Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayka.

Dek@ sweetheart jestem...

Polecane posty

Gość alayka
Ej ten u góry jet dobry..niegadajcie że nie :D

Gość alayka
no ale to to już max :D:D:D RODZAJE KOBIET (w/g informatyka) Kobieta - INTERNET: kobieta z trudnym dostępem, Kobieta - SERWER: zawsze zajęta kiedy jej potrzebujesz , Kobieta - WINDOWS: wszyscy wiedza, że nic nie potrafi zrobić poprawnie, ale nikt nie może bez niej żyć Kobieta - EXCEL: mówią, że potrafi wiele, ale zwykle używasz jej do czterech podstawowych potrzeb Kobieta - DOS: każdy ją miał co najmniej raz, ale nikt już jej nie chce Kobieta - WIRUS: znana także jako "żona"; przychodzi gdy się nie spodziewasz, instaluje się i zużywa wszystkie twoje zasoby. Gdy próbujesz ją odinstalować, zwykle coś stracisz, ale gdy nie próbujesz - tracisz wszystko Kobieta - WYGASZACZ EKRANU: nie jest wiele warta, ale przynajmniej jest z nią trochę zabawy Kobieta - RAM: zapomina o wszystkim kiedy ja odłączasz Kobieta - DYSK TWARDY: pamięta o wszystkim - na zawsze. Kobieta - MULTIMEDIA: sprawia, że okropne rzeczy wyglądają całkiem ładnie Kobieta - UŻYTKOWNIK: spieprzy wszystko, czego sie dotknie i zawsze chce więcej niż jej potrzeba Kobieta - CD-ROM: jest coraz szybsza i szybsza Kobieta - E-MAIL: na każde dziesięć jej wypowiedzi, osiem to kompletna beznadzieja kobieta - LINUX: niby jest za darmo, ale nikogo nie potrafi zaspokoić

Gość ttramamam
lepsze niż te deki :))

Gość alayka
Glory ...zwycięstwo :D Huraaaaaaa!!!!!!!!!!!

Gość ttramamam
czemu kobieta podobna jest do komputera ? cena dodatków zawsze przewyższa początkową cenę , zawiesza się zawsze w najmniej odpowiednich momentach choćby nie wiem jak nowy model kupić po dwóch latach i tak trzeba wymienić na nowszy

Gość alayka
a może ten: dziewczyna w trakcie sexu z informatykiem dostaje ataku padaczki,informatyk dzwoni na pogotowie i mówi: - prosze pani w czasie seksu z moją dziewczyną coś się stało... - co się stało? - nooo... tak jakby jej sie orgazm zawiesił

Gość alayka
hahaha ..to mmamy następnego kotła do kolekcji...na smyczy :O Dobra przyznam się ...nie stać mnie na smycz dlatego nie wychodzimy z domu razem :D ;)

Gość fu-fubu
siki

Gość alayka
kocie siki i moja kupa :D

Kot na smyczy, kot na spacerze. Dek z małpą widocznie żyje w świecie gdzie wszyscy są szczęśliwi pod Jej dyktando. Pora się obudzić śpiąca królewno. To nie kraina czarów panno Alicjo ale, też nie pseudo artystyczna familiada. :) I nie zawsze bedzię po Twojej myśli. Sama rozumiesz że nie mogę dopuścić, że Wy dwie, razem z tą rozpustną alayka z kropką, dopuścicie do destabilizacji forume. :P Stare cwaniaki, jak Duch, czy Juken nawet nie reagują. Dlaczego ? Może już nie widzą tego co ja. A tu panoszy się rozbójnicza brać, którą należy spacyfikować, zanim powstania ustawa o konieczności trzymania kota na smyczy.

