Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...koperek........

RADWAŃSKA vs. WILLIAMS !!!!!!!!! Która wygra ???????????

Polecane posty

Gość ...koperek........

W pierwszym secie Polka dostała baty przegrywająć aż 6:1. Myśle sobie : Chyba nie będę na to paczył :( Pojawił się deszcz, zawody przerwane ... nic, tylko siąść na kafe i reddsa japkowego otworzyć ;) No ale paczę : Polka wygrała pierwszego seta. No niestety Amerykanka wygrała kolejne 3 i wydawało się że już po zawodach. A tu nagle Radwańska zaczęła grać : Doprowadziła do remisu na 4:4 a następnie wyszła na prowadzenie. Puls miałem ze 150 !!! Właśnie przed chwilą wygrała drugiego seta !! Wygrała go na przewagi 7:5 ;) Ależ cudownie sie dzieje :D Rozpoczął się trzeci set przed chwilką ;) Ale to byłaby sensacja gdyby Polka wygrała Wimbledon. Po raz ostatni polka w finale takiego turnieju grała 75 lat temu !!!

Gość jedza z koryta
WILLIAMS KRAKOW NIE LUBI RADWANSKICH ZEGNAJ AGNIESZKA APAAPAPAPA

Gość ajkja
haha uwielbiam cie :D najbardziej mnie rozwalil ten temat o jagodach myslslam ze padne jak to czytalam :D

Gość ...koperek........
Też Cię kocham skarbie ;)

Gość ...koperek........
Ej jaki temat o jagodach ? :( Nie przypominam sobie żebym tu o jagodach pisał. Pewnie jakiś podszyw grasuje. Jest taki jeden tu który mnie uwielbia i jak zobaczy że tu jestem to odrazu jaja sobie ze mnie robi pisząc tematy za mnie :D Czasem tak się śmieję że do łez się śmieję ;)

Gość ...koperek........
ej jakie jagody. Wklej mi to, dobrze ? ;)

hejoł:):):) koperek wygralam 253 zl:D:D obstawilam ze radka wygra 2 seta:):):) musialam sie zaczernic bo widzialam w innym temacie jak ktos siee podszywal:( pedauki jedne:p

Gość cgr
moze ktoś wypierdolic tych komentatorów bo tych dziadków nie można słuchać !!!

Gość ...koperek........
ZA ile zagrałaś ? ;) Kwiatek ... Cieszysz się że ciepło jest nam w Polsce ? ;)

Gość ...koperek........
Aaaaaaaaaaaaa .... to to ja pisałem o tych jagodach. No tak, zbieram jagody. Jutro może pójdę ;)

Gość oooooo ranyyyyy.l.l
Którys kanał to transmituje?

Gość ...koperek........
Najlepsze to było jak podszyw wkleił linka do prawdziwków. Ale się śmiałem, ale to tak że aż płakałem prawie :D

Gość ajkja
hahaha no mnie ten caly temat do smiechu doprowadzil :D ty to umiesz humor poprawic ;)

Gość ...koperek........
Tak, poszukaj sobie :D W trzecim secie Radwańska ma problemy z serwisem Amerykanki. Williams przy swoim serwisie jest nie do złamania. Polka fartownie wygrała oba sety przy swoim podaniu. Dzięki temu jest 2:2 i to Polka teraz serwuje ;) No musi coś zrobić aby odebrać serwis Amerykanki bo inaczej przegra. Jeden gem musi przełamać i nie ma zmiłuj

Gość ...koperek........
Jest piąty set i znowu zacięta gra. Boje się że w końcu Williams przełamie Radwańską bo gra jest na styk, na przewagi. Musi to Radwańska wytrzymać za każdym razem i liczyć na farta że Williams spieprzy swojój serwis w którymś z gemów

Gość ...koperek........
Kurcze :( Williams przełamała Radwańską na 3:2 😭 No to pewnie teraz będzie 4:2 i punkt za punkt skończy się 6:4 dla Williams :( A takiej ochoty nabrałem po tym drugim secie :(

Gość ...koperek........
No ja umiem rozweselać ;) Jak ktoś do mnie przychodzi smutny to odchodzi wesoły ;) A ja mam różne pomysły na to aby komuś dać trochę radości

Gość ...koperek........
z 50 zł masz 253 ??? Taki wysoki kurs był ?! Gdzie to obstawiłaś ?

Gość szittt
koperek ile masz lat ?

Gość ...koperek........
Do której dziś siedzisz ? Jutro też pewnie pracujesz ;) ZAzdroszczę Ci Twojej pracy. Nawet nie wiesz jak fajnie masz. Gdybym miał taką pracę to bym chodził po ulicach krzycząc skacząc i bym wszystkim paniom buzi dawał :D To tak z radości tej całej.

Gość ...koperek........
szittt Ja już stary jestem, nie pacz że zachowuję się jak smarkacz :P Tak lubię sobie jaja robić i się smiać bo to pasuje do mojego wizerunku.

Gość ...koperek........
jejku 5:2 dla Williams :( NO i teraz ma jeszcze swój serwis. Ale szkoda

haha koperek widzisz.....:D jak sie pracuje to sie zarabia:D:D:D 5.75 kurs....w ostatniej chwili mi spadl nie zdarzylam a bylo 6.30:(:(:(

Gość pietruszka......
serena zaraz wykończy agę

Gość ...koperek........
No ja też pracuję ale mi się mniej podoba moja praca. Też mam fajnie ale wolałbym się z Tobą podmienić ;) 5.75 to strasznie wysoki !!! A Ty możesz sobie u siebie puszczać zakłady ?

Gość ...koperek........
MNie nie przyjmną :( Ten papier co Ty masz to i ja musiałbym mieć. Bez tego to chyba nie ma szans co nie ?