Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka8888

Co o mnie sądzicie? Musze cos zmienic?

Polecane posty

panowie, spokojnie, nie mam ani malych cyckow ani nie brak mi seksu. ja nie wiem ale jak ktos wyraza wlasna opinie sprzeczna z opinia innych to musi od razu miec problem? halo, gdzie tu troche zrozumienia dla odmiennych zdan?? tak, ja wiem, genetycznie uwarunkowane bla bla bla. to takie prostackie tlumaczenie...

Lizard King Nie sa do zabawy? to dlaczego nam pozwalacie sie nimi bawic? Dlaczego prezentujecie swoj biust w taki sposob ze wzroku nie mozna oderwac? Dlaczego oh dlaczego? bo wami tak latwo manipulowac, wystarczy pokazac cyca a wy juz na czworakach jak pieski z wywalonym jezorem, wiec czemu z tego nie korzystac? ;-)

gdyby wszystkie kobiety miały duże piersi to pociąg męzczyzn do nich by nie miał sensu. mężczyzn właśnie po to pociągają duże piersi aby je wybierali.

Prostackie... ale my mezczyzni jestesmy prosci. Cycki to cycki, fajnie sie nimi pobawic i tyle w temacie.

Dareios i dlaczego piersi są jedną z największych sfer erogennych? a moze to zwykly przypadek? sfera erogenna jest tez np. szyja i co?

"bo wami tak latwo manipulowac, wystarczy pokazac cyca a wy juz na czworakach jak pieski z wywalonym jezorem, wiec czemu z tego nie korzystac? " To zależy kto. Ja np jako piesek nie skacze wokół żadnej babki. No i pojawia się pytanie kto jest bardziej żałosny - facet który lubi cycki czy baba która je wywala na wierzch po to aby manipulować innymi

zgaga, zgadzam sie - nie przecze temu. Ale nam to przeciez pasuje. Pobawimy sie, wydupczymy i pojdziemy do nastepnej :)

a sa tez tacy, ktorzy preferuja maly biust. wiec jednak sa normalni i nie wszyscy maja hopla na punkcie wymion.

"a moze to zwykly przypadek? sfera erogenna jest tez np. szyja i co?" też, zarówno plecy jak i pośladki. Ale jeszcze nie widziałem aby szyja reagowała na podniety i zdecydowanie łatwiej doprowadzić kobietę do orgazmu za pomocą pieszczot piersi niż szyi.

no i tak to jest od zarania dziejow ze wszyscy po jakims czasie idziemy do innych po nowe wrazenia. a swiat kreci sie dalej :-)

"a sa tez tacy, ktorzy preferuja maly biust. wiec jednak sa normalni i nie wszyscy maja hopla na punkcie wymion." A ty jesteś jakąs wyrocznią czy co aby mówić czyj gust jest normalny a czyj nie?

Dareios, to jeszcze nie spotkales mnie i mojej szyi... ;-)

pozwolę sobie zapytać jaki masz rozmiar piersi że tak bardzo gardzisz facetami lubiącymi duże cycki?

Gość to co powiększysz je sobie?
każdy jest wrażliwszy na nieco inne rzeczy " gdyby wszystkie kobiety miały duże piersi to pociąg męzczyzn do nich by nie miał sensu. mężczyzn właśnie po to pociągają duże piersi aby je wybierali. " czyli u człowieka jako zwierzęcia to samiec wybiera partnerkę i zalezy mu by dobrze ulokować swoje cenne nasienie a nie by rozsiewać je wszędzie? pierwszy raz spotykam się z taka teorią, zachowanie większości mężczyzn też raczej tego nie potwierdza

A ty jesteś jakąs wyrocznią czy co aby mówić czyj gust jest normalny a czyj nie? nie, nie jestem ale niezdrowe zammilowanie wielkich cycow zbyt normalne nie jest, normalnym bedzie raczej pozostawienie cyckow samych sobie tzn. preferowanie innych cech u kobiet

zgaga dlaczego stosujesz takie pejoratywne określenia? biust to biust, ewentualnie można robić różnicę przy sztucznym i naturalnym. duży naturalny zawsze będzie ciut bardziej opadający niż sztuczny

pozwolę sobie zapytać jaki masz rozmiar piersi że tak bardzo gardzisz facetami lubiącymi duże cycki? rany, jakie to ma znaczenie? u mnie bedzie C. uwazam tylko, ze nadmierne zainteresowanie nadmiernymi piersiami nie jest zupenie zdrowe, ot co. ale w sumie nie moja brocha, lubcie i robcie sobie co chcecie. sama osobiscie preferuje male ksztaltne piersi (bo kobiety tez mi sie podobaja) i juz.

