Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tola tak po prostu

Dlaczego wielu ludzi mówi na uprawianie seksu "kochać się"? To głupie!

Polecane posty

Gość Tola tak po prostu

Słyszałam i czytałam już takie "kwiatki" jak np. "kochałem się z prostytutką..." albo "kochałam się z nim (chwilę wcześniej poznanym chłopakiem) w kiblu na dyskotece". Dziwne też jest jak dwoje naprawdę kochających się ludzi (np. udane małżeństwo) mówi: "wczoraj przed pójściem spać długo się kochaliśmy" - tak jakby w innych okolicznościach nie było między nimi miłości, tylko wtedy gdy uprawiają seks! Mnie to bardzo irytuje - seks i miłość to nie to samo, nie zawsze idą w parze i nie powinno się mówić na stosunek seksualny "kochanie się". Czy podzielacie moje zdanie?

Gość Pijana rooibosem
Jak dla mnie to też głupie i wręcz żenujące. Nigdy tak nie mówię.

Gość oljsdgo
ponieważ seks to miłość dziecko :o

Gość spokokoko
bo kiedys sex wynikal z milosci lu zakochania dwojga osób i zostało takie powiedzenie --- KONKURS: Wygraj Smartphona Sony! http://adf.ly/9oEJq

Gość sztfryr
a co mają mówić jebaliśmy się? :classic_cool:

Gość rgwawgaw4t2452
sztfryr - buahahahh :classic_cool:

Gość Pijana rooibosem
Można po prostu powiedzieć: "Mieliśmy stosunek płciowy".

Problem nie leży w słowach. Problem leży w czynach. Oddzielenie seksu od uczucia nie jest szczęśliwe. Takie bzykanie się, byle gdzie, z byle kim, po napiciu się to profanacja. Dziecko spłodzone w uczucia bliskich osób będzie inaczej kochane niż spłodzone z przypadku po prochach nie wiadomo do końca z kim.

Gość Pijana rooibosem
-Bambino- Większości facetów przed wytryskiem wydaje się, że kochają kobietę. Wraz z wytryskiem, często miłość się ulatnia Z powyższego wynika, że miłość jest w spermie. Członkowie zespołu The Black Eyed Peas nie muszą już pytać "Where is the love?", bo już to wiemy.

Gość druioljrwecbt
bambino spuszcza się tylko na swój widok w lustrze

dla mnie takie okreslenie zarówno w stosunku do seksu w związku jak i bez związku jest po prostu dziecinne. seks to seks, miłosć to iłość. zawsze odróżniałem te dwie sfery

Gość Ant......
A ja to trochę odbieram tak: Seks uprawia się z osobą do której się nic specjalnego nie czuje, a kocha się z osobą z którą łączy nas miłośc.

Tak można jeszcze powiedzieć : wczoraj wieczorem parzyłam się z moim Tomkiem. Będzie romantyczniej....

Gość sialalalala.,.
proponuje mowic : hej laska idziemy pobawic się we wsadzanego? bo przecież nie powiem uprawiać, albo odbedziemy stosunek płciowy? kochac sie ma różne znaczenia, miłość też, tak samo jak wiele innych słów głupia autorko