Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejge

Jak patrze na LEWANDOWSKIEGO to umieram z rozkoszy

Polecane posty

Gość lejge

Jeszcze jak powiedzial 'Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci żona nago tańczy' to juz w ogole umarlam!!!!! czemu tacy jak on sa nieosiagalni?! 😭

Gość rgwawgaw4t2452
jaki słodki filmik:P

Gość lejge
on jest cudowny, zjadlabym go w calosci!!!!!!!!!!! jaram sie nim jak jakas gowniaraaaaaaa :D

Gość rgwawgaw4t2452
rozumiem, z tą różnicą, że ja jaram się jak jakaś gówniara kimś innym:D

Gość lejge
kim?;)

Gość rgwawgaw4t2452
nie znasz, dość mało znany, w sumie bardzo mało znany, i to nawet nie w Polsce:P ehh, ale mogę siedzieć i tylko patrzeć, i słuchać głosu:P

Gość lejge
ahhhh, platoniczna milosc, co nie?:P no moze z mojej strony nie milosc a SZALONA chec posiadania hehe :P grrrrrr po co ogladalam euro :o :P

Gość Ostatnio z kolezanka
blaszczykowski przystojniejszy.

Gość germanistka86
Ja tam kocham platonicznie Mesuta Oezila. Taka stara, a taka wariatka ze mnie:D

Gość koles wyjatkowo przecietny
Ja jestem praktycznie identyczny tyle ze jestem jeszcze wyzszy niz on mam identyczna twarz i budowe ciala i wielkiego zainteresowania nie ma. Jakby byl zwyklym chlopakiem z przytanku zadna by do niego nawet nie podeszla.

Gość lejge
tez fajny blaszczykowski, nie wiem czemu ale kojarzy mi sie z lwem, zwyciestwem :D

Gość lejge
koles wyjatkowo przecietny- co ty pierniczysz, skoro nie masz wziecia to nie wygladasz tak jak on, zreszta tu nie chodzi o sam wyglad, a o styl wypowiadania sie, te slodkie minki, ogolnie calosc- nie tylko wyglad ;)

Gość rgwawgaw4t2452
na moją miłość trzeba zasłużyć i nie obdarzę nią osoby której ani trochę nie znam, ale powzdychać można, zresztą z obiektem mojej szalonej chęci posiadania mam kontakt i właśnie zbieram się, zeby pierwszy raz napisać:P błaszczykowski też fajnie wygląda,a le mnie jakoś zniechęca to że jest oe mnie niższy:P

Gość lejge
jeeeeeest przystojny 😍 jak cholera!

Gość rgwawgaw4t2452
nie załamuj laski, wygląda naprawdę fajnie, ale nie jest moim ideałem, w sumie sama się dziwię, czemu nie, ale jakoś mnie nie interesuje:P

Gość lejge
dziewczyny ale ja nie oczekuje od was ze bedziecie sie nad nim zachwycac :D ja i tak zdania nie zmienie, on mi sie cholernie podoba, jest uroczy seksowny wszystko w jednym AGRRR

Gość lejge
O RANY!!!!!!!! UMARŁAM :( 😭 az mi sie morda sama cieszyla na jego widok usmiechu :D glupia jestem:P

Gość lejge
moglabym tak cala noc ogladac ten filmik!!!!! :D ide juz sie wyciszyc :D milej nocki wam! ahh, Robciu, zebys ty tylko wiedzial...... 😍

Gość rgwawgaw4t2452
wystarczy że tlyko spojrzę na mojego i chodzę z bananem na twarzy resztę dnia:)

Gość paskudny jest ten lewy
Juz lepszy wasilewski. Lewy ma twarz jak dziecko, jakies takie dziwne na dodatek. Nie wiem z ktorej strony on jest meski. Moze jestem slepa ale tego nie widze.

Gość rgwawgaw4t2452
wasilewski - eee... moje jedyne skojarzenie z nim to koleś z reklamy piwa albo kibol:P lewy bardzo fajnie wygląda:)

Gość popiooi,,
czemu tacy jak on sa nieosiagalni? Bo jesteś nikim w ich oczach. Zwykły motłoch a nie żadna modelka czy aktorka. Zwykła szara kobieta jakich pełno. Lewandowski i jego pokroju ludzie mają zbyt duże ego dla Ciebie może ewentualnie Cię bzyknie ale nie licz, że oficjalnie nazwałby Cię swoją dziewczyną.

Gość lejge
no co ty nie powiesz?!:D ludzie, ja nie mam zamiaru do niego podbijac- nie jestem taka wariatka :D po prostu rozplywam sie nad jego cudownoscia ;)

Gość słodka ma minka
Tylko nie mów, że jesteś jedną z tych idiotek, które na yotutubie np. pod filmami z siatkarzami wypisują każde wypowiedziane przez nich słowo dodając na końcu "i jak można ich nie kochać?" :O

Gość lejge
nie mam konta na youtube, a idiotka to moze ty jestes :D