sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Ale było fajnie zmówiliśmy hamburgery takie co w środku moja jeszcze jedną bułkę i frytki. Na deser zamówiłem jej loda w wafelku ale się cieszyła. Tak spędziliśmy kolejną rocznicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowski 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Ten hamburger to Big Mac, mitomanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryży Michau 0 Napisano Lipiec 8, 2012 możecie mnie zamówić na rocznicę, robię wspaniałe hot dogi z ketchupem i majonezem , biorę 5 zl na godzinę, produkty zamawiacie wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 12e2e12e12 Napisano Lipiec 8, 2012 och, jak ja bym się przeszła tam, zazdroszczę wam. Ale nie mam kasy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 8, 2012 a jakie tam ceny i ile ludzi. Mój junior zamówił taki domek z obiadem był tam hamburger, napój i frytki i zabawka którą wybrał sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 8, 2012 dbam o żonę kupiłem jej wakacyjne sandały, kustium na plażę żeby ludzie nie mówili że ma coś starego. Za 19 dni wybieramy się do Kopytkowa na super wakację naszą przyczepą kempingową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iron Patriot 0 Napisano Lipiec 8, 2012 mężu to co twój synek otwierał to tzw. Happy Meal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Nie ubliżaj mu że jest meal bo on żaden taki nie jest. On ma na imię Miłosz, a moja żona dostała tez taki zestaw obiadowy i była szczęśliwa tyle że dla dorosłych nie ma zabawek hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magłosia19283 0 Napisano Lipiec 8, 2012 pod tym względem z plenerową jesteście zgodni identyczny poziom trzymacie. To co twój synek otwierał to zestaw tak się nazywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shsgsgs Napisano Lipiec 8, 2012 A Miłosz jest czarny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shsgsgs Napisano Lipiec 8, 2012 bo wiem ze plenerowa ma jedno białe z renta i czarne drugie z adhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 malgosiu --> o tak usiwadom meza ze to zestaw sie nazywa, caly czas mu powtarzam, do mc donaldsa sie wyrwal a doskonale wie, ze my nie obeznani w takich lux restauracjach, wstydu sobie narobilismy z deczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczeek Napisano Lipiec 8, 2012 A kiedy się jeszcze tam wybieracie? Pojde z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juan Carlos de Milores 0 Napisano Lipiec 8, 2012 czesc dzona (to ja glixe) zmienilen moj nick jakby co :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 czesc juan :) mozemy wszyscy razem, bedzie wesolo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczeek Napisano Lipiec 8, 2012 A Plenerowa nie boli Cię brzuch? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 czesc juan :) mozemy wszyscy razem, czemu nie, bedzie wesolo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 a dlaczego ma mnie bolec? czasem trzeba zrobic sobie wolne od garow i pouzywac troche zycia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczeek Napisano Lipiec 8, 2012 No tak tak rozumiem, ale ktoś tu pisał że te hamburgery są z zatrutych krów robione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 no to najwyzej przeczysci jelita, od macdonaldsa chyba nikt jeszcze nie umarl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczeek Napisano Lipiec 8, 2012 A mąż co śpi już czy może właśnie mu przeczyszczają się jelita? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 a nie wiem co tam maz... zalezy ktory, ten z kafe chyba przysnal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Lipiec 8, 2012 "a nie wiem co tam maz... zalezy ktory, ten z kafe chyba przysnal " Plenerowa Bigamistka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczeek Napisano Lipiec 8, 2012 To ilu Ty ich masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 jeden w realu, drugi na kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczeek Napisano Lipiec 8, 2012 No to piękniee, a to prawdziwy mąż nie jest zazdrosny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 najwzniejsze to jest umiec zyc w symbiozie (a ewentualnych drugich mezow trzymac w sekrecie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 8, 2012 a ja mogę się załapać na trzeciego męża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Burza napierdala :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 prawnik --> prosilabym o list motywacyjny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach