójka.

Nuevo, tobie ciągle się wydaje, że ja walczę o tę pseudopopularność na niszowym forum o gównie. :O Albo mnie drażnisz, żebym wykręciła jakiś numer. 😠

dlaczego w kodzie dwójkowym sa 0 i 1 ? Dlaczego zwie się dwójkowy skoro są 0 i 1 ? Powinien nazywać się zerojedynkowy :) A w jakim kodzie są 2 i 3 albo 2i 1 ? Tyle pytań mnie nurtuje !

Gość jdfjisjihf
matko w kodzie dziesietnym , który wszyscy używamy mamy dziesięć cyfr tak ? chyba nie muszę wymieniać w informatyce stosuje się kod dwójkowy ,uzywamy tylko dwóch cyfr , na boga ! nie pytaj sie dlaczego , jedynki i zera zero to zero jedynka jedynka dwójka to jedynka i zero trójka jedynka i jedynka czwórka jeden zero jeden itd

Gość jdfjisjihf
i alayka ten kkod często nazywa się zero jedynkowy :)))

Gość kefirka19
czyli jeżeli dwa to dziesięć to też dwa to dwie piątki? wytłumacz bo nie kumam

Nowy do kogo to bo nie łapię . Nie wiem czy mogę ale mogę Cię wyzwać od pedałów Ty pedale bez jednego jajtza ;)