Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet_melody_298914

dlaczego mężczyźni raz wywyłają sygnały, że im się podobamy, a innym razem

Polecane posty

Gość sweet_melody_298914

kompletnie olewają?? :( Mam pewnego znajomego (który mi się podoba :)) Chyba też nie jestem mu jakoś obojętna - uśmiecha się do mnie, czasem zagada, a czasem... no właśnie - kompletnie olewa, spuszcza wzrok, nie powie nawet cześć. Jak to rozumieć??

Gość Agusiiiiaaa
No bo ile ma się męczyć...

Gość sweet_melody_298914
aha... to wtedy gdy się stara to się męczy? :D tzn. okazywanie zainteresowania kobiecie powoduje u niego jakiś wysiłek, nie jest wtedy sobą, o to chodzi? :) Czy ktoś jeszcze może podsunąć jakieś rozwiązanie w sprawie takiego zachowania mężczyzn? ;) (jak w temacie).

Gość dobry humor mam
Bo raz się umalujesz, a innym razem zapominasz.

Gość sweet_melody_298914
nie wierzę, żeby to miało związek z moim makijażem, bo nawet jak się delikatnie malowałam, to i tak czułam jego zainteresowanie :p

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaa
Bo faceci sami nie wiedzą czego chcą, a mówią, że to kobiety takie są. Facetom trzeba wszystko tłumaczyć jak krowie na rowie, wysyłać jasne sygnały, ale nie wolno przesadzać, bo potem od nas uciekają ;-)

Gość GHAH Mr. God aka Pan Bóg 666
Typem ruchacza i uwodziciela patologicznego to on nie jest! Jakby chciał Cię wyruchać to już by to dawno zrobił! Porządny i dobry chłopak z niego rozsądny! Zaproponuj mu sama randkę, lub seks i tyle! Po sprawie! Taka to ludzka kolej rozpłodu naturalna! Przeznaczenie jest to wszystko, albo zwykły zbieg okoliczności najzwyczajniejszy! Never don't talk with strangers!

Gość zawiedziony1410
bo swiat nie kreci sie wokol CIebie

Gość klikająca
Dam Ci cenną radę i zapamiętaj ją raz na zawsze : Jeśli facet zachowuje się tak, że nie wiadomo o co mu chodzi, to o nic mu nie chodzi, a już na pewno nie o to, żeby się o Ciebie starać. Proste. Przy okazji proszę o kliknięcie : http://zalukaj.tv/polecony,1266464/

Gość sweet_melody_298914
"aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaa" - no jakbyś mi w myślach czytał/a :) Ja też się zastanawiam czego on tak naprawdę chce, i czy wie czego chce, wysyła sprzeczne sygnały, zachowuje się w różny sposób, jakby jednego dnia wiedział czego chce, a następnego dnia daje sobie z tym wszystkim spokój. I spróbuj tu zrozumieć facetów.

Gość sweet_melody_298914
klikająca dzięki za radę, przynajmniej nie będę się łudzić..chociaż kto tam może wiedzieć co on sobie tak naprawdę myśli ;) Jeszcze go nie rozgryzłam.

Gość klikająca
My kobiety często mamy skłonności do nadinterpretacji i niepotrzebnie podejrzewamy facetów do skłonności do myślenia i planowania taktyki ;) Facet jak chce - to potrafi pokazać że chce, jak nie chce - to nie chce. Wyjątkiem mogą być Ci szczególnie nieśmiali, jednak mimow szystko bezpieczniej stosować powyższą zasadę ;)

Gość sweet_melody_298914
masz zupełną rację, mi też się tak wydaje, że jak by mu zależało, to już dawno by coś zrobił, gdzieś zaprosił. A znam go już dwa miesiące. No chyba, że jak ktoś tu powyżej napisał, że to dobrze, bo nie jest typem podrywacza ;) Ale coś czuję, że chyba będę musiała zmienić obiekt swoich zainteresowań i poszukać kogoś, kto przynajmniej będzie wiedział czego chce.

Gość 435345634
Facet z tematu postępuje jak kobieta pozwala na coś a później udaje niedostępnego.