agiantkaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Cześć kobietki.. może w tym dziale mi pomożecie, a więc naświetle po raz setny swoją sprawę; Od kilku miesięcy miesiączka spóźniała mi się o 2-3 dni, ale zawsze dostałam i było ok. Teraz jest to już 11 dzień opóźnienia, 39 dzień cyklu i co? Miesiączki nie ma. Zrobiłam 2 dni temu 2 testy z Amila i wyszły negatywnie; 1 kreseczka. Mam dziwne objawy.. od czasu do czasu bóle w podbrzuszu jak by na miesiączkę, pociągnie coś czasami od krzyża i przestaję, 3 dni temu zakuł mnie jajnik, bolą mnie piersi, a najbardziej sutki - każdy dotyk, strasznie pogorszyła mi się cera, dużo krostek, wyprysków i różnych cudów, apetyt mam jak za 3, a za chwilkę odechciewa mi się jeść. Jestem niewyspana i zmęczona choć któryś dzień z rzędu śpię do 11.30, zamiast czerwieni pojawia się biały, nieciągnący się śluz, wręcz jak ta maślanka - kolor taki sam, żadnych grudek itd. Z moim mężczyzną jesteśmy razem 2 lata i miesiąc, a kochamy się od października gdy najdzie potrzeba, jakieś 2-3 razy w tygodniu + z raz w weekend. Zawsze używamy prezerwatyw, ale tu tylko i wyłącznie ze stacji benzynowych i sklepów. Zazwyczaj Durex Classic, ale z 3 razy w tym miesiącu trafił się też Pro care czy coś takiego.. jakieś badziewstwo zakupione na stacji, bo innych co prawda nie było, ale cena coś w okolicach Durexa ze sklepów. Kochaliśmy się i w dni płodne, ale zawsze w prezerwatywie. Raz jak z pro cara jedna dziwnym trafem - trafiła się za mała, bo nachodziła tylko do połowy członka to z podniecenia po kochaliśmy się dosłownie z minutę sprawdzając czy prezerwatywa nie spadła do końca, zatrzymała się mniej więcej w połowie i zakończyliśmy zabawę. Tak to wyglądało.. opisuję już szczegółowo. Naczytałam się badziewnych opinii i kobiet, które zaszły w ciąże przez prezerwatywe, która nie pękła ani nie zsunęła się. Co prawda nieraz trafiała się i sucha pochwa. Już po tych 2 testach negatywnych zaczęłam cudować z radami internetowymi* ; trzymałam nogi we wrzącej wodzie, wzięłam 2 aspiryny na rozrzedzenie krwi, zrobiłam 20 brzuszków, biegałam, 2 nospy.. Nie piłam tylko alkoholu. Wczoraj po ostrym seksie strasznie bolał mnie cały brzuch i źle się czułam. Okresu nadal nie ma. Sama już nic nie wiem. Dziś po pracy mój chłop znowu kupuję 2 testy, tym razem z Quick Vue i jakiejś innej firmy. Sam wie, że nie mogło dojść do zapłodnienia w prezerwatywach i ja też to wiem, ale.... Oby to nie była ciąża, bo nie ten wiek, czas i miejsce. Uwierzcie.. mam nadzieję, że nikt nie będzie czepiał się mnie jak na innych wątkach, że powinnam być dumna itd. Planuje dzieci, ale dopiero za 5 lat, gdy będziemy po ślubie, będzie własny dom, pieniądze. Teraz na stanie mamy tylko 2 tysiące, ja się jeszcze uczę, mój facet zarabia 2,5 tys na miesiąc, jest samochód, mężczyzna dojrzały, gotowy wziąć nas na utrzymanie, ale nie ma mieszkania. Nie wiem jak byśmy sobie poradzili.. teściowa nie dałaby mi żyć.. Mam nadzieje, że w ciąży nie jestem, bo nie chcę aby wszystko odbiło się na dziecku, ale gdyby jednak okazało się, że tak... to może na ostatkach sił dalibyśmy radę. Nie wiem.. nie będę snuć teorii. Nie teraz. Do ginekologa dopiero za 2 tygodnie. Proszę o mądre i przemyślane odpowiedzi, naprawdę mam już dużo stresów... z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze bys to tak Napisano Lipiec 9, 2012 skruciła troche:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze bys to tak Napisano Lipiec 9, 2012 nigdy nie da sie zaplanowac nic do konca a za 5 lat to mozesz rownie dobrze miec problemyz zajsciem !!!!!!!!!!!! i wtedy sobie mozesz planowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiantkaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Ojej.. nie czytaj i tyle. Nikt naprawdę Ci nie kazał. Wiem, że dziecka się nie planuję, ale rozumiesz, że nie teraz, nie mam nawet warunków, kobieto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiantkaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 I przepraszam.. czy ty jesteś jakąś frustratką, że używasz tylu wykrzykników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiantkaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Jest tu ktoś?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elshi 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Życie a życie-z-kolorowych-czasopism to dwie inne sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiantkaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Co masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 spokojnie, narazie sie nie martw, mysle, ze nie jestes w ciazy, teraz jest wysoka temperatura na dworze, to moze przez to Ci sie spoznia;p jest wiele czynnikow, przez ktore okres sie spoznia.... poczekaj troche i nie denerwuj sie, przez nerwy tez moze sie okres spozniac...zrob test i napisz nam tutaj jaki wynik wyszedl. Trzymam kciuki za negatywny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rutyob Napisano Lipiec 9, 2012 do autorki---> a pamietasz kiedy byly dni plodne, ewentualnei owulacja??? owulacja jest zasze na 14 dni przed okresem (+/- 2 dni), wiec w miare latwo dojsc, czy to jednak ciaza... moze cykl bezowulacyjny sie trafil, one potrafia wydluzyc cykl o kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiantkaa 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Witaj, owulacja była równo 14 dni przed spodziewanym okresem, który miał wystąpić 28 czerwca. Jednak okres zamiast pojawić się jeszcze w czerwcu zawitał u mnie dziś na całe szczęście, albo i .. Już bynajmniej zaczęłam nastawiać się pozytywnie, ale cieszę się, bo nie czas i nie miejsce. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach