Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka.lin.aaa

kocham go - czy warto walczyć i postawić wszystko na 1 kartę?

Polecane posty

Gość Ka.lin.aaa

Mam chłopaka od 7 lat (oboje po 23 lata). Mieszkamy razem - my w 1 pokoju, w drugim koleżanka i w 3 nasz współlokator M. Mieszkamy tak sobie od roku, za 3 tygodnie M. się wyprowadza, kończy studia, robi sobie miesiąc wakacji a potem ma w planach wyjazd za granicę na kilka miesięcy jak się uda. Jestem kretynka - zakochałam się w nim. Kocham go do szaleństwa, zepsułam mój związek z chłopakiem, nie mogę spać, nie mogę jeść, cały czas myślę o M. On nic nie zrobi póki jestem z moim chłopakiem - tak mi powiedział. Z chłopakiem nie mogę się rozstać, mamy podpisaną umowę na ten nasz pokój, on powiedział, że się nie wyprowadzi bo będzie o mnie walczył.. Z M. było kilka sytuacji po których wiem, że też mu się podobam. Prawi mi komplementy, świetnie nam się rozmawia ale to wszystko..on nie przekroczy granicy bo jest mój chłopak. Jestem tak nieszczęśliwa..nic nie mogę zrobić. M mi powiedział wprost, że nie chce się pchać w mój związek z chłopakiem. Chłopaka nie kocham a nie mogę się uwolnić od niego. Za 3 tygodnie M. wyjeżdża i zostanę sama, już go pewnie więcej nie zobaczę..nie wiem co robić..

masz 23 lata i jeszcze jakieś euforie robią ci wodę z mózgu? to tylko ulotne zauroczenie, ale jeżeli chłopaka nie kochasz to powiedz mu jasno i konkretnie że z nim zrywasz i po zawodach

Gość Ka.lin.aaa
mam 23 lata i i od 7 LAT mam tego samego faceta. Byłam zakochana raz w życiu, dlatego tak przeżywam to zauroczenie..

Gość Ka.lin.aaa
powiedziałam mojemu chłopakowi, że nie chcę z nim być i żeby się wyprowadził ale on powiedział, że nie ma mowy, że zostaje i naprawi to co się popsuło między nami..a ja chcę tylko żeby dał mi spokój, marzę o tym, żeby M. chciał ze mną być..

Gość Ka.lin.aaa
powiedziałam mojemu chłopakowi, że nie chcę z nim być i żeby się wyprowadził ale on powiedział, że nie ma mowy, że zostaje i naprawi to co się popsuło między nami..a ja chcę tylko żeby dał mi spokój, marzę o tym, żeby M. chciał ze mną być..

Gość Ka.lin.aaa

Gość nbdznb
Wyjedź za M.

Gość Ka.lin.aaa
wystarczyłoby 1 słowo M. i bym wyjechała..ale on nic nie zrobi, nie powie..

Gość GHAH siMiAn rAtIcUs JWWD! 666
Dogadajcie się jak ludzie dorośli und dojrzali i tyle! Po sprawie!

Gość Ka.lin.aaa
nigdy między mną a M. nie było rozmowy w stylu - podobamy się sobie, fajnie by było być razem ale nie możemy bo masz chłopaka. Wszystko co jest między nami to spojrzenia, gesty. Mam teraz pójść do niego i mu wszystko powiedzieć? że go kocham, że sama myśl o jego wyjeździe boli jak diabli? ośmieszę się tylko

Gość ja bym walczyła
ja bym walczyła - może akurat to ten jedyny