Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_nowa

odezwał sie prawie po roku..

Polecane posty

Gość olka_nowa

z tekstem , że zmienil telefon i nie miał numeru , dlatego przestał sie odzywac.. a przeciez siedział czasem a gg i nic cisza była.. i pretensje jakbym byla jego wlasnością.

Gość olka_nowa
co zrobic w takiej sytuacji? olać?;-)

Zmienił telefon i nie miał numeru ale za chwilę pstryk i znów ma?jakby chciał odezwałby się choćby spod ziemi.Byłas na gg i udawał,że Cie nie widzi.Wniosek:facet coś ściemnia i należy go olać.Rok to dużo,niech sobie nie myśli,że czekałaś na jego telefon jak na zbawienie...

Gość kantry boj
przez ostatni rok ruchał, pewnie któraś go zostawiła i zdesperowany teraz znów podbija do Ciebie, by też poruchać...

Gość olka_nowa
tez mu tak powiedziałam , ze mial mnie w dupie i mu sie nagle przypomnialo, napisalm mu , ze nie jestem rzeczą, jestem kobietą , że nie jestem jego zabawką, niby twierdzi , ze tak nie jest , ale mu ie wierzę a zaczepił mnie wlasnie na gg, chciał numer telefonu , miał pretensje , ze go tak traktuje z góry i że po takim długi czasie milczenia z jego strony powinnam cos miec dla niego..i inaczej go przyjąc.. od 2 dni wypisuje na gg..

Gość olka_nowa
kiedyś mi na nim zalezało , teraz juz nie , własciwie to mi obojetne czy jest czy go nie ma.. tylko wkurwił mnie tymi pretensjami jeszcze

Gość no nie mówcie, że
i że po takim długi czasie milczenia z jego strony powinnam cos miec dla niego.." że what? :D olej, najlepiej go zablokuj na gg :O

Gość olka_nowa
no tak i jeszcze dal mi do zrozumienia , ze powinnam sie cieszyć, ze raczyl sie odezwać;-);-)kurwa palant, nie wiem czy sie śmiać , czy plakac.. na wiadomości nie reaguje , to jeszcze bardziej go wkurwia..

Gość no nie mówcie, że
albo w sumie racja, nie reaguj w ogóle, nie blokuj go :D niech się pociska :D a tak btw. to gość jest megabezczelny. poruchał sobie i przypomniał, że Ty istniejesz... gnoja na drzewo! :D

Gość abcdefgkobieta
ja bym mu napisala, że czemu niby miałabyś coś mieć? że przez tyle czasu się nie odzywał i jakoś wcale Ci tego nie brakowało, więc niech teraz sobie tez da spokój :)

Gość olka_nowa
żeby bylo jeszcze ciekawiej to on jest w zwiazku;-) bezczelny cham , nigdy sie tak nie zachowywal...

Gość olka_nowa
wkurzył , się bo mu napisalam , ze ja jego numeru tel nie mam , bo nie jest mi do niczego potrzebny

Gość grfsrfdgdfgdf
Olej Knura dobrze radze!

Gość no nie mówcie, że
no gość ewidennie szuka naiwnej :P niech se pisze, a Ty olewaj...

Gość skrawek papieru
A ty masz 16 lat czy coś z głową nie tak??

Gość osz przegapilam ciag dalszy
olej chwasta

Gość puentaventura
jeszcze ma czelnosc sie wkurwiac.. ludziska, co sie z tymi chlopami dzieje?:O

Gość olka_nowa
sama jestem w szoku , nigdy taki nie był , ja nie jestem niczyją , a szczegolnie jego własnościa.. nie wiem co z tymi facetami;-)