Gość alayka
Bo myśmy wyruchaly Duch i Jukena :D:D:D:D

Gość alayka
a przepraszam, że tak sie zapytam...czym masz zamiar walczyć ? To pisze ja alayka(niestety już z kropką) :)

Gość alayka
Ja pierrdole...Nowy - z Tobą za kija w motyce się nie da gadać :O

Gość alayka
eeej.... ja już wiem jak to jest..Duch adoptował Jukena i teraz razem sobie po tzipkach języczkami jeżdżą ... mnie kiedyś zaadoptuje Dek@ a wtedy sobie pomachamy pisiorami przed buziami 👄 ...już się nie mogę doczekac :D

Gość Apollo123
sranie w banie po śmietanie

Gość alayka
i srutu tutu pęczzek drutu :D

Juken może trochę zardzewiał ale nie budził bym tytana. Niby gostek w okularach i w koszulę w kratę, to jednak zrobił trochę zamieszania. Jego karierę szykuje na rocznik 2005 - 2008. Tak się nie ostrożnie złożyło że już w 2007 popadłem w konflikt. Wtedy była jeszcze Pozdro i to jest zagadka, gdzie się tak nagle zgubiła ? Już wiem co się dzieje z "Deską" ale co z Pozdro ? To nie daje mi spać. :(

Gość alayka
TYRANIE OBUDŹ SIĘ I ZATYRAJ MNIE ...nawet na śmierć :O Ja jestem niepozorną Panią w okularach i spódnicy w szkocką kratę do kolan..a dokładniej 2 cm poza kolanko nachodzi :classic_cool: + sandały i skarpetki

Gość tramamamm
haHA akurat takie mi sie podobają jestem ciekawy czy ta choraoba , którą u ciebie zdiagnozowali to tyko adhd czy cos poważniejszego ?

Gość alayka
❤️

Gość alayka
siedzę aktualnie w szpitalu dla obłąkanych....za chwilę cisza nocna :D

Gość $$$$$%
liż mi pytę

Gość kaciabalax
alajka jaka ty poyebana jestes:O lizesz dla deki doope jakby ona jakas gwiazda byla :O a jest mega poyebana, kto kota na smyczy ciaga :O przeciez tak mozesz mu krzywde zrobic, idiotyzm. Alaja wypierrdalaj z polpodskokach i tak nie zablysniesz tu a starasz sie jak Alicja Węgorzewska :D:D:D (Ale żem zayeb. porownanie:classic_cool:)

To nie będzie trudne. Już jesteś zwykłym padalcem na pomarańczowo. Po co się wysilać :P podszywy zrobią swoje a Ty ze wstydu skoczysz jak urocza Wanda co za Niemca nie chciała wyjść a teraz to najlepsi koledzy :O Chuuj im w duupę. Polski harbajtel, not gud, fack off, living a Grece, ind stand dysst :O Bo ja nie chcę słuchać o polskich obozach, bo po Jałcie tak sobie ktoś wymyślił granice. Obrońcie swoje państwo, gdy wszyscy mają Was w duupie. Nam nie udało się obronić naszych obywateli w 1939 To Niemcy i nie żadne faszystowskie, tylko ludzkie. Mają taką mentalność i chociaż próbują, nigdy się z tego nie wyzwolą....

Gość kaciabalax
Nowy w miescie co ty koorwa pierrdolisz??? koorwa co to ma byc koorwa :O Koorwa!!:O

Gość Ołłłł Bejbe
Alayka odpusc sobie te gwiazdorzenie i tak nie zablysniesz:O

kaciabalax czy tylko mi się wydaje, czy na prawdę zacięłaś się w pewnym momencie. No nie wiem, jakoś szerzej oddychaj, bo jak chcesz kogoś na kurrwa mać, to będę Twoim kotkiem :) Tylko się trochę ogarnij. :O I kurwa nie bluźnij :P

Nieważne, tak czy siak, te hejterki nie są dostatecznie zjebbane. Nie lubię takiego populizmu, dlatego oficjalnie deklaruję się, do pacyfikowania i wyrażania swojej antypatii, do userek Dek i alayka, czy jak temu człowiekowi przyjdzie tu pisać, bo z tego co widzę ma z tym problemy. Ciągle na banie :O

O Motherless Child :O Tak .... pragne błyszczec na forumie jak uśmiech Tatiany Okupnik na reklamie pasty do zębów na która mnie i tak nie stac 😭 Chcę błyszczeć - to oczywiste, mam tu występ więc milczeć i zamknąc swoja pisdę ...