zgaga dlaczego stosujesz takie pejoratywne określenia? biust to biust, ewentualnie można robić różnicę przy sztucznym i naturalnym. duży naturalny zawsze będzie ciut bardziej opadający niż sztuczny a tak jakos mnie ponioslo ;-)

"czyli u człowieka jako zwierzęcia to samiec wybiera partnerkę i zalezy mu by dobrze ulokować swoje cenne nasienie a nie by rozsiewać je wszędzie?" Jedno i drugie. Męzczyźni mają zaprogramowaną chęć rozsiewania swoich genów jak się tylko da, ale przecież nie po to aby one marnie zginęły tylko aby zostały dalej przekazane. Oczywiste jest więc że starają się wybierać najlepsze partnerki. "nie, nie jestem ale niezdrowe zammilowanie wielkich cycow zbyt normalne nie jest, normalnym bedzie raczej pozostawienie cyckow samych sobie tzn. preferowanie innych cech u kobiet" Innych cech tzn? Tak jak pisałem już wiele razy, są 3 typy facetów: ci ktorych najbardziej kręcą cycki, ci których najbardziej kręcą pośladki i ci których najbardziej kręcą nogi.

zgaga, tutaj trochę okręcają kota ogonem, nawet naukowo dowiedziono, że liczą się proporcje i na to większość mężczyzn zwraca uwagę, a nie na wielkość biustu jak próbuje udowodnić Dareios. choć jest odsetek który bierze to pod uwagę

naukowo także udowodniono że podświadomie męzczyźni zawsze najpierw patrzą na twarz. tak, znam te badania mówiące o proporcjach tylko teraz pojawia się pytanie jakie proporcje mają zostać uznane za właściwe?

ps - te proporcje to zazwycza własnie biust-talia biodra. tzn duży biust i szeroka talia świadczące o płodności

nie zupelnie zdrowie to jest plywanie w kwasie a nie zamilowanie do duzego biustu. nie mowie o tych, ktorym sie duze piersi po prostu podobaja a o tych, ktorzy maja nadmierny, wylaczny pociag do ogromnych gabarytow (rozmiar nad D).

Dareios, ale nie będą wybierać partnerek chorych/cherlawych a mały biust nie świadczy o tym, prędzej kryterium tego jest gładkość skóry, zdrowe włosy, symetryczność ciała itd idąc Twoim tokiem dokładnie mogę powiedzieć, ze faceci lubią kobiety z nadwagą ponieważ kojarzą się z dobrobytem i zapasami potrzebnymi do utrzymania ciązy mimo trudnych warunków, a wiemy, ze raczej tak nie jest nikt Ci nie broni lubić dużych biustow, ale czemu zakładasz, ze taka jest większość i dzielisz facetów tylko na 3 kategorie?

Ja lubie duże piersi ale nie tylko piersi. Szczerze mówiąc to chyba większą wagę przywiązuje do pupy. Ale jestem w stanie zrozumieć facetów wielbiących duże cycki

"idąc Twoim tokiem dokładnie mogę powiedzieć, ze faceci lubią kobiety z nadwagą ponieważ kojarzą się z dobrobytem i zapasami potrzebnymi do utrzymania ciązy mimo trudnych warunków, a wiemy, ze raczej tak nie jest" Większość znanych mi facetów woli laski lekko przy sobie niż lekko poniżej wagi. A to że kilku homoseksualnych krawców lansuje inne wzorce to swoją drogą. Generalnie ja osobiście bym wolał aby kobieta miała tak z 5 kg nadwagi. "nikt Ci nie broni lubić dużych biustow, ale czemu zakładasz, ze taka jest większość i dzielisz facetów tylko na 3 kategorie?" Alan i Barbara Pease - "Mowa Ciała"