Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HuanitoHormenarezzzz

Dlaczego kobiety nie maja codziennie ochoty na sex ?

Polecane posty

Jestem w zwiazku od 5 lat i cholera mnie strzela. Mieszkamy razem itp itp. Ona jest o 9 lat mlodsza odemnie czyli ma 23 lata. Najchetniej kochalaby sie ze mna przed i po okresie i czasami w wyjatkowych sytuacjach po srodku. Zawsze np wieczorem. Kiedys jakos bylo inaczej,ale teraz kiedy dobieram sie do Niej to zawsze jest WEZ TA REKE, BOLI MNIE GLOWA ITP. Ja mam naprawde duze potrzeby ,a ona tego nie umie zrozumiec. Chcialbym np. zaczac dzien od porannego lodzika lub sexu, bo czlowiek sie zupelnie inaczej czuje ,ale nie. Ona twierdzi,ze jestem chory bo tak czesto mi sie chce. Wytlumaczy mi to jakas dobra kobiecina o co w tym chodzi ? Czy wszystkie tak maja,czy akurat trafilem na taki typ ? Ja moglbym sie bzykac co godzine, ale niestety nie da rady :( Moze wymienic na lepszy model ? PS. Sorrki za bledy.

Gość mm WARTO...............
wymienic na lepszy model? 5lat temu mogles to stwierdzic.. albo nie umiesz jej zachecic, albo jej sie znudzilo to z toba albo jest dziwna

To, że jedna nie ma, to nie znaczy, ze inne też takie są. Znajdź sobie kogoś w swoim wieku. :)

Gość bviebvru
Weź człowieku jesteś obleśny, tylko o seksie myślisz.

Gość pociesz sie że
później bedzie jeszcze gorzej albo wymień

Nie mysle tylko o sexie, ale mam potrzeby. Gdybym myslal tylko o sexie to nie zareczalbym sie, ale czasami mam juz ochote skoczyc w bok bo potrzebuje czegos wiecej w zyciu intymnym. Ona jest cudowna osoba i naprawde chce z nia spedzic reszte zycia, ale temat sexu mnie wpienia. Taka rutyna itp.

Gość bviebvru
Myślisz, bo gdybyś był człowieku normalny to by Twojego postu tu dzisiaj nie było. A zaręczasz się, bo tak jest wygodniej. Żonka ugotuje, posprząta itp.

czyli przy najblizszej okazji ja zdradzisz a za rok zwiazek sie rozpadnie.. no albo szybciej...

Gość to nie ja:-D
zalozylem:-)

zarecza sie poto zeby laska mogla sie chwalic pierscionkiem i mowic ze jest narzeczona a nie dziewczyna. a do slubu to przewaznie daleka droga jest..ha

@ bviebvru Skoro myslisz ,ze 90% ludzi zarecza sie tylko z tego powodu to pszypuszczam, ze nie masz chlopa

Gość bviebvru
jasne, przecież mieszkają razem. Już widzę, jak on wszystko w mieszkaniu robi. Nie oszukujmy się faceci są z kobietami tylko dla seksu i wygody. Samce nie wiedzą co to empatia lub uczucia.

Gość bviebvru
no już mu po latach usługiwania podziękowałam i wcale za nim nie tęsknię.

@ bviebvru BUHAHAHAHA rozwalasz mnie :) Jestes moze LES ?????? Uwierz mi sprzatam w domu , myje gary i robie obiady. Nie wiem ile masz lat ,ale przypuszczam, ze malo lub poprostu jestes LES

bviebvru jasne, przecież mieszkają razem. Już widzę, jak on wszystko w mieszkaniu robi. Nie oszukujmy się faceci są z kobietami tylko dla seksu i wygody. Samce nie wiedzą co to empatia lub uczucia. Wiedzą, gdy sperma uderza im do obu głów i chcą osiągnąć cel. :)

Gość bviebvru
Weź, bo mnie rozśmieszasz chłopie. Tak przed ślubem sprzątasz, a potem zaczyna się wielka łaska.

@bviebvru nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj. Zreszta zeszlismy z tematu.

Gość bviebvru
Krowa no chyba, że w takim wypadku;). Wtedy czułość nei jest im obca:D

Ja tez codziennie mam ochotę. Nawet dziś sama na rowerku jezdziłam i mysli o seksie nie pozwolily mi sie skupic na urokach przyrody, Tylko seks mi w głowie

Gość bviebvru
No tak. Podsumowałam Cię już. Jesteś obleśny, nie dziwię się dziewczynie, że Cię nie chce.

Gość Wer +-
"Ona jest cudowna osoba i naprawde chce z nia spedzic reszte zycia" jest tak wspaniała, że należy jej zafundować zdradę :classic_cool:

@Wer +- Nie wiem, czy to odmiennosc puci, ale ja tu mowie o sexie ! Elooooo

Gość Wer -+
och nie znasz się. przecież nawet jeśli kobieta jest chętna na sex, to czy to jej się nie odmieni?

Gość Lubiąca kawe 22
Ja z mężem codziennie sie kochamy....nie wiem jak mozna nie chcieć!! Ja to bym chciała czasem 2 razy po kolei....a mąż zaspakaja bardzo chętnie :) może ma małe libido?? To niestety bardzo warzne przy wyborze partnera/ki

Gość Wer +-
skoro tak to niech czeka, aż tej obecnej się odmieni i przyjdzie ochota na sex. :classic_cool:

Niektóre kobiety mają codziennie ochotę na sex. Wiem, jak to jest być z kimś, kto ma o wiele mniejszy temperament i szczerze współczuję.

Gość Wer -+
rzuć ją w diabły, człowieku!! ona jest dobrą partią dla takiego jak ona

Gość bviebvru
Krowa dokładnie;)