Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka8888

Co o mnie sądzicie? Musze cos zmienic?

Polecane posty

Gość to co powiększysz je sobie?
męski mózg automatycznie ocenia proporcje i wyszło, ze najcześciej podobają się kobiety gdzie stosunek talii do bioder jest zbliżony do 0,7 szukano tego i faktycznie kultowe modelki czy aktorki miały takie proporcje

Gość assddsaffd
ZMAMY TE ZDJECIE TEN TANWESTYTA MA JALDE JAJA I CIULIKA U SZPILKI NA NOGACH SIEDZI NA KANAPIE:::

będę mieć czas to zapoznam się z tym, aczkolwiek do wiedzy poradnikowej podchodzę z dystansem

"męski mózg automatycznie ocenia proporcje i wyszło, ze najcześciej podobają się kobiety gdzie stosunek talii do bioder jest zbliżony do 0,7 szukano tego i faktycznie kultowe modelki czy aktorki miały takie proporcje" talii do bioder ok, a stosunek biustu do bioder?

"będę mieć czas to zapoznam się z tym, aczkolwiek do wiedzy poradnikowej podchodzę z dystansem" Ja też, ale jestem facetem i często gadam z facetami i widże żę coś w tym jest. I od razu zaznaczam tu chodzi o GŁÓWNĄ część ciała która kręci danego osobnika a nie jedyna. W praktyce kazdy jest mieszanką tych 3 typów z przewagą jednego

właśnie o to chodzi, że wielkość biustu to nie ma aż takiego znaczenia gdy facet ocenia kobietę. to jest chyba związane z ewentualną ciążą, bo wielkość biustu wpływu nie ma najmniejszego znaczenia na ilość mleka za to zbyt wąskie biodra mogą powodować komplikacje przy porodzie a co do wagi, większość których znam woli normalny wygląd, ani kości ani słonina

ponawiam pytanie: co jest wazniejsze, twarz czy cialo (proporcje)?

z rozmów z dwiema płciami wynika raczej, że liczą się ogólne proporcje i symetria ( także u facetów) wiadomo, kobieta o bardzo dużym tyłku i praktycznie braku biustu ma zaburzone proporcje z kolei raz zwrócono mi uwagę (facet heteroseksualny), że mój biust nie pasuje do reszty ciała, że jest zbyt duży i przytłacza moją drobną sylwetkę (akurat byłam ubrana tak, że szczególnie był uwidoczniony) więc myślę, że przesada w żadną stronę dobra nie jest

Powiem tak - pociąg męzczyzn do dużego biustu nie bierze się z kosmosu. jakbys się przypatrzyła wszelkim obrazom, rzeźbom, nawet starożytnym figurkom do zobaczysz że kobiety są przedstawiane z dużym biustem. Pociąg do dużych cycków nie jest wynalazkiem naszych czasów, a to oczymś świadczy

"ponawiam pytanie: co jest wazniejsze, twarz czy cialo (proporcje)?" Wg mnie wazniejsza jest twarz, ponieważ wg badań mężczyźni w pierwszych mikrosekundach właśnie patrzą na twarz i sądzę żę podświadomie to właśnie ten bodziec decyduje o tym jak pdochodzimy do danej osoby. Ale przypomnę modlitwę świętego Tomasza: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, ze muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale Ty, Panie, wiesz, ze chciałbym zachować do końca paru przyjaciół. Wyzwól mój umysł od niekończącego brnięcia w szczegóły i daj mi skrzydeł, bym w lot przechodził do rzeczy. Użycz mi chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić. Zachowaj mnie dla ludzi, choć z niektórymi z nich doprawdy trudno wytrzymać.

to czemu takie małe penisy rzeźbili?:P to nie fair sama patrzę się nieraz i na kobiece biusty i pupy, jeśli ładnie ktoś jest zbudowany, a dzieci mieć z nimi nie zamierzam (ciężko by było) ideałem kobiety nie zajmowałam się, teraz znalazłam jedynie to "Warto też wspomnieć, że ideał kobiety zmieniał się wraz z epokami. Tym samym zmieniały się gusta i upodobania. W starożytnym Egipcie za kobietę atrakcyjna uważano taką, która posiadała mocno podkreślone oczy i długi nos. W Rzymie lubiano kobiety z szerokimi biodrami i ramionami oraz małym biustem. W Starożytności upodobaniem cieszyły się kobiety wiotkie, szczupłe, o jasnej cerze, szczególnie blondynki. Ideałem renesansowym była Mona Liza. To właśnie florencka dama wzbudzała podziw. Wzdychano wtedy do kobiet o zaokrąglonych kształtach, delikatnych brwiach oraz wąskich ustach i mlecznej karnacji. W Baroku płeć piękna musiała być obdarzona ślicznym profilem, oczytana i spokojna." przed starożytnością to wiem, gdy warunki były trudne właśnie interesowano się kobietami obfitszymi bo miały zapasy, jednak wraz z ustabilizowaniem się jako tako rolnictwa i gospodarek to przestało grać kluczową rolę dobra, ja zmykam, miłego dnia🖐️