Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koallka

od dzisiaj rezygnuje z kosmetykow, wszystkie są do dupy!!!

Polecane posty

Gość SwietaMadzia
Ja osobiście uzywam tylko pasty do zebow, szarego mydla, dezodorantu, szamponu, balsamu i perfumki. Całkowity Must Have! Kochane, pisze tutaj gdyż jestem mile zaskoczona niespodzianką jaką ostatnio dostałam. Dostałam duże pudełko kosmetyków! i to O DZIWO za darmo, tylko nalezało sie zarejestrować na tej stronce poniżej. Szczera prawda. Serdecznie polecam, tez nie bylam przekonana ale to prawda. Pozdrawiam Magda http://shinybox.pl/?ref=1cab379

Gość katka agatka
Przesadna zapobiegliwość. Są kosmetyki dobre, pomocne, które nie szkodzą a pomagają. Oczywiście nie te z drogerii za 3,50 ale ja używam do pielęgnacji kremów z apteki (akurat marki Decubal aktualnie), ponieważ miałam spore problemy ze skórą i wszelkie drogeryjne eksperymenty kończyły się katastrofą. Jeśli kosmetyk jest antyalergiczny, z naturalnych składników, delikatny i odpowiednio przetestowany to nie ma prawa zaszkodzić, tak myślę.

Gość nnnno no no no
głupota patrząc na zanieczyszczenie środowiska, samą wodą i szarym mydlem nie zawojujecie, może w czasach babci Jadzi mialo to sens, ale dzisiaj skora narażona jest na zkodliwe promieniowanie, toksyczne pyły w powietrzu, stres. Jak kto się chce postarzec na własne życzenie to nie bronię, myjcie się w deszczówce.

Gość nnnno no no no
moczem się myjcie, dobrze tłuszcz usuwa i jest 100& natural :classic_cool: