Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wald9

Podoba mi się dziewczyna z kościoła - jak zagadać?

Polecane posty

Gość normaloryginal
w Imie Ojca i Ducha Sw napewno zareaguje nie wiem jak ale napewno gwarancja 100 gdzie sa procenty a tu %

Gość normaloryginal
gdzir to co napisałem?

Gość nudy93
powiedz cześć poznamy sie ?

Gość loryginal
chopie naucz się co to czas rzeczywisty a czas rzekomy

Gość loryginal
ja mam ocene -3 z urody to nic nie mówię

Gość loryginal
w czasie rzeczywistym

Gość ulllala ..... ... ...
też tak kiedyś miałem - zabujałem się w dziewczynie w kościele.... niestety okazała się straszną suką.... Zauroczyłem się w jej powierzchowności, jej ruchach, sposobie bycia - okazało się że ma straszny charakter niepasujący do Jej delikatności i uroku .. 2-3 lata się odkochiwałem , to była masakra więc facet albo działaj by przekonać się jaka naprawde jest i to szybko albo zniknij, zapomnij bo będziesz cierpiał

Gość wyypierdlaaj z mojego tematu
w kościołach są najgorsi ludzie na świecie w szczególności czarnoksieżnicy skurwysyny dwulicowe huje

Gość bez zagadania nic nie bedzie
Ludzie w kosciele nawzjame sie usmiechaja sciskają, sa pomocni wiec smao stanie koło niej i usmiechanie moze byc odebrane po chrzescijansku...A jak chcesz byc jako amant brany to jednak zapytaj o cos o jakiegos ksiedza, kancelarie, msze, a potem siadaj koło niej i sie usmiechaj itp Chyba taka droga dobra. A czemu najpierw wam sie taka dziewczyna podoba, a potem po jakims czasie wyzywacie ją pod szmat, i opowiadacie, że spała z wami i robiła oral? chociaz ona nawet sie z wmai nie całowała? po co tak krzydzic i upokarzac ludzi. Moze dobrze, że nie zagadałes, jakbys potem tak jw miał ją potraktowac. Widc Bóg wiedział co robi bo na takiego kogos nie zasłuzyła, a na faceta co ja kocha szanuje jest wierzący i gentelman nie kłamie i nie opowiada co robił z kim w łozku:O

Gość dobranoc kochani
którz by was poloczki chciał mamy otwartą Europę i usmiechac sie do wolimy niemtzów i agllików

Gość dobranoc kochani
nie znam an tyle polski

Gość Anonim6285
Ale jak z kosciola to moze uczciwa

pewnie ze uczciwa dobra zna dekalog PRZYBYDZI SIE KŁAMSTWEM!!!! UMIE KOCHAC, nie myslic z miłoscia fizyczna niestety te z koscioła sie szanują i oral i anal to nie u nich panowie ps mma nadzieje, ze odszczekałes te słowa o oralu lub zniszczyłes

Acha i p[rzedw wszytskim takie osoby BRZYDZĄ SIE FAŁSZYWYMI LUDZMI. wyczuwają fałśz na odległosc..taka prawda. Fałszwe zachowania kobiet itp. a jak zagadac? Anie wiesz kiedy bedzie festiwal piosenki religijnej byłem rok temu i..:D i sobie pogadacie. Albo kto spowiada...po ile gromnica z karitasu:D

Gość pobozne
najlepsze są te z I ław :)

Gość Anonim6285
ej a ona w niedziele tylko cz w tygodniu tez chodzi?

Gość Piękna Grecka Helenna
zaimponuj jej, i powiedz ale ten facet wymiata na tej oazowej gitarze:D znam sie, umiem riefy:P

Gość Piękna Grecka Helenna
A POWIEM WAM tak szczerze..ze jelsi dziewczyna naprawde chodzi bo do Boiga..to sorry ale na mszy to ona bedzie Boiga wypatrywac nie adoratorów wiec zagdanie byłoby moznym akcentem.. inaczej to wiesz miło milej...spojrzenia itp ale na 100% nie wiadomo..

kurcze też mi się podoba pewna dziewczyna co pracuje w Realu, stoi na stoisku z cukierkami :d chciałbym ją poznać ale nie wiem co do niej zagadać :O

Gość dffsdfzxc
zagadaj do niej, cześć parafianko, zacząłem cię kojarzyć, bo często się spotykamy. albo uśmiechaj się do niej, któregoś dnia zacznij się z nią witać zwykłym cześć czy bardziej kościelnym szczęść Boże. jak się oswoicie ze sobą, to któregoś dnia zaproponuj, że ją odprowadzisz do domu.

Gość dffsdfzxc
może idź za nią, a jak się odwróci, to zażartuj, że znowu wracacie w tym samym kierunku i że jesteście sąsiadami z niedaleka. któregoś dnia zaproś ją na lody po mszy, albo na spacer, albo zapytaj jakie ma plany po kościele, bo jest taka ładna pogoda i chętnie byś jej pokazał miasto i miło by ci było jakby chciała ci dotrzymać towarzystwa. powiedz jej, że wydaje ci się sympatyczna i byłbyś szczęśliwy jakby dotrzymała ci towarzystwa...

Gość bajka bajce nie równa
usiadz za nia i zabierz jej torebkę, po mszy podejdz i powiedz że wchodząc do kosioła zahaczyla o klamkę i zawisła torebka na niej.Wiec zauwazył to ksiądz i z myśla wzbogacenia się zabrał torebke do zakrystji a Ty to zauważyłes i chciałes torebkę zabrac lecz ksiądz nie pozwolił na to i doszło do bijatyki, ale byłes sielniejszy i udało ci sie