Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polećcie

Polećcie wózek dla 15 kg 2 latka . CHODZI O SPACERÓWKĘ

Polecane posty

Gość polećcie

Mam jeszcze ciężki na pompowanych kołach i już nie daję rady. Wymagania: 1) Cena do 300 zł maksymalnie 2) Waga do 8 kg, nie więcej

Gość milena _
A może w komisach dziecięcych poszukaj, tam kupisz taniej.

Gość a dlaczego taki dużo waży
Twój 2-latek?

Gość a po co ci wozek dla 2latka?
nozek nie ma dziecko? robisz z nim jakies dlugie trasy czy jak? ja mam 2 dzieci ale obydwaj od ok 1,5-2 lat nie maja wozka bo po co, nawet jak gdzies baaardzo daleko ide to staram sie robic przystanki albo zwyczajnie biore na rece na chwile i dalje znow idzie pieszo, nigdy bym nie kupowala wozka tak duzemu dziecku, tymbardziej skoro jakis masz wiec awaryjnie mozna go zabrac do tej co pyta dlaczego duzo wazy to wcale duzo nie wazy moj nie ma jeszcze 2 lat a ma 16,5 :P

Gość nie waży dużo???
chyba jaja sobie robisz:O mój 4-latek waży 16 kg

Gość a po co ci wozek dla 2latka?
to sobie zobacz na siatki centylowe :P 15 kg dla 2 latka to ok 90 centyl :P jak jest wysoki to ta waga wcale nie jest duza :D moj wysoki nie jest za bardzo a i tak tych 16 kg nie widac, a ty 4latka masz chudzielca jak ma 16 :) dzieci sa rozne i dla mnie 16kg dla 4 latka jest niemal niewyobrazalne jak musi byc chude dziecko, no ale to nie znaczy ze to nie jest mozliwe :) moj starszy ma 5 i ma 21kg i tak mu ta waga stoi juz ze 2 lata w meijscu a non stop rosnie i ma juz 114cm wzrostu

Gość Julciaaa 25
Przeciez to dzoiecko to jakiś grubas.No sorry, ale nazywajmy fakty po imieniu. Pamietaj ze komórki tłuszczowe sa na zawsze- nie giną a jedynie zmniejszają objetość, by za jakiś czas znowu sie powiększyć.

Gość polećcie
Moje dziecko urodziło się z wagą 4800 . Obecnie ma 98 cm więc chyba normalne że rośnie i rozwija się więc i waga się zwiększa. Po dwóch latach potroił swoją wagę mając prawie 5 kg na starcie:) Co do wózka, na rękach noszenie odpada. Mam problem z kręgosłupem. Dużo spacerujemy, a dziecko jeszcze w tym wieku się męczy. Poza tym wózek lżejszy potrzebny mi chociażby do tego żeby pójść na lekkie zakupy dalej czy gdziekolwiek indziej. Tym co piszą na temat dziękuję za dobre rady i czekam na wózek godny polecenia. Pozdrawiam

Gość polećcie
Zresztą na bilansie wyszło, że jest większy od rówieśników co nie znaczy grubszy, mieści się w dolnej granicy centylów. Ps. Dyskusja miała być na temat wózka a nie wagi mojego dziecka.

Gość wrwrwrrwaaps
Za kilka lat, waga urodzeniewo mniejsza niż 4kg to bedzie kalectwo :o

Gość zxxzxcs
hauck buggy run 100 zl w Realu

Gość Julciaaa 25
Ja uzywałam wózka CONTY BABY, waży ok 5.5kg jest wygodny- rozkłada się do pozycju leżącej, wygodne koła, byłam zadowolona. Cena ok 220zł

Gość Julciaaa 25
Ma też wygodny kosz na zakupy- wiadomo, że nie jakiś duzy ale zawsze można tam dać kocyk, zabawke drobne zakupy.

Gość polećcie
Dzięki wielkie, może jeszcze ktoś coś poleci? Zaraz wygoogluję:):) i obejrzę polecane wózki

Gość bezsens wózek dla 2latka
po co inwestować w wózek na ile mc, 2, 3? co będziesz 3 latka do przedszkola wózkiem wozić? ale wstyd.... ble...

Gość Xyzole
Mclaren, super wózek. Moje dziecko miało 3,5 roku i jeździło. A zaczęło gdy miało 8 miesięcy. Nigdy nic się nie popsuło. Ma pozycję o spania. Ale kostuje ok 500 zł, tańszy używany.

Gość Xyzole
*Maclaren quest

Gość a może???
baby design travel albo buggy podobno bardzo wytrzymały

Gość defgdgd
INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl . . . . . INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl . . . . . . . INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl . . . . . . INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl . . . . . . INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl

Gość oj tammmm przesadzasz
nie ma nic złego w wożeniu 3 latka w wózku do przedszkola

Gość no nie ma wstydu ale
jak dziecko jezdzi w wozku inwalidzkim :)

Gość FeelSoGood
Spacerowki za tyle nie kupisz. Nie lepiej kupic wozek typu parasolka? Ja swojego czasu wyszukalam w necie, z dostawa kosztowal mnie 120 zl- a mial daszek rozkladany i rozkladane do pozycji pollezacej oparcie. Zobacz taki: http://allegro.pl/spacerowka-parasolka-joker-milly-mally-5-kolorow-i2445579251.html Przejrzyj allegro, na pewno cos znajdziesz. Moje dziecko dostalo taki wozek chwile przed 2 urodzinami, pojedzilo nim 9 miesiecy, bo potem juz nie uzywalismy wozka, chodzilo wszedzie pieszo.

Gość SylwiaAnna
Ja bym parasolki nie polecała. W wózku spacerowym ważna jest amortyzacja. Na warunki miejskie dobrze sprawdzą się koła piankowe. Ja mam spacerówkę baby design sprint i jestem bardzo zadowolona. Niestety kosztuje więcej niż 300 zł.

Gość aksdjgfha
ja oststnio kupiłam caretero gringo - waga 5,7kg koszt 269zł. bardzo lekko się prowadzi, ma szeroki kosz na zakupy, budkę można odczepić, rozkładany do pozycji leżącej. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Do ,,bezsens wozek dla 2latka,,- z glebi serca, zamknij pysk. Bo nie jestez nawet na temat.

Gość gość
co za baba MASAKRA "PO CO WÓZEK DLA DWU LATKA"ty chora jakaś czy co???przecież to sa jeszcze małe dzieci!!!jeśli jedyny spacer jaki robisz z dzieckiem to kółko wokół domu to brawo dla Ciebie ale są matki które spacerują z dziećmi nieco dalej starają się spędzać z dziećmi duuuzo czasu na powietrzu poznają okolice a nawet dalsze zakątki miasta więc WOZEK jest jak najbardziej TAK!!!!

Gość gość
"no Nowa wstydu ale..."żal mi Ciebie kobieto!!!żebyś Ty nie musiała w inwalidzkim wozić!!!!!!

Gość gość
Wozek dla 2 latka jak najbardziej. Ja mam parasolke. Moje dziecko chodzi samo ale bywa ze jestem z nia na mieście albo jadę dale np na wycieczkę. I wózek sie przydaje. Te co potepiaja same są psychiczne. I z dzieci roboty robią !!