Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SĄDARZYSTKA

ktora z nas jest wartosciowa kobieta i dlaczego

Polecane posty

Gość SĄDARZYSTKA

sa odważne żeby sie obiektywnie opisac ?

Gość ...................obiecanki..
wybacz - nie chce mi się :):):)

Gość SĄDARZYSTKA
oj widze ze troche malo dziewczat uwaza sie za wartosciowe :(

Gość y7867868
Dziś nie ma wartościowych kobiet. A myślałeś skąd tylu prawiczków? Każdy chce wartościową kobietę ale chyba wszystkie już zajęte albo co po niektórzy biorą co zostało!

Gość SĄDARZYSTKA
JA JEDNAK WIERZE ZE SA WARTOSCIOWE WPISYWAC SIE

Gość fsefsf
Wiecie co? Wkurza mnie ogólnie przyjęta definicja. Ja uważam się za kobietę wartościową. Uważam się za inteligentną, czułą, wyrozumiałą. Ale według niektórych jestem szmatą, bo bardzo lubię uprawiać seks oralny :) I co z tego, że mi to sprawia przyjemność, cały czas jestem krytykowana, bo tak nie wypada, bo laska ma się szanować. Z drugiej strony jestem 19-letnią dziewicą (bo formalnie pełnego stosunku nie było) i ... też źle. Niech każdy ma swoją dupę i nią rozporządza, a innym wara od tego. Byleby nie ranić drugiej osoby. Uważam, że dziewczyna, która lubi przygodny seks, jest szczęśliwa i nie ma wyrzutów sumienia szanuje się w przeciwieństwie do takiej, która jest w związku, a daje sobą pomiatać, bo to niby "z miłości". Tak na marginesie... Wy też uważacie, że jestem szmatą? Najpierw spotykałam się 1,5 miesiąca ze starszym facetem i uprawialiśmy oralny. Potem przez rok z chłopakiem w moim wieku i też był oralny. Teraz od dwóch miesięcy mam nowego i pieścimy się oralnie :) Mam 19 lat. Czy to nie za dużo wrażeń? Ja nie mam wyrzutów sumienia, tak z ciekawości pytam.

widze ze wiekszosc rodzicow gimnazjalistow wykupila wycieczki w sky club

Gość SĄDARZYSTKA
ciekawa opinia nie sadzicie ?

Gość GHAH siMiAn rAtIcUs JWWD! 666
Onanistów wtedy więcej w społeczeństwie! Jakieś się tam laski zawsze trafią, ale to tylko za młodu! Potem jest już tylko kalkulacja rozrodcza!

heheh dobre. Nie wiem czy jestem wartosciowa. Jestem niezwykle zwariowana osoba , ktora czesto robi wszytko na odwrot :-) Kocham meza i szanuje slowo przyjazn i to jest dla mnie najwazniejsze. Czy to mnie czyni wartosuiowa? Nie mnie to oceniac :-) Nie chodze pijana po dyskotekach obciagajac obsikne penisy w wc heheh w stanie upojenia alkohoowego jak i nie doprawiam mezowi rogow. Przeklinam czasem jak szewc i pije czasem wodke lepiej niz facet ale niektore wartosci sa dla mnie swiete.

Gość SĄDARZYSTKA
jestem rozczarowana