Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaski brzuch Lydie Raisin ma

Płaski brzuch Lydie Raisin ma ktoś tą książkę?

Polecane posty

Gość Płaski brzuch Lydie Raisin ma

Taj jak w temacie,ma ktoś taką ksiażkę? i czy jest faktycznie dobra na zrzucenie brzucha.

Gość akdshvb
ja miałam ta ksiazke diete robiłam kiklka dni' po czym miałam jej dosc ,a ksiazke potargalam ze zlosci na drobne strzepy lepiej zrob sobie sb a brzuch bedzie plaski , i to bez cwiczen a ja jestem zadowolona , jesz duzo i nie jestes glodna na sb ) 6 posilkow), nigdy bym jej nie zaczela od nowa tej diety co napisalas w temacie nigdy

Gość a napiszesz
co to jest to sb,bo nie wiem.

Gość akdshvb
to south beach

Gość akdshvb
bo niby kawy nie mozna ale my pijemy po 2 i wiecej i chudniemy

Gość na płaski brzuch,,,
jest stosowanie diety z niskim indeksem glikemicznym podoba do sb ale mozna jesc tu owoce i chle\b ciemny ktore maja niskie indeksy tabelki indeksu sa na necie wystarczy wpisac w gogle tabela niskiego indeksu

Gość 078521
i co odwidziało ci sie miec plaski brzuch??? hahaha

Gość dzięki za odpowiedzi
dzięki za odpowiedzi

Gość jesz
Tak apropos, to ksiazka jest fenomenalna. Ja w ogole nie czytalam czesci o diecie - ani tymbardziej sie do niej nie stosowalam - tylko wykonywalam regularnie cwiczenia w niej zawarte. Poniewaz sa dosc proste i szybkie, robilam po kilka "dni" cwiczen w kazdy dzien i nie robilam zadnej przerwy w niedziele. Przy normalnym jedzeniu i po 1-2 miesiacach mialam taki plaski i pieknie umiesniony brzuch, ze na zawodach tanecznych wszyscy sie zachwycali i dziwili, skad sie wzial. ;)) Cwiczenia sa fenomenalne, bo idealnie dobrane dla kobiet i duzo bardziej efektywne niz brzuszki. Dzialaja tez swietne na boczne partie brzucha, tak wazne dla kobiet. Jak sie do nich przyzwyczaisz, po kilku miesiacach, to mozesz zaczac wybierac tylko te, ktore najbardziej dzialaja (niektore sa bardzo proste, przy innych wyraznie czuc napiecie miesni). Ja od lat robilam tylko juz wybiorcze cwiczenia. Po roku wykonywania, mozna sobie pozwalac na przerwy paromiesieczne w cwiczeniach i brzuch pozostaje pieknie umiesniony. Robilam te cwiczenia regularnie przez kilka lat; teraz niestety nie robie ich od ponad roku i efekt powoli zanika, ale zamierzam do nich wrocic i goraco namawiam cala rodzine.