Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdik

znowu sie nie udalo :(

Polecane posty

Gość kdik

przede mną 3 cykl staran. wczesniej bralam kilka lat tabletki. od 2 cykli staranka od razu po odstawieniu ale narazie brak ciąży :( od dzis biore femifertil

Gość nie lubie nikogo :)
oj, myślałam, że to mój temat reaktywowany :D:D z marca, kwietnia ? Teraz jestem w 11 tc :) Zleci , tylko sie nie spinaj ojjj nie

Gość tamtaramtamtam
Trzeci??? I co? Juz sie cierpliwosc skonczyla? U mnie lada dzien zacznie sie 15-ty!! Dziewczyno, ogarnij sie, bo trzeci cykl to jak "splunac".

pamiętaj nic na siłę, u nas na naszym topiku jedna już z brzuszkiem lata a topik swieżynka parę msc raptem, chcesz to dołącz, będzie Ci raźniej, zapraszam. U mnie dla pocieszenia powiem Ci że to 6 cykl i juz mnie brzuszek na @ kręci ale co tam, ja nie umieram jutro... ma być to będzie ale bez presji.

Gość o zesz nastepna......
staranka :O

Gość Podobnie
Autorko nie martw się, sama wiem po sobie że 3 cykl starań jest taki właśnie najbardziej dołujący, bo by się chciało już.

POza tym po stosowaniu tabletek organizm potrzebuje troche czasu zeby "dojsc do siebie" i oczyscic sie z toksyn,wiec cierpliwosci. Dziewczyny staraja sie po kilka mc,inne kilka lat, nie od razu Krakow zbudowali.

Ja mam stwierdzone PCO wiec co mam mowic? Inne naprawde maja gorzej....

Gość 3 miesiąće i ty
sie załamujesz?:O kobieto ja staram sie 4 rok i co mam powiedzec????

Gość nie mozna miec od razu
kdik a ty bys autorka chciala tak ho sip i moze zaciążyc w 1 cyklu ???:O niestety swoje trzeba odczekac czy to pare miesiecy ,czy rok ,czy dwa, a moze dłuzej i tego nie zmienisz spokojnie 3 cykle to jest nic w prównianiu co inni sie staraja

Gość Zielone Wzgórze i Ania
Życzę Ci cierpliwości..... Za mną 4 rok starań, ciąża biochemiczna i muszę sobie jakoś radzić. Nie jest łatwo ale załamać też się nie mogę. A skoro Ty na początku drogi tak do tego podchodzisz to co będzie potem... :-O

Gość jamajca city
tez staram sie 4 rok wiec to jest pikus w porównaniu z 3 miesiacami i wlasnie moze byc gorzej :O potem

Gość jamajca city
przepraszam zle to ujełam mialo byc ze 3 miesiace to jest pikus z 4 latami

Gość kdik
wiem,ze to niewiele. Ale ja jestem bardzo niecierpliwa :) mialam nadzieję,ze po odstawieniu tabletek szybko zajdę w ciąze tak jak niektóre ale najwidoczniej nie jest mi narazie dane :)

Gość kdik
mam przynajmniej okazję by zrzucić trochę nadprogramowych kilogramów. oczywiscie zdrową dietą od dietetyka :) zanim zajdę w ciąże to schudnę trochę :) obym nie zniknęła jak będę zachodziła w ciąże w takim tempie ;P

Gość bez przesady tylko
kdik ale to wcale nie jest dlugo co ty to opowiadasz? 3 miesace to jest dlugo nie przesadzaj a ci co sie staraja po kilka lat myslisz ze sa cierpliwi? jak ty na samym poczatku sie zalamujesz? piszesz glupoty nie mi to dane ani roku sie nie starasz daj na luzzzzzzz bo nigdy nie zakdziesz z takim podejsciem trzeba wziasc sie w garsc co bedzie jak bedzie sie starac np 2 lata? powiesisz sie? :O no laska

Gość panna marianna
mi sie udalo zaciazyc po 5 latach. ale teraz moge sie cieszyc piekna coreczka:))

Gość kdik
muszę się nauczyc cierpliwosci :) zajmę sobie głowę czyms innym. zaczelam łykac femifertil, ale koniec z robieniem testów owulacyjnych. chyba faktycznie postawię na luz. :) co będzie to będzie

Gość kdik
czy Was też bolał żołądek po femifertil?

Gość Werusia37
to po co bralaś te tabletki? Teraz pokutujesz. Może i z rok to potrwac niestety

Gość ni prikma
albo wiecej niz rok równie dobrze te twoje starania a 3 miesace to jest ani nie poczatek staran na dobra sprawe