Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieo palonuya

Koleżanki się ze mnie śmieją bo jestem blada, nie opalam się

Polecane posty

Gość nieo palonuya

matka mowi ze inne dziewczyny pokazują nogi, opalają sie a ja?? jak trup kolezanki pukają sie w czoło, jedna nazwala mnie nienormalną bo i tak keidys bede stara i pomarszczona :O ale ja nie moge sie opalac !! wyjde na godzine, dwie na slonce i jestem czerwona, spalona, boli mnie skora, mam poparzenia :( jestem brunetką ale taka mam skore, do tego fatalnei wygladam opalona..rece szyja i twarz syzbka sie opalaką ale łydki i cialo nie...wygladam beznadziejnie czuje sie okopnie, pod presją wygladu :(

Gość wygrywaczką chce być
Oj tam nie przejmuj się. Ja tez wygladam jak córka młynarza. Ae opalac sie nie nawidze, upałów nie znosze. A na docinki mówię - blada skóra więc szlachetna:P

Gość romek33
przeciez blade laski sa najseksowniejsze

Gość podróż pociągiem
ja bym się nimi nie przejmowała, ja też nie mogę za długo przebywać na słońcu z tych samych powodów do tego dochodzą bóle głowy i nóg (żył) więc czasami warto być bladym. A dobrą stroną tego jest ze koleżanki zmarszczki będą miały zdecydowanie szybciej niż Ty ;)

Gość ukyjbvcxja
ja tez nie cierpie slonca i opalania!i tez chodze biala! jak Ci to przeszkadza to balsam sobie kup z samoopalaczem-ja tak robie...i jest w "sam raz". nie czuje sie gorsza od tych opalonych:O matkooooooooo jaki kur..............a UPAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1