Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oficjalny chuligan J.CH.

Ej! Wiecie że Wasze życie może się zmienić? Teraz!!

Polecane posty

Gość Nawrocona
Czytalam Biblie to jestem arogancka , a Ty mysle ze wierzysz w Boga tylko troche prowokujesz . Co do tych 90% wyksztalconych to jest wszystko do czasu ,teraz nie szukaja sensu zycia poki wszystko jest dobrze i sie jakos kreci , ale wierz mi jedni predzej ,inni pozniej ale kazdy do Boga wroci i to na kolanach .

Gość gthrehhtg
chyba masz racje :D jestem zalosna bezrefleksyjna prostaczka, nie potrafiaca odrozniac dobra od zla ;) pozdrawiam i powodzenia w zaganianiu owieczek 🖐️

Gość zawiedziony1410
skąd wiesz że biblia mówi prawdę a koran nie?

Gość zawiedziony1410
a co do niewolnictwa to przetrwało osiemnaście wieków w czasach chrześcijaństwa, Jezus nie potępił go jednym słowem, podczas wojny secesyjnej to Ci którzy chcieli utrzymania niewolnictwa cytowali Biblię list do Kolosan 18 Żony bądźcie poddane mężom, jak przystało w Panu. 19 Mężowie, miłujcie żony i nie bądźcie dla nich przykrymi! 20 Dzieci, bądźcie posłuszne rodzicom we wszystkim, bo to jest miłe w Panu. 21 Ojcowie, nie rozdrażniajcie waszych dzieci, aby nie traciły ducha. 22 Niewolnicy, bądźcie we wszystkim posłuszni doczesnym panom

Gość Pyzunia 22 lata
zawiedziony1410 najwiekszy odsetek ludzi religijnych jest w wiezieniach nastepnie wsrod tych z wyksztalceniem podstawowym coraz mniej podczas wspinania sie po szczeblach wyksztalcenia az do 7% wsrod elity naukowej ponad 90% najleiej wyksztalconych ludzi spedzajacych swoje zycie zawodowe poznajac swiat jest ateistami chociaz w sumie nie mozna miec pretensji do ciemnogrodu, bo skoro wsrod tej elity dalej jest 7% ktorzy wierza w Boga to co dopiero pozbawieni sensu zycia ludzie tacy jak wy... A wiesz dlaczego tak jest? Powiem ci....bo to nie WIEDZA jak działa świat ale WIARA pozwala tym ludziom wspinaś cię po szczeblach drabiny ale jako że "Królestwo Moje nie jest z tego świata" tupeciarze w garniturkach nawet nie są w stanie tego dostrzec - ani tej drabiny, ani tego wspinania najmądrzejsza osoba jaką znałam w życiu nie miała skończonej podstawówki :)