Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasasdasdasdasdasdsadas

Prezent dla dziewczyny - zapytanie do Pań

Polecane posty

Gość asdasasdasdasdasdasdsadas

Jesteśmy razem od prawie roku, niedługo jedziemy nad morze i chciałbym jej zrobić jakiś prezent. Dostaję ode mnie kwiaty itp., teraz pomyślałem o jakieś seksownej bieliźnie, wpadła mi w oko ta poniżej : http://www.kisskiss.pl/produkty/24206/1-Bielizna-Sexy-Koszulka-Lisa--stringi jakie jest wasze zdanie o tym drogie Panie? Czy chcielibyście dostać taki prezent od swojego faceta? Przypomnę, że jesteśmy razem od prawie roku, mamy po 20 lat i jeżeli chodzi o seks to od pół roku go aktywnie uprawiamy.

Gość madsaw
okropienstwo do burdelu

Gość niby
jest ok.

Gość mnie nie podoba sie ale to
zalezy od jej gustu wiec nas nie pytaj.

Gość naga pani
mnie sie prezent by spodobal,seksowna i zalotna koszulka. ludzie to nie jest suknia wieczorowa,tylko ciuszek ktory moze byc nawet porwany przy namietnym seksie.i nie oszukujmy sie ale to facetowi ma sie podobac i na niego dzialac.sobie kupujecie sukienki a dla niego takie koszulki.myslisz ze jak wyskoczysz w eleganckiej jak garsonka bieliznie to podzialasz mu na zmyslY? autorze kup jej.

Gość madsaw
"myslisz ze jak wyskoczysz w eleganckiej jak garsonka bieliznie to podzialasz mu na zmyslY?" a po co bielizna do seksu? ja swojego faceta podniecam bez niczego, ale skoro ty musisz się odstawiac, żeby twojemu fagasowi stanal, to wspolczuje..

zależy od gustu kobiety (ja bym sobei tkaiej nei kupiala) nie kupuj prezentu dla siebei, tylko dla neij, zatem staraj sie trafic w jej gust

Gość naga pani
no chyba ze ci chodzi tylko o sam moment kopulacji.szybki numer i spac. a nie pomyslalas ze mozna ubrac sie seksownie w zmyslowa bielizne,pic wino,sluchac muzyki i rozpalac zmysly przy blasku swiec?

Gość sassssssssssssssssss
jesli ci sie podoba, to ok. ona to ubierze przeciez tylko w sypiali a nie do sklepu na zakupy :p i faktycznie ona w tym stroju może zjęść kolacje z nim albo wypić wino a potem wiadomo co :p wybierz taką, aby tobie i jej sie podobała! ta jest czerwono-czarna, lubi te kolory? albo jesli na duzy biust to wybierz cos co to podkresli, jesli np mały i wstydzi sie biustu, bo moze coś takiego, co nie podkreśli, ze jest płaska (bo w tym to podkresli). wybierz cos takiego, w czym dobrze bedzie sie czuc ;)