Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BluMen orginals

Co się stało z Lucy Windsor?

Polecane posty

nie to jest tak ze inni maja akwarium a reszta ma rybki:P

Gość lubie i bialy i zolty
a niektorzy trutke

"bo jestem monogamistom" kim jesteś? :D "wzrost ma ok" zgadza się :classic_cool: ;) "Lucy nigdzie nie poleci " myślę że mam sporo więcej wylatanych tysięcy kilometrów niż Ty mądralo :P

są i tacy co mieli wędkę zanim się na dobre nie popsuła:P

"są i tacy co mieli wędkę zanim się na dobre nie popsuła" a prosiłam, niniejszym uważam że wilk lada dzień z lasu zostanie wywołany :P

dzida sie lapie a nie wedka:P z wedki sie zrywa niejedna zalapana :D

Monogamia, wierność, lojalność w związku ble ble ble coś tam z greki małżeństwo itd pani mądralińska :) O swoich wylatanych kilometrach nic nie pisałem i się nie licytuję więc się dziewczyno czepiasz. Wzrost też mam nawet bardziej niż ok :classic_cool:

a prosiłam, niniejszym uważam że wilk lada dzień z lasu zostanie wywołany jeśli tak się stanie to tylko dlatego, że zechce zostać wywołany

Monogamia, wierność, lojalność w związku ble ble ble coś tam z greki małżeństwo itd pani mądralińska boziu lusia weź do tej szkocji słownik czuję w kościach, że się wam przyda

no mi również:D chodziło o słowniki w celu pobierania nauk przez blu od swojej forumowej żony:D

Predatorka zatrybiła ike nie bardzo ,coś ike kręcisz hehe :p Monogamistą -popełniłem straszliwy błąd trzeba mnie rozstrzelać :o Lucy to nawiedzona polonistka czy strażniczka słownika polskiego ? Polonistką to raczej nie jest bo w szkołach to dopiero piszą gramatycznie ,popełniła by seppuku po jednym dniu :D

blu na szczęście dla lusi to jasne, że nie proponowałam słowników jej osobie bo co jak co ale doskonale wiem, że są jej zbędne

no tak u blu zaczyna działać słynna zasada że wie lepiej, niż ja sama, co miałam na myśli:P

Mam jakby deja vu czy co? :P Ike, merci spasiba danke and grazie ;-) Blu, już dawno orzekłam, że z tym wzrostem na one night stand, czyli małą może być monogamiczną przygodę pewnie byś się kwalifikował ;-)

Monogamia, wierność, lojalność w związku ble ble ble coś tam z greki małżeństwo itd pani mądralińska boziu lusia weź do tej szkocji słownik czuję w kościach, że się wam przyda To napisz mi ike co w tym zdaniu Ci się nie podoba ,bo wyskakujesz z tym słownikiem używając tego cytatu, a ja nie rozumiem o co Tobie chodzi.

o twoją odpowiedź na te oto lusi pytanie: ""bo jestem monogamistom" kim jesteś? :D" gdybyś się poprawił mojej "słownikowej" propozycji by nie było

kuzwa i ja sie musze poprawic ,sie czepiasz ,mialo byc :D

ike kończę ten temat bo zmierza do nikąd ,użyłaś innego cytatu i dlatego sądzę że kręcisz ale niech Ci będzie,życzę dobrej nocy dobranoc!

spoko salut przecież WSZYSCY wiedza, że o tej porze jesteś pijany i literówki to twoje drugie ja :P

Blu pisze sobie tutaj w swoim stylu, ma do tego prawo jak każdy. A a marginesie, czy jakby tak subiektywnie - wydaje się taki z sercem na dłoni, wiec ja się tam czepiać za bardzo nie będę :)

uff znaczy sie nie musze poprawiac ,bo WSZYSCY mi wybacza :D

używając najpóźniejszego cytatu użyłam czegoś w rodzaju "skrótu myślowego" skoro jednak prosiłeś o wyjaśnienie wyjaśniłam teraz możesz przyjąć całość do wiadomości

no prosz nie ma tego złego przez moje czepialstwo być może jednak zapowiadany rozwód nigdy się nie odbędzie:P

Blu, jakby coś, to ja pamiętam, ze wstawiałeś się dziś dzielnie za mną u durnowatych pomarańczy, więc gdybyś już naprawdę nie miał wyjścia i obraził się na Ike, to służę wsparciem ;-)

no widzisz do czegos sie przydalas ,nawet jesli chodzi o zaciesnienie wiezi :P