Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auori-chan

Ciąża, czy nie?

Polecane posty

Gość auori-chan

Mam pytanie i prosiłabym o normalne odpowiedzi. Współżyłam miesiąc temu i czy to możliwe, że teraz jestem w ciąży? 15 czerwca (czyli tydzień po stosunku) miałam normalnie okres. Nie było to małe, nieznaczące krwawienie, tylko normalny okres i to nawet długi i bardzo obfity. Patrząc na czas poprzedniej miesiączki, to powinnam teraz ją dostać niedługo, za niecały tydzień. Bolą mnie trochę piersi, więc się zastanawiam czy to od zbliżającej się miesiączki. Poza tym mam lekko powiększony brzuch, ale mam od tygodnia zaparcia i sądzę, że to od tego. Chciałabym tylko, żeby ktoś napisał swoją opinię, bo sama już nie wiem co o tym myśleć, a tylko się niepotrzebnie stresuję. Racjonalnie na to patrząc to tylko stan przedmiesiączkowy, ale wolę być dzięki Wam pewna. :) Dziękuję za odpowiedzi.

Gość zertaaa
Miesiaczke masz miec za tydzien, wiec o co chodzi? :O

Gość auori-chan
Po prostu stresuję się lekkimi objawami i wolałabym się przez ten tydzień nie stresować.

Zrób test to nie bedziesz się stersować. Tutaj nikt nie ma szklanej kuli i nie wywróży . Chociaz w sumie to była tu kiedyś etatowa wróżka;-)