Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga ;)))

kto powinien płacić?

Polecane posty

Gość Olga ;)))

Razem z moją koleżanką i jej chłopakiem często gdzieś jeździmy. Ostatnio byliśmy w jednej restauracji. Na koniec oczywiscie musieliśmy zapłacić rachunek za jedzenie. Chciałam zapłacić za swoją porcję, ale to Hubert poszedł do kasy i zapłacił. pomyślałam, że okej , oddam mu w samochodzie, ale on absolutnie nie chciał ode mnie wziąć kasy. Rozumiem że może płacić za swoją dziewczynę, ale z jakiej racji ma płacić za mnie. Jest mi głupio, i nie chce żeby wiecej taka sytuacja się powtórzyła, tylko nie wiem co mam robić, bo on kategorycznie odmawia brania ode mnie tych pieniędzy. Już i tak ich 'wykorzystuje' bo jeżdżę z nimi gdzieś praktycznie co tydzień a do paliwa też nie pozwala się dorzucać. Jak mogę się zachować? Nie chcę na nim 'żerować', przecież sama mogę sobie kupić coś do jedzenia ;) . Ale z drugiej strony wiem że mogłoby mu być głupio gdyby ode mnie brał te pieniądze a od swojej dziewczyny już nie. Czy może to jest normalne tylko ja świruje i jestem przewrazliwiona?

Gość Eldorian
Jeśli pozwolisz to ja będę za Ciebie płacił. Proszę podać nr rachunku bankowego Huberta a będę mu przelewał pieniążki na wskazane konto! Bo Ty jesteś warta każdej sumy!

Bardzo miły ten Hubert, ale też bym się źle czuła. Zaprosiłabym ich gdzieś sama albo po prostu przyniosła jakiś upominek - dobre winko, ferrero rocher etc

Gość grtfed
Miło z jego strony, że chce stawiać, ale pogadaj z nim i powiedz, że Ci głupio i będziesz się lepiej czuła płacąc za siebie.

Gość Olga ;)))
Eldorian: dziękuję bardzo, dzisiaj własnie baaardzo potrzebowałam jakiegoś komplementu ;P no niby miło, ale teraz zastanawiam się że on może to po prostu robi właśnie ze względu na swoją dziewczynę. A ja tak nie chcę! ;D

Ja wiem! Twój chłopak! Gdzie jest Twój chłopak ??? Poważnie pytam... P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Gość Olga ;)))
sądzę ze na to tez by sie nie zgodził :(

Gość Olga ;)))
no to poważnie odpowiem że takowego nie posiadam ;P

Gość zdolowana23
moze jest poprostu gentelmenem :D a pozatym nie wypada zeby dziewczyna za siebie placila zrob im jakas niespodzianke i zapros ich gdzies albo zrob mala kameralna impreze w domu

Gość Eldorian
Nie posiadasz takiego, bo tylu kandydatów aplikuje o Twoją niesłychanie przecudną rączkę, iż nie wiesz na którego się zdecydować, a Twoja wspaniała dusza nie chce skrzywidzć żadnego z nich, stąd Twój singielski stan?

Gość Olga ;)))
nie wiem czemu niektórym sprawia taki problem to, że jestem singielką? o.O a poza tym nie pytałam o jakieś porady dotyczące zmiany mojego statusu ;)

Gość Eldorian
Jak to nie? - przecież cały czas analizujemy Twój status materialny ;)

Gość jdfdhskd
wtf is "nie wypada żeby dziewczyna za siebie płaciła" XDXD

Gość Olga ;)))
no własnie ja też nie uważam że to nie wypada żeby dziewczyna za siebie płaciła :D Wolałabym sama to robić ;D

Gość Eldorian
Może to jest tak, że każdy - jak Hubert, albo ja - wolałby za Ciebie płacić?! :D

Gość Apasz
Znajdź sobie inną rozrywkę niż bycie przyzwoitką :P

Gość Olga ;)))
dobrze dobrze, tylko właśnie najpierw chce uregulowac sprawe z kasą z ostatniego spotkania i własnie nie wiem jak mu te pieniądze wcisnać ;]

Gość wczasowniczka9829282
Ja mam tak samo z moja przyjaciolka i jej mezem, rzadko bo rzadko ale niekiedy chodzimy razem na piwo do pubu, maz kolezanki jako facet chce za wszystkich placic, za mnie tez. I nawet nie chce slyszec ze ja chce sama za siebie placic, ale ostatnio np postawil drugie piwo, to ja wstaalam od stolu i poszlam kupic frytki dla wszystkich, niekiedy jak do nich przychodze do przynosze jakies wino. ich 4 letni synek jest moim chrzesniakiem, jak do nich ide to jemu daje czekolade, co jakis czas kupuje mu np koszulke.