Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Lipiec 7, 2012 Reksio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 szarpałbym wszystkie jak reksio szynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgfhgfgd Napisano Lipiec 7, 2012 ty sobie chyba jakieś jaja robisz ,ty nawet nie jestes psem na psy nie wspominając o czymś innym ,fuj bleeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie tam moje inne Napisano Lipiec 7, 2012 Ty jeseś przede wszystkim dziwny. dziwnie piszesz i jesteś do dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 a to czemu niby?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 pomarancze nie rozumieją zwrotu pies na baby :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 będe podbijal ten topik do usranej smierci, mojej lub waszej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lol12sh Napisano Lipiec 7, 2012 można z ciebie jaja sobie porobić:) nie wyrobie z tego forum same pojebcy ale czego sie nie robi dla jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 to jestem czy nie? krótko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt cie tu nie zna Napisano Lipiec 7, 2012 więc nie wiadomo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś jedynie ryżym tłukiem Napisano Lipiec 7, 2012 :(sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 odpowiadajcie na zadane pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fararia Napisano Lipiec 7, 2012 jesteś dla mnie zwykłą rudą pisduchą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest chudym ryzym Napisano Lipiec 7, 2012 rudzielcem z broda w rozciagnietym swetrze bo mysli ze donek tusk fajny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest chudym ryzym Napisano Lipiec 7, 2012 ale wiadomo ze rudy zaglosuje na rudego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fararia Napisano Lipiec 7, 2012 i w dodatku śmierdzisz stęchlizną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 nu musimy sie trzymać razem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty nie jestes psem na baby Napisano Lipiec 7, 2012 tylko nawiedzonym fanatycznym talibem z PEŁO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fararia Napisano Lipiec 7, 2012 a u ciebie w domu myszy lataja i srają w półkach kuchennych między talerzami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fararia Napisano Lipiec 7, 2012 chodzisz w tych samych majtach i skarpetkach kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem ja wiem ! Napisano Lipiec 7, 2012 tak ((())) biegasz za babami z kafe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes chudym ryzym Napisano Lipiec 7, 2012 fajne laski omijaja z daleka podstarzalych wiecznych studentow w sweterkach glosujacych na gajowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś rudzielcu obleśny Napisano Lipiec 7, 2012 więc nie możesz być psem na baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fararia Napisano Lipiec 7, 2012 nie stać cie na wakacje , wpieprzasz tani żarcie, robisz se foty w ccc chwaląc sie w necie że niby robisz tam zakupy jak jakaś elita i jestes propagatorem nowoczesnego demokratycznego stylu życia to tak jakby bezzębny upadły rolnik w podartych gaciach wychwalal Billa Gatesa za sukcesy i znał się na biznesie robienia kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak wygląda ten pies na baby Napisano Lipiec 7, 2012 http://www.voila.pl/275/xkdts/?1 :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michau ty jesteś przede wszyst Napisano Lipiec 7, 2012 kim alkoholikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 ludzie, nie rozumiecie pojecie , zwrotu PIES NA BABY :D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D::D:D::D::D:D::D !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 "ale wiadomo ze rudy zaglosuje na rudego" - ha ha :D nie wiem czy jestes bo Cie nie znam, ale nic do Ciebie nie mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko ty je rozumiesz michau Napisano Lipiec 7, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach