Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona94

Ciąża czy tylko zabużenia chormonalne ???Pomocy!

Polecane posty

Witam.; :) Od 2 miesięcy nie mam okresu. Robiłam tydzień temu test i wyszedł negatywny. Tak mniej więcej miesiąc temu pojawił Mi się przeźroczysty śluz na majtkach gęsty . Wczoraj wieczorem pojawił się ból prawego sutka wręcz brodawki ... Co mam robić i Myśleć?

Gość nikanik
Do gina się wybierz. Skoro test negatyw po tak długim czasie to masz jakieś zaburzenia hormonalne. Bólu piersi nie można lekceważyć, do lekarza idź szybko.

Gość patrzę i nie wierzę!!!
przede wszystkim pomyśl o zakupie słownika ortograficznego!

patrzę i nie wierzę!!! Weź nie czepiaj się szczegółów ja szukam pomocy a ty mi tu cwaniaczka zgrywasz!

Ale jest możliwość że test po tam długim czasie nie wykrył ciąży? I czy jest możliwość abym była...

Jak szukasz pomocy to idź do lekarza. Naprawdę myślisz, że ci ktoś na forum napisze co ci dolega???

Tak taki klejący na majtkach a jak się myłam i na ręce był to taki ciągnący się ale bez zapachu i przezroczysty...

patrzę i nie wierzę!!! Tylko że u ginekologa są duże terminy! Weź Mi nie pisz bo tylko zaśmiecasz mi tu nie potrzebnie

Naprawdę nie mogę tego pojąć. Od 2 miesięcy nie masz okresu, więc obojętnie czy to ciąża czy coś innego i tak już dawno temu powinnaś iść do lekarza. Dlaczego tego nie zrobiłaś? To nie jest forum dla wróżek i jasnowidzów, nikt ci tutaj diagnozy nie postawi. Idź do lekarza - niech cię zbada, wyśle na badania i wtedy będziesz wiedzieć. p.s. Po 2 miesiącach test na pewno wykazałby ciąże.

Nie przesadzaj, że czekasz na termin u ginekologa miesiąc albo dwa!!! Idź w takim razie prywatnie. Nikt ci na forum nie napisze, co ci jest nawet jak mu opiszesz jaki masz śluz, nie rozumiesz tego? A jak zadajesz tutaj idiotyczne pytania, to się powinnaś spodziewać, że nikt cię poważnie nie potraktuje. Siedź sobie dalej na forum i szukaj odpowiedzi. Powodzenia!

Tylko że okres często Mi się spóźniał , więc lekceważyłam to ale teraz uważam że to już za długo i myślałam że to ciąża...

Gość OMGODD
to idz do lekarza na bogu dziecko :O tu nie ma do cholery wrozek skad my mamy wiedzec co to jest??? do macicy ci mam zajrzec zeby sprawdzic? ile ty masz lat 10:O

Gość tutaj tak zawsze, że
jadem plują, więc się nimi nie przejmuj i idź do lekarza, koniecznie

Gość czop456
kolejna co chce usłyszeć że jest w ciąży,masakra jakas,a na biologie chodziłaś,test wyszedł negatywny to nie jesteś durna babo

Dziękuje. Bałam się tylko że będę w ciąży;(

Wiesz co.. kilka cykli w życiu kobiety może zdarzyć się bezowulacyjnych, a teraz prawdopodobnie wskazuję na to, że masz owulację, ponieważ z tego co mnie uczono śluz jest właśnie taki, przeźroczysty, bez zapachu, ciągnący się. Ile już masz ten śluz?

A i w ciąży zapewne nie jesteś :) choć dla pewności zrobiłabym drugi test i leciała do ginekologa.

Miałam go tak przez 2 tygodnie intensywny a teraz delikatnie leci i nie zawsze ...

Ale robiłam już jedno i wszyscy piszą że po takim czasie powinno już na pewno wykryć ! Więc już nie wiem. ;(

Szkoda Ci 10 zł? Dziewczyno.. wszyscy piszą.. a jak napiszą skocz z mostu to skoczysz? Widać nie dorosłaś jeszcze. Czasami jest tak, że jeden test kłamie, dlatego wypada robić zawsze dwa testy! Rób test albo biegiem do ginekologa, bo możesz mieć jakieś torbiele na jajnikach albo i gorsze rzeczy.

Gość nikanik
To zrób beta hcg z krwi -trochę kosztuje ale tu nie ma pomyłek. Idź jutro do laboratorium.

Mogłaś mieć ten właśnie poprzedni bezowulacyjny,a teraz na kiedy by Ci wypadał mniej więcej okres? Jeśli wypada mniej więcej za kilka dni to poczekaj, bo śluz wskazuję na dni płodne i okres, a jeśli już po 2 terminie to idź do ginekologa. Może to jakaś zwykła infekcja.. - dadzą ci maść, antybiotyki lub zwykłe tabletki i będzie wszystko ok.

nikanik - sądzisz, że ona ma 18 lat? a z rodzicem na pewno nie pójdzie, bo jak widzę boi się cholernie ginekologa. 2 miesiące to nie przelewki! Powiedzieli jej, że nie jest w ciąży po jednym teście jak wyszedł negatywny to po co wydawać 30 zł na beta hCG.

Mam 18 lat. A teraz nawet jak nie masz możesz iść . Powinnam mieć w ostatnie dni miesiąca okres . I nadal go nie ma .