Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buc i cham

a co sądzidzie o anonimie, który z przyjemnością zawiadomił Gminę

Polecane posty

Gość buc i cham

że na terenie Gminy i na polu mieszka w wozie Drzymały na kołach rodzina czteroosobowa , czyli małżeństwo z dwojgiem dzieci i poprawili swoje warunki bytowe, ponieważ ocieplili ten wóz Drzymały czekając na wniosek z Gminy na zezwolenie budowy własnego domu , Gmina na odpowiedź anonima odpowiedziała prawnie, że na terenie gminy nie można ocieplać żadnych wozów Drzymały i taki wóz na kółkach należy rozebrać na koszt inwestora w ciągu siedmiu dni traktując taką budowlę jako samowolę , więc rodzina z dwojgiem dzieci oczekując na zgodę budowy domu rozebrała wóz Drzymały na własny koszt aby nie podpadać polskiemu prawu i przenieśli się do mieszkania teściowej o powierzchni 27 m.kw. , gdzie wodę ze studni należy pobierać , pytanie - o co chodziło anonimowi aby rodzinę czteroosobową z wozu Drzymały na bruk wyrzucić ?

Gość takich mamy rodaków niestety
to jedyny naród na świecie chyba, (nazywający się katolikami), który tylko patrzy jak dowalić sąsiadowi, ktoremu coś się udało... :( Tak zwane polskie piekiełko, w ktorym przy polskim kotle nawet diabła nie potrzeba, bo jak tylko komuś z tego kotła uda się wspiąć do góry, to już usłużny współrodak za nogę go do dołu ściąga :(

Gość buc i cham
w Polsce aby otrzymać zgodę z Gminy na budowę własnego domu na własnej działce to należy czekać rok na zgodę i urzędnikowi w Gninie odpalić łapówkę a jeżeli inwestora nie stać na łapówkę to musi mieszkać byle gdzie , oby tylko domu Drzymały na kołach nie ocieplał bo wtedy to nie jest zgodne z polskim prawem

Gość urzędnik gminny
"w Polsce aby otrzymać zgodę z Gminy na budowę własnego domu na własnej działce to należy czekać rok na zgodę i urzędnikowi w Gminie odpalić łapówkę " jestem urzędnikiem gminnym i wydaję pozwolenia budowlane, więc sobie nie pozwalaj - przeproś, albo zaczynam procedurę namierzania cię przez IP i zakładam sprawę

Gość buc i cham
ten temat, króry poruszyłem był chyba zaprezentowany w programie TV UWAGA, ciekawy jestem jak teraz radzi sobie teraz ta rodzina ? ja czekałem na zezwolenie na budowę ponad rok ale opanowałem ustawy i przepisy budowlane na pamięć, w końcu na papierze urzędnicy popełnili kilka błędów i dostałem taki papier do ręki i gdy poszedłem do zastępcy Burmistrza to mnie na kolanach przepraszał za to , że popełnił kilka błędów składając podpis własnoręczny pod decyzją z up. pieczęć z orłem na czerwono , sram na głupoli urzędasów ale przestrzegam przed anonimami

Gość zaciekawiona baaaaardzo
ja czekałem na zezwolenie na budowę ponad rok znaczy dałeś łapówkę, czy nie?

Gość do zaciekawiona
liczysz na to, że autor Ci odpowie?

po "bucu i chamie" wszystkiego się można spodziewać - sam się przecież tak nazwał :)

Gość buc i cham
nie, nie dałem żadnej łapówki, uparłem się że nie dam nawet grosza ale poznałem dobrze prawne przepisy budowlane i gdy na decyzji zezwolenia na budowę po roku oczekiwania zobaczyłem podpis z up. Burmistrza Gminy i pieczęć z czerwonym orłem to się początkowo ucieszyłem ale gdy zobaczyłem na mapie ZUD , że odwrotnie zaznaczyli i pomylili kierunki geograficzne znaków na mapie ABCD to chciałem z tym idiotą Burmistrzem porozmawiać a oni obaj z zastępcą na mój widok przez okna spierdalali :) dopiero za dwa tygodnie otrzymałem oficjalne pismo z Gminy, że Gmina popełniła błąd i moja decyzja na budowę domu została skorygowana i poprawiona oraz ma inny numer katalogowy w Gminie teraz mam prawidłowo :)

a co to za gmina? ciekawa jestem którego burmistrza nazywasz idiotą

Gość buc i cham
z tego co słyszałem to ten z-ca Burmistrza umarł śmiercią naturalną ale podobno umarł w swoim aucie, ponieważ w tym upale jak dzisiaj kilka osób zainteresowanych nie pozwoliło aby odsunął szybę w aucie , więc się udusił we wlasnym smrodzie w aucie ale co zarobił to jego i rodziny za odrolnienie kilku hektarów gleby rolnej kazał sobie zapłacić 150 tys.PLN. dzisiaj wącha kwiatki od korzeni , tyle się dorobił z-ca Burmistrza :)

Gość buc i cham
piękna śmierć czeka na każdego urzędnika, który czeka tylko na łapówkę , śmierć we własnym nowym aucie Was nie podnieca ?