Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja84

Sex z kobietą w ciąży

Polecane posty

"siedze bo mam wakacje , siedze i wylapuje zboczencow"-niewiele ci trzeba do szczęścia:P jakie wakacje:O?jesteś nauczycielką?

Mylisz sie i to bardzo.To jest portal erotyczny i tu o wszystkim sie gada owszem gada sie ale czy ty na serio nie widzisz roznicy ?! masz takie zainteresowanie kreca cie ciezarne , nabrzmiale piersi splywajace mleko ok ale mniej odwage o tym napisac wprost i zapros do rozmowy kobiety ktore beda swiadome tego w jakim celu sluza ich opowiadania , z pewnoscia chetne by sie znalazly a ty nawet nie masz odwagi tego zrobic tylko z przyczaja niewinne pytania i karty pod stolem tasujesz

tak jestem nauczycielka, ucze takich malych gnojkow jak trzymac grzecznie lapy na lawce podczas lekcji a nie skore mietosic

Gość Ja84
Przepraszam, kredens wpadł mi do rosołu i rozchlapał kluseczki wątrobiane po całej kuchni. Musiałem je powrzucać z powrotem do garnka i zagotować jeszcze raz. Teraz spokojnie mogę pisać z Wami, bo zrobiłem super-hiper rusztowanie, które za mnie trzyma kredens. Tak więc czekam na dalsze opowiadania o bzykaniu kobiet w ciąży ale proszę szybko żebym zdążył przed 15 zwalić sobie, bo przyjdzie małżonka i muszę jej podać gorący obiad, bo zimnego nie lubi. A jak dostaje zimny, to ja dostaję wpierdol.

Gość Ja84
proszę pisac a nie zwracać uwagi na podszywy ja tu sobie aż cichutko sapię na myśl o sexie z kobietą ! pisać pisać a ja idę odlać się do garnka bo nie mamy w domu wc :(

Gość Ja84
już jestem a tu zero opowiastek o sexie ziemniaczki na pure już poduszone wiec idę wybzykać kurczaka ,który będzie na drugie zanim go wsadzę do pierkarnika

Gość jakubichaaa
Teraz mam juz tak duzy brzuch,ze robimy to tylko od tylu. Jest super,fajne uczucie,jak brzuch sie kolysze,orgomny,nabrzmialy biust tez. juz mi czasem wycieka pare kropelek mleka z piersi i maz chetnie je zlizuje.

Gość facet który wie co jest grane
Gdy moja żona była w ciąży miała dużą ochotę na seks. Ja tez miałem, wiec robiliśmy to często. Zaprzestaliśmy może pod koniec 6 miesiąca jej ciąży. Piszę "może" bo dokładnie tego już nie pamiętam. Stosunek zawsze był od tyłu (w pochwę), aby nie zrobić krzywdy dziecku. Myślę, że to jest bardzo ważne tak dla kobiety jak i mężczyzny. Ona przekonuje się, że on akceptuje jej stan i zmiany jakie zachodzą w jej ciele i sytuacji w jakiej się znajdują. To ją uspokaja, wzmacnia jej więź z mężem ( o ile to mąż akurat) ojcem ich przyszłego dziecka. Czuje się akceptowana i bezpieczniejsza. Czułe słowa, delikatny namiętny seks, pocałunki, to może mieć pozytywny wpływ na jej i jego psychikę i być może też na rozwój płodu? Nie wykluczone, że dostarczanie męskich hormonów w spermie może też mieć pewne znaczenie tak dla kobiety jak i płodu. W każdym razie nam się udało i mamy wspaniała dobrze ucząca się w szkole córkę, laureatkę wielu nie tylko szkolnych nagród mimo dopiero 10-ciu lat. W tym roku w związku z wygraniem pewnego dość prestiżowego konkursu jej nazwisko z opisem trafiło do poczytnej codziennej gazety w jednym z największych w Polsce miast. Nie wspominam już o internecie czy jej szkole gdzie szczycą się jej osiągnięciami. Kto wie, może przez ten seks jej rozwój potoczył się prawidłowo? Oczywiście znaczenie mają tu nasze geny i zachowanie jej matki w okresie ciąży i nie tylko (prawidłowe odżywianie się, oboje nie palimy, nie pijemy alkoholu. itp) W każdym razie ja zachęcam do ostrożnego seksu w okresie ciąży jako czynnika jak najbardziej pozytywnego