kamciaKamilka 0 Napisano Lipiec 8, 2012 hej dziewczyny:) od jakiegoś tygodnia widzę że z pochwy wydostaje się biały "mocno" biały, dość gęsty i rozciągliwy śluz. jest go dość dużo... co to może być?? proszę POMÓŻCIE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimi60 Napisano Lipiec 9, 2012 dni plodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rgwawgaw4t2452 Napisano Lipiec 9, 2012 kamilko ile masz lat? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamciaKamilka 0 Napisano Lipiec 9, 2012 dni płodne? nigdy nie miałam takiego śluzu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krypton Napisano Lipiec 9, 2012 To niepłodne są jak jest rzadki? Dobrze rozumiem? I taki wodnisty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okurkaaaaa Napisano Lipiec 9, 2012 to są wody płodowe!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamciaKamilka 0 Napisano Lipiec 9, 2012 okurkaaa ale śmieszne! ha-ha-ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamciaKamilka 0 Napisano Lipiec 9, 2012 z tego co wiem to dni płodne są jak śluz jest bardziej przezroczysty!i nie jest jego tak dużo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelaaa88 Napisano Lipiec 9, 2012 śluz płodny jest właśnie taki jak go opisałaś :) ciągnący się, biały, podobny do białka kurzego jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamciaKamilka 0 Napisano Lipiec 9, 2012 ale kurze jajo jest przeżroczysty. pozatym ponad tydzień? i tak dużo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelaaa88 Napisano Lipiec 9, 2012 niekoniecznie. U każdej kobiety śluz będzie wyglądał inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamciaKamilka 0 Napisano Lipiec 9, 2012 hmm...no ale to chyba zawsze bym taki miała a ja mam taki pierwszy raz... pozatym to jest taki(przepraszam za sformułowanie) glut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiantkaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Tak, tak - dni płodne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiantkaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 raz jest, raz go nie ma. Ja osobiście w dni płodne też mam go bardzo dużo :)i raz jest biały, a raz przeźroczysty, choć osobiście martwię się też o coś w podobie, a mianowicie o biały, klejący się w dużych ilościach śluz w czasie gdy miesiączki brak już 11 dni. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest... Napisano Lipiec 9, 2012 kiła:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elshi 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Ludzie, nie straszcie dziewczyny... też pewnie w takim wieku bałyście się niektórych rzeczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiantkaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 kiły to chyba ty masz w mózgu ;) normal, nie martw się. Zawsze możesz też poczytać o grzybicy pochwy, ale to raczej nie jest to. Odczekaj i nie martw się, bo Ty akurat nie masz czym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Lipiec 9, 2012 Pewnie dni płodne. A jeśli masz wątpliwości to rób sobie testy owulacyjne. Możesz też kupić sobie mikroskop owulacyjny - jest wielokrotnego użytku więc bardziej się opłaca. Pomoże ci to określić jakie objawy występują podczas danych faz cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamciaKamilka 0 Napisano Lipiec 9, 2012 a czy to może być być ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysia71286 Napisano Lipiec 15, 2012 mysia71286@wp.pl piszcie bo niewiem co mam robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2013 http://ponton.org.pl/pl/strona/przewodnik-po-wydzielinach-pochwowych poczytajcie warto wiele wyjaśnia ten ,, przewodnik'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 "mysia"ilosc bledow ortograficznych jest porazajaca!!!! i to jest powod do zmartwien! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elkora Napisano Wrzesień 26, 2014 Błędy ortograficzne.... ? Ktoś tu się czepia !!!! Tu nie chodzi chyba o taki problem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach