Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest?

Pytanie o przedszkole.

Polecane posty

Gość jak to jest?

Jestem na urlopie wychowawczym. Moja córcia skończyła w czerwcu 2 latka. W styczniu wracam do pracy. Wiem, że do przedszkola trzeba zapisywać dziecko ze sporym wyprzedzeniem. Czy mogę już teraz iść z Nią do przedszkola i zostawić np na godzinę bez zapisywania, żeby później była bardziej oswojona z dziećmi? Poszłaby od 3 roku ale chcę ją powoli przyzwyczajać. Jak wrócę do pracy mała zostanie z babcią ale chcę żeby miała kontakt z dziećmi i żeby babcia Ją prowadzała. Jak to jest?

To zależy od dyrekcji danego przedszkola. Musisz się dowiedzieć bezpośrednio w placówce, każda rządzi się innym prawami i zwyczajami.

Jeśli dziecko nie jest zapisane do przedszkola to wątpię by dyrekcja pozwoliła by Twoje dziecko zostawało przyprowadzane do przedszkola.

przedszkola w wakacje organizuja zajecia adaptacyjne dla dzieci, ktore sie dostały, wtedy twoja córeczka bedzie mogła sie zaklimatyzowac w nowej grupie i zapoznac sie z swoja nauczycielka

Gość a po co ci wozek dla 2latka?
w prywatnym przedszkolu mozesz i na 10 min dziennie przyprowadzac :D w panstwowym wcale :> zeby dziecko zostalo samo musi byc umowa ktora podpisuje sie tylko z dziecmi przyjetymi, na terenie placowki nie moga byc osoby trzecie wiec opcja ze ty jestes z dzieckeim odpada poza dniami otwartymi i zajeciami adaptacyjnymi wiec... sama sobie odpowiedz