Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusiaaa

Moja babcia powróży

Polecane posty

Gość jusiaaa
Drogie Panie, serdecznie dziękujemy za wiadomości i z calego serca dziękujemy. Droga Pani Niezadowolona- skoro kłamie Pani w pytaniach to i odpwiedź będzie mieć Pani niepoprawną. Proszę też nie kłamać, że pytała Pani o zdrowie ojca, bo nikt nigdy nie wysłał do nas takiego maila, w którym pytałby o zdrowie starszych rodziców....Bardzo mi przykro, że zmarnowała Pani nam czas, a zwłaszcza mojej Babci- skoro napisała Pani celem oszukania nas , to nie dziwne, że dostała Pani zła odpowiedź. NIe mniej jednak życzymy Pani wszystkiego dobrego i aby nikt Pani w życiu tak nie oszukiwał i nie marnował Pani czasu, tak jak Pani marnuje cudzy. Wszystkim innym serdecznie i z całego serca dziękujemy i gorąco pozdrawiamy!

Gość Niezadowolona z wrozby
Teraz to ty jusiu kłamiesz :) braklo argumentow? Nie wstyd ci tak oszukiwac ludzi? Hahahaaaa na flache zbierasz, pewnie jestes menelka jakas ;)

Gość wróżyła mi babuszka
ty niezadowolona zrób screen wysłanego maila a jak nie to nie kłam!

Gość Ejjj ty pseudo medium!!!!
Napisz mi coś czego nie wiem, bo powtarzasz sie :) znasz to sie moze na obciąganiu freda, na kartach wogóle ;) pozdro dla starej kurrwy :D

Gość jusiaaa
Freda tez pociagne za łopate węgla ;) ale moja babka robi to lepiej bo nie ma zębów. Super przy tym siorpie i się ślini. Pojękuje przy tym i robi Zeza jakby miala downa. Mozesz ja przy okazji tarmodic za siey łep. Ma wyzsza stawke - dwie lopaty węgla;)

Gość jusiaaa
To ja, jusia - ten mnie rusiał, tamten mnie rusiał :D

Gość rewersikkk
o widac podszywy i too sa.

Gość No muszę powiedzieć
niestety niec zgodnego z prawdą, bardzo mi przykro pytania postawione szczere i prawdziwe, dostałam stek bzdur, wróżbba w 3 zdaniach dosłownie, naprawdę miałam szczere chęci wspomóc kogoś kto potrafi czytać karty a liczyłam że Pani z takim bagażem lat to i zapewne karty dobrze czyta, odniosłam wrażenie że nawet nie były rozłożone, sytuacja podana przez wróżącą zupełenie nie pokrywa się ze stanem teraźniejszym, więc nie trudno zweryfikować czy choć początek wrózby to prawda, niestety nie.

Gość rewersikkk
ale wiesz jak sama jusiaaa pisała, nawet najlepsze wróżki mogą sie mylic. mnie sie wszystko sprawdzilo i zadałam takie pytanie, ze tylko ja znałam odpowiedź i nawet chcąc zgadnąć, to nie mogłaby odganąć. Tak więc wiesz wszystko zależy od sytuacji, Powiem szczerze, ze ja nie wierze, ze komuś coś źle wywróżyła. Bardzo możliwe, ze tu źle sie wypowiadają "pseudowrózki", ktorych biznes cierpi, bo ludzie zamaist im wplacić 200 złotych za wróżbe, to wolą tę kwotę wplacic starszej pani, ktora sie naprwde na tym zna...

Gość ja dzis
ja dzis dostalam odpowiedź. jestem bardzo serdecznie zadowolona z wrozby pani babci. dzieki wielkie. pieniazki takze przelalam, nawet gdyby wyszlo inaczej to zrobilabym to, o kobieta zmarnowala na mnie czas.

Gość Yogi Bear :)
Taka natura człowieka, że dąży do poznania niewyjaśnionego. To zwykła ciekawość tego co się wydarzy i nie ma się co ludziom dziwić. Jedni "twardziej" stąpają po ziemi, inni dopuszczają istnienie istot pozaziemskich, duchów, Boga, itp. A z wróżbami to jest tak, że jeżeli pochodzą od sprawdzonej wróżki, to się spełnią. Nie dziś, nie jutro, ale za jakiś czas. Nie powinno się żartować i zadawać fałszywych pytań, nie dlatego, że karty pokażą błędny wynik (choć też) ale dlatego, że wróżyć nie powinna sobie osoba, która w te wróżby nie wierzy. I jeszcze uwaga do Pani, która pytała o dzieci. Kiedyś jedna tarocistka została zapytana o to ile będzie mieć dzieci. Padła odpowiedź - dwoje. Pusty śmiech ogarnął pytającą, która stwierdziła, że pomyliła się, ma trójkę. I miała, do czasu jak po roku jedno dziecko zginęło w wypadku.

Gość Pani babcia ,
oj dziecko , a coś ty tam mi wysłała ?? Toż jakieś marne grosze , aż kurva wstyd Gówno ci na nastepny raz powróżę , a udław się tymi groszmi

Gość 54567788
od razu widac, ze podszywy.....

Gość ewlweooo
ja sadze, ze babuszka ma racje i zna sie na rzecyz.

Gość Ciotka ona sama się zgodziła
jak zapytałem babki co czuje do mnie moja żona (tylko nie podałem że to żona - bo i po co, samą datę i imię) to mi wcale nie napisała to o co pytałem - czyli jej uczucia a napisała że nie ma szans na bycie razem, nie jest dla mnie przeznaczona, a ja ożenię się dopiero za 5 lat. - pytań takich nie zadawałem - więc o co chodzi?

Gość jkajskajk
kolejny, ktory oszukał i dziwi sie, że dostał złą odpowiedź. oj ludzie....

Gość cjfng
To znaczy że to.bujdy , sam widzisz . Wstyd komputery , nauka idzie do przodu a tu ludzie wierzą we wróżki !

Gość jkajskajk
ale jak ma nie być bujda, skoro on sam bujde odwala i źłe pisze? wtedy wrozbe robi sie na kogoś innego a nie, na osobę ktora sklamala. wiem, bo sama rozkladam czsami karty od kilku lat.

Gość mała mimimi
właśnie otrzymałam meila zgadza się wszystko!!! szok!!! teraźniejszość idealnie pokrywa się z rzeczywistością!!! Wszytsko super!!!! Kobieta ma prawdziwy dar!!! Proszę nr konta bo wykasowałam meila z pośpiechu

Gość jsjajsajskja
lepiej wyślij ponownie maila do niej z prośbą o to

Gość i sie wyda
Nie chce mi sie czytać od początku .Podajcie tego meila ,proszę

Gość jsjajsajskja
jusywitek@op.pl

Gość jsjajsajskja
hehehe co sie wyda?

Gość i sie wyda
nic sie nie wyda ..to taki przypadkowy nick:) Wysłałam meila ,a teraz cierpliwie czekam.

Gość mała mimimi
ps. naprawdę dobry sposób na biznes, ktoś miał łeb na karku, że wymyślił tą babcię i węgiel :D dobre, dobre, popieram dobre świeże pomysły.

Gość jsjajsajskja
a czemu tak wnioskujesz? kolejna ktora oszukala babcie i cieszy sie z tego?

Gość mała mimimi
to ja ta Pani Babcia hihi !!!---tylko ciiiiii......sza

Gość elficaaa
ej ludzie ja was nie rozumiem. jak nie wierzycie w takie rzeczy, karty, to po jakiego kija piszecie tu? po co zawracacie innym dupe? nie macie wlasnego zycia?

Gość mała mimimi
do "i sie wyda" jesteś zajebiście szybka, że prze 4 minuty od podania meila czyli 22:08, zdążyłaś napisać do babci, wyjasniając o co ci chodzi podając daty uroszeń ect. i zaraz potem o 22:12 pojawia się twój post, że już czekasz od babci na odp. - norris to przy tobie pikuś ściemniaro

Gość mała mimimi
wiem , bo ja to Pani Babcia :p