Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzają mnie ludzie

Żal mi ludzi którzyu na facebooku piszą ze zdobyli własnie tytuł magistra.

Polecane posty

Od tygodnia co najmniej 2-3 osoby dziennie z moich znajomych chwalą sie tym. Mam wrazenie ze w ich zyciu wszystko jest na pokaz:o Nie pisząc juz o chwaleniu się zdj ze slubu czy narodzin dziecka. A teraz wysyp zdjęc osob pozujących dumnie z pracą magisterską w ręku:o I myslą ze podbili swiat bo uzyskali tytuł mgr ktory jest gówno warty tak naprawde :D

Gość Tasia Kusk.
wykształceni bezrobotni

Gość no tak bo to przecież powód
do wstydu a nie chwalenia... :)

nie chodzi o to że to powód do wstydu, ale bez przesady... w sumie to większość ma papierek z niezbyt dobrych prywatnych uczelni, wszyscy wiedzą jak tam obrona wygląda więc nie ma się czym chwalić :D

wylegarnia bezrobotnych :-):-) u mnie to samo tym bardziej smieszne jak.koncza kierunki kompletnie nie.rozwojowee typu politologia pedagogika filozofia Posredniaki.juz czekaja :-D

Gość hah ale lach
a Tobie zal dupe sciska, bo pewnie nawet podstawowki nawet nie masz skonczonej

Ja sie przyznam po cichu ze tez mam juz za sobą obrone i jakos sie tym nigdzie nie chwaliałam bo uznałam ze po 5 latach studiow zdanie egz dyplomowego nie jest jakims super osiagnieciem. Poza tym staram sie chronic swoja prywatnosc i nie opisywac faktow z zycia w internecie:o

hah ale lach - wiedziałam ze zaraz ktos sie przyczepi ze pewnie ja nie mam wykształcenia, otoz rozczaruje Cie mam! mało tego, zamierzam kształcic sie dalej ale co innym do tego? nie chwale sie tym na fb czy nigdzie indziej a przeciez moglabym :D niektorzy to nawet oceny swoje piszą z egz dyplomowego, zwłaszcza jak to 5, bo jesli 4 lub nizej to nie widziałam jeszcze zeby ktos sie pochwalił :D

Gość magister inRZynier
Przyszli bezrobotni :D:D:D

Gość dissolved girl
Nie przesadzacie trochę? Przecież fejs służy do komunikowania się ze znajomymi, a to chyba normalne, że mówisz znajomym że się obroniłaś itp. Ja po obronie obdzwoniłam wszystkich i wyprawiłam imprezę :p też żałosne? :D

Gość widać na kafe wysyp
zakompleksieńców bez życiaktórych nic oprócz kafe nie cieszy :D :D :D i do tego nieuków :D[ czesc]

alez impreza w gronie znajomych? prosze bardzo:) czy wysyłanie sms; ale na fb 50% znajomych znasz tylko z widzenia a ludzie sobie chcą nabijac liczbe zanjomych ;p i jak codziennie widzie ze ktos sie obronił, hmm... moi bliscy znajomi informowali mnie kiedy obrona i jak im poszło ale są i tacy co wolą na fb podac całemu swiatu :D

Gość dissolved girl
No to po cholerę masz w znajomych ludzi, których znasz z widzenia albo wcale? :) Czyżbyś chciała sobie nabić liczbę znajomych?

Gość pęczek drutu
moim zdaniem nie ma w tym nic dziwnego, ani tym bardziej żałosnego. takie mamy czasy, że się ludzie komunikują za pośrednictwem portali społecznościowych, więc co w tym dziwnego, że ktoś wrzuci jakąś informację o tym, co się u niego aktualnie dzieje. i nie sądzę, żeby ktoś się chciał chwalić tym, że skończył studia, bo w dzisiejszych czasach tytuł magistra już na nikim nie robi wrażenia. to po prostu informacja i tyle, a ty niepotrzebnie doszukujesz się tu nie wiadomo czego. p.s. dla niektórych ślub lub narodziny dziecka to radosne wydarzenie, którym chcą się podzielić ze znajomymi, dlatego wrzucają zdjęcia. nie ma w tym nic złego.

Gość hahhahahaa faktycznie kupa
śmiechu,laska ma w znajomych obcych ludzi i pretensje do nich że się chwlalą :D :Dkurva to dopiero trzeba być desperatem żeby się lansować na ilość znajomych na fejsiku, takich ludzi to dopiero żal :D :D:D:D hahahahahhaha...a ja mam w znajomych 30 osób które są mi najbliższe i choooj, i wszystko co piszą mnie obchodzi bo to moi realni prawdziwi przyjaciele i znajomi a nie kurva raz widziane na imprezie pokemony :D :D: :D:D

Gość e tam a ja uważam
że z dwojga złego lepiej być bezrobotnym magistrem niż leniem po podstawówce magister ma więcej zawodów do wyboru niż ktoś bez żadnego wykształcenia

a gdzie ja napisałam ze mam znajomych z ktorymi sie nie znam? czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Pisze o swoich obserwacjach gdzie niektore moje kolezanki mają po 700 znajomych i powiedzcie ze ich wszystkich zna i sie kontaktuje z nimi :P