Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehehehheeh

wykorzystać go czy nie ?

Polecane posty

Gość eheehehehheeh

poznałam kompletnego idiote. ale za to bogaty, ma dobre auto, ale to takie ciele, ze hoh! codziennie mi cos kupuje, strasznie zakochany jest we mnie :D nie odpisywalam mu na gadu, choc bylam dostepna to on za 5 minut dzwoni ze przyjedzie i cos mi z internetem zladuje bo chyba wiadomosci nie dochodza, no komplenty głupiec. jego zachowanie mnie dobija, mam go dosc, ale mam ochote go wykorzystac, ostatnio mi kupil szpileczki fajne za prawie 300 zł :D wykorzysałybyscie go dziewczyny, czy nie ? :D

Gość klikająca
nie:)

Gość eheehehehheeh
poznaliśmy się w burdelu. od razu wydawał mi się głupi bo był 11 klientem tego wieczoru a zrobił mi minetę:D

Gość p[opopoi
troche glupio tak biednego zakochanego i naiwnego wykorzystywac, swoja droga ciekawe skad ma te pieniadze skoro z niego taka spoleczna gapa :O

Gość Nudziara000
Haha a chcesz go mieć potem na sumieniu jak zacznie do Ciebie przyjeżdżać do domu albo nie wiadomo co wymyślać? Jak chcesz się to bawić to ok, ale uważaj.

żeby to gość przeczytał i nasłał na ciebie bande żuli za skrzynke jaboli żeby cie wydymali 🖐️

Gość gfjdjd
Nie, szmato

Gość eheehehehheeh
podszyw :D poznalam go przez znajomych :D przystojny, dobrze zbudowany, no ale idiota w 100 % nie wiem jak on sie dorobil wszystkiego

Gość Kokokkkkkkkk
nie ruro

Gość a ja teeż napisałam
każde zło wraca, chcesz to sie w to baw. moze za kilka lat lub calkiem szybciej ktos cie tez tak potraktuje wtedy sie przekonasz.

Gość eheehehehheeh
jestem kur­wą według was?:D

Gość eheehehehheeh
nie musicie mnie wyzywać :D ja tu nikogo nie obraziłam .:)

Gość OlkaFasolkaaa0001
Ty też nie grzeszysz inteligencją jak widać, sorry :o co z tego że jest "idiotą", to nie znaczy że możesz go wykorzystywać, ogarnij się.

Gość p[opopoi
jak sobie chcesz 90 procent kobiet wykorzystalo by ta okazje :D,ale mi by było go zwyczjanie szkoda :)

Gość kierowca rosomaka
wykorzystaj i cierp do końca życia albo puść wolno i bądź wolnym człowiekiem do końca życia wybór nalezy do ciebie :)

Gość gyhtr
Będziesz miała wśród znajomych opinię szmaty lecącej na kasę. Może jest głupi, ale jak się zorientuje, co i jak, to na pewno nie omieszka obrobić Ci dupy ;) Już go wystarczająco wycyckałaś, daj chłopakowi spokój.

Gość OlkaFasolkaaa0001
"Będziesz miała wśród znajomych opinię szmaty lecącej na kasę." fajnych macie znajomych 🖐️

Gość kierowca rosomaka
nie oszukujmy się panna takie decyzje ważą na dalszym życiu :classic_cool:

Gość gyhtr
Olka Fasolka, co masz na myśli?

Gość eheehehehheeh
jak na razie to on mi się caly czas narzuca, ja wobec niego jestem neutralna, nie daję muz znaków ze chce z nim byc, ani ze nie chce. prezenty tez mi robi sam z siebie. jak byl ze mna na zakupach, to widzial co oglądalam, i na drugi dzien przyjechal wlasnie z tymi butami :D ja nie wiem czy on chce w ten sposob zdobyc dziewczyne, ale podoba mi sie to ze mnie adoruje :P

Gość po ile macie lat?
???

Gość fdsw
Patrz, idiota, a stać go na dobre szpilki dla ciebie, ciebie jak widać nie stać, skoro musisz go wykorzystać Teraz się zastanów które z was jest większym idiotą :D

pytanie: jesteś dziwką czy nie? odpowiedź na to pytanie daje też odpowiedź na twój dylemat

Gość eheehehehheeh
ja mam 22, mam marna pensje bo jestem w trakcie studiów, ledwno co mi starcza na oplaty, i jest mi milo jak ktos mnie obdarowuje prezentami na ktore mam ochote a niestety mnie nie stac on ma 26 ;P

Gość eheehehehheeh
sexu z nim nie uprawialam zeby porownywac mnie do dziwki, widze wiekszosc na forum by nie skorzystała z takiej okazji, ciekawe jakby było w praktyce. :D

Gość kierowca rosomaka
czy tu uważasz że dziwką jest się tylko w układzie sex za prezenty? a polityk który daje się kupić i za korzyści materialne forsuje ustawę lobby farmaceutycznego dla ciebie nie jest dziwką?

Gość jesteś jesteś jesteś
autorka to bidna mysz łakoma na kasę więc pewnie wykorzysta naiwniaka tylko spytaj autorko czy do butów dokupi ci jeansy

Gość Policjant72
KARMA.WROCI.DZIWKO

Gość p[opopoi
wroci lub nie wróci, ale wszyscy faceci ktorzy czytaja ten topik nie mogą przezyc ;)

Gość eheehehehheeh
poszlam z nim do lozka jak sie poznalismy, mama mi powiedziala ze tak trzeba i nauczyla mnie obciagac pytagi