Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotany yx

uszczelnienie rur odpływowych kanalizacji

Polecane posty

Gość tersss
Rury PCV pod centralne ogrzewanie, przepływ wody, ścieków bardzo polecam. Mam u siebie takie rozwiązanie od producenta pcvwiplast.pl. Montaż prosty, bo waga rury mała. Wszystkie kształtki można w jednym miejscu kupić, nie było konieczności przerabiania rur, natężenie przepływu zdecydowanie na plus. Ten producent dba również o dodatkowe zabezpieczenie powierzchni zewnętrznej i wewnętrznej sprzedawanych rur. Ja akurat brałem po cenniku detalicznym, ale mają też hurtowy, jeżeli jesteś zainteresowany. Wystarczył jeden telefon, abym zaufał ludziom.

Gość gość
www.wodno-kanalizacyjne.pl oni powinni zdać egzamin, to pogotowie hydrauliczne wiec z całą pewnością coś zaradzi :) Nas wyratowali, a byliśmy w trudnej sytuacji wiec nic nie jestem im straszne

Gość gość
Również mogę polecić firmę www.wodno-kanalizacyjne.pl jest niezastąpiona pod tym względem :)

Gość gość
Gdyby ktoś potrzebował kupić rury PCV, polecam hurtownie www.instalator-bytom.pl mają duży wybór oraz świetne ceny, warto mieć ich n oku w razie potrzeby :)

Gość gość
Również polecam www.instalator-bytom.pl. Mam firmę w której rury PCV są kluczowe i musza być dobrej jakości. W tej firmie znaleźliśmy jak dotąd najlepsze a co więcej – w bardzo atrakcyjnej cenie, polecam!

Gość gość
Jeżeli macie problem z kanalizacją to polecam wam zgłosić się do firmy http://wywoznieczystosci.pomorze.pl/ Zajmują się udrażnianiem i oczyszczaniem kanalizacji oraz inspekcją kanalizacji. Oni będą wiedzieli co jest nie tak z waszą kanalizacją.

Gość pluer
Ja polecam zerknąć na ofertę http://lesgaz.com/renowacja-rur.html. Często skorzystanie z oferty takiej firmy jest znacznie lepszym pomysłem niż różne "domowe" sposoby. Taka firma po prostu zajmie się kompleksowo tematem, przy użyciu specjalistycznego sprzętu ;)

Gość gość
Ja też miałam podobny problem z rurami. Najlepiej nie majstrować samemu. Ja korzystałam z usług firmy www.wywoznieczystosci.mazowsze.pl i dosyć szybko poradzili sobie z problemem.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie firmy zajmującej się uszczelnianiem rur odpływowych i kanalizacji, która działa na Pomorzu to polecam wam zgłosić się do http://wywoznieczystosci.pomorze.pl/ Sama korzystam z ich usług i jestem zadowolona z ich wysokiej jakości.

Gość gość
My teraz mieliśmy wymieniane wszystkie rury itd. Od https://wiplast.com/ zamawiałem bo chciałem coś porządnego jakościowo żeby był już spokój na dłużej

Gość arek9567
Też widziałem że Wiplast ma najtaniej rury kanalizacyjne i do nich zadzwoniłem, zamówienie było na czas, obsługa bardzo miła i pomocna. Taką firmę to mogę szczerze polecić. Profesjonaliści.

Gość gość
Ja mimo wszystko wolałabym się skontaktować z osobą specjalizującą się w wykonywaniu usług hydraulicznych i kanalizacyjnych. Sama się na tym nie znam i wolałabym się tego nie dotykać. Kiedyś miałam problem z udrożnieniem rury i skorzystałam z usług firmy www.aqua-kret.pl.

Gość michał

Przede wszystkim trzeba postawić na bardzo dobrą jakość rur polecam zdecydowanie producenta jak i dystrybutora wiplast.com posiada w swojej ofercie bardzo duży wybór rur do kanalizacji jak i innych. Został wybrany przez najlepszych specjalistów polecam. 

Gość XxX

Ja wymieniałem osatnio otuliny rur i mogę polecić firmę Folimpex. Zdecydowanie jedni z najlepszych jacy są dostępni na rynku.

Gość Kats
Dnia 19.08.2019 o 09:07, Gość XxX napisał:

Ja wymieniałem osatnio otuliny rur i mogę polecić firmę Folimpex. Zdecydowanie jedni z najlepszych jacy są dostępni na rynku.

Też mam od nich otuliny i jestem zadowolony. Co do jakości bardzo ok i podobnie z ceną. 

Gość Lili

Folimpex ma wysokiej jakosci produkty , dzięki którym można uszczelnic rury. Pomogą ci wybrac cos dla Twojego mieszkania i to wszystko w korzystnej cenie 🙂

Gość Mila

Zgadzam się, jeśli chodzi o otuliny rur to Folimpex bezkonkurencyjny. Nawet nie chodzi o cenę, bo cena to drugorzędna sprawa, przede wszystkim biją wszystkich jakością.

Gość gość

Też miałam problemy z kanalizacją w moim domu. Postanowiłam zgłosić się do profesjonalnej firmy, która zajmuje się usuwaniem usterek hydraulicznych i mogę powiedzieć że była to dobra decyzja. Jeżeli mieszkacie w okolicach Wrocławia to polecam wam zgłosić się do kanalizacjawroclaw.com Tam na pewno otrzymacie profesjonalną pomoc.