Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak sie za to zabrac...

kupno samochodu w Holandii co i jak???

Polecane posty

Chce kupic uzywany samochod w Holandii tylko kompletnie nie wiem jak mam sie za to zabrac...pojade na gielde, wybiore model, dam kase, podpisze umowe kupno-sprzedazy, pozniej chyba jeszcze musze isc na poczte go przejestrowac na siebie i to wszystko??aha i czy kupujac samochod w Holandii trzeba miec meldunek w Holandii czy wystarczy sam polski dowod osobisty?czy trzeba miec jeszcze zaswiadczenie, ze jest sie zameldowanym w Polsce??wie ktos moze???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhuoh
nie wiem czemu chcesz z holandii jak tu sa samochody drozsze niz w polsce... ale to twoja sprawa reszta informacji na forum wiatrak.nl niedziela.nl wujek google nie gryzie ;)

Udost臋pnij ten post

bo mieszkam w Holandii;)a do Polski nie pojade jeszcze przez dluuugi czas, taka praca...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhuoh
no rozumiem czyli idziesz do goscia co masz kupic od niego samochod dajesz kase on ci dowod samochodu, potem w臋drujesz na poczte, p艂acisz 9 euro i samochod juz jest twoj ;) poczta zalatwia za ciebie formalnosci z belastingiem. przy艣la ci do domu info ile podatku masz do zaplacenia i czy chcesz placic automatycznie czy chcesz acceptgiro do domu. Jeden warunek 偶eby to zrobi膰 musisz mie膰 meldunek!! inaczej nic nie za艂atwisz. cala filozofia :D je艣li bedzie ci sie konczylo APK przysla ci powiadomienie o zrobieniu przegl膮du, musisz zrobic do tej daty bo potem dostaniesz kare - po to ci przypominaja zeby nie zapomniec potem zalatwiasz ubezpieczenie i zrob to od razu zebys potem nie mial problemow z urzedami ;) Ale najwazniejszy jest teraz fakt - Czy masz meldunek????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhuoh
i samochodu szukaj na marktplaats.nl na dole masz ilu wla艣ciecieli ma samoch贸d lepsze to ni偶 podrasowane samochody na gie艂dzie. http://rdwkenteken.org/rdw-kenteken-check/ na tej stronie sprawdzasz historie samochodu - wpisujesz numery rej i masz wszystko kiedy pierwsza rejestracja kiedy ostatnia powodzenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makalika
Nie lepiej kupi膰 samoch贸d w Polsce? Teraz ju偶 nie op艂aca si臋 kupowa膰 auta za granic膮 i sprowadza膰 go na lawecie, bo koszty Viatolu s膮 ogromne. My wzi臋li艣my auto na kredyt w CLS. Teraz zastanawiamy si臋 nad leasingiem na firm臋. Maj膮 bardzo dobre warunki i obs艂uga jest 艣wietna. Zajrzyj sobie tutaj http://www.cls.pl . Masz tam kompleksowe us艂ugi i niskie raty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je偶eli zdecydujesz si臋 na jakie艣 auto i b臋dziesz mia艂 problem z transportem do polski, to 艣mia艂o mo偶esz uderza膰 do firmy www.artour.pl, kt贸ra si臋 tym profesjonalnie zajmuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupowa艂am auto w Polsce, bezwypadkowe, z niewielkim przebiegiem, ekskluzywne. Znale藕li艣my idealne w salonie http://prestig-e.pl/. Jestem naprawd臋 zadowolona, bo cho膰 u偶ywane jest w bardzo dobrym stanie i bardzo zadbane. Wida膰, ze w艂a艣ciciel podchodzi艂 do niego z szacunkiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 mam auto sprowadzane z Holandii. Je艣li szukacie taniego t艂umacza online to warto zwr贸ci膰 si臋 do firmy Prosperus http://prosperuspolska.pl. bardzo sprawnie i niedrogo zrobili t艂umaczenie dokument贸w samochodowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 waniliowelody
Ja szczerze powiedziawszy nie zdecydowa艂abym si臋 sama kupi膰 auta. Na poszukiwania wzi臋艂am brata, kt贸ry ma zdecydowanie wi臋ksze poj臋cie ode mnie w tematyce motoryzacja. Chocia偶by u偶ywanie takiego przydatnego sprz臋tu jak miernik grubo艣ci lakieru http://www.eltrox.pl/elektronika/mierniki-grubosci-lakieru.html by艂o dla mnie co najmniej zabawne a okaza艂o si臋 bardzo przydatne! Zajrzyjcie sobie na stron臋, mo偶e i Was uchroni przed zakupem jakiego艣 lewego samochodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej uzyskaj od sprzedaj膮cego numer VIN auta i sprawd藕 go na tego typu serwisach http://www.autobaza.pl/ . B臋dziesz mia艂a tam ca艂膮 histori臋 serwisowania pojazdu i dzi臋ki temu, mo偶e unikniesz kupna rozlatuj膮cego si臋 z艂omu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LukiNL
Gdyby kto艣 potrzebowa艂 pomocy w kupnie auta z Holandii to prosz臋 pisa膰 na maila lukasrap@tlen.pl Od 10 lat mieszkam w Holandii, mog臋 pom贸c w kupnie, wprowadzeniu, za艂atwieniu dokument贸w itp. Pozdrawiam 艁ukasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Musisz tak偶e znale藕膰 sprawdzon膮 firm臋 specjalizuj膮c膮 si臋 w transportowaniu pojazd贸w. Ja korzysta艂em w tym zakresie z us艂ug firmy www.bik-transport.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AutaNL_eu
Strona www.AutaNL.eu - darmowe og艂oszenia motoryzacyjne w Holandii. Chcesz sprzeda膰 sw贸j samoch贸d w Holandii? Mo偶esz doda膰 w艂asne og艂oszenie dotycz膮ce sprzeda偶y Twojego auta na www.AutaNL.eu. Og艂oszenia dotycz膮 sprzeda偶y samochod贸w na terenie Holandii NL. Og艂oszenia www.AutaNL.eu s膮 zupe艂nie darmowe. Ju偶 teraz dodaj swoje og艂oszenie na www.AutaNL.eu i sprzedaj auto w Holandii. A mo偶e chcesz kupi膰 samoch贸d w NL? Sprawd藕 www.AutaNL.eu. Mo偶e kto艣 ju偶 doda艂 ciekawy samochod do naszej bazy www.AutaNL.eu! U偶yj rozbudowanej wyszukiwarki samochod贸w, aby odnale藕膰 interesuj膮cy Ci臋 model w Holandii. Kupno auta nie musi by膰 trudne. Og艂oszenia www.autanl.eu pomog膮 Ci w wyszukaniu odpowiedniego samochodu. Zapraszamy www.AutaNL.eu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiecie co ja to bym z holandii nie sprowadzala. z reszta og贸lnie jak ktos sie nie zna na sprawie to samoch贸d zza granicy to nie jest dobry pomysl. W http://www.autotrans.com.pl/ znajdziesz ogromny wybor naprawde swietnych samochodow. mysle ze warto:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirek

ja ju偶 nie bawi臋 si臋 w sprowadzanie aut zza granicy, bo du偶o jest z tym roboty. Wol臋 poszuka膰 po salonach w Polsce. Teraz by艂em ko艂o Leszna w interesach i wpad艂em na cwhil臋 do salonu auto loco, mieli fajne auta, dobre ceny i w 艣wietnym stanie. Po maj贸ce wybieram si臋 tam ponownie, by kupi膰 auto.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wernie

przejecha艂em si臋 z ciekawo艣ci o Auto loco i rzeczywi艣cie maj膮 tam ciekawe auta no i ceny naprawd臋 spoko. Musz臋 poejcha膰 na weekend ze szwagrem, by kupi膰 sobie, bo upatrzy艂em audi a4 w bardzo dobrym stanie, bogate wyposa偶enie

Udost臋pnij ten post