Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123ojej

To że facet jest wysoki nic nie znaczy

Polecane posty

Gość 123ojej

Ja mam 187 cm, brunet jasne oczy i żadna mnie nie chce.

Gość Piękna Grecka Helenna
widocznie całe dnie i noce siedzisz.. w aucie albo domu:D wyjdz do ludzi

Gość omgkkkk
a co myslales ze wystarczy miec 187cm i juz

Gość 123ojej
No nie, ale chce obalić mit tu panujący, że wysocy mają lepiej, gówno prawda.

Gość yuikjyhtgrfedwsq
za wysoki !!! paaap

Gość w ramach relaksu...
wysoki czy niski kazdy musi byc facetem kochac sznowac lubi kochac i dbac o kobietke I sie starac tak jak ona o niego:;)

Gość tertrt
sie starac tak jak ona o niego: kobiety się nie starają tylko wypinają cycki i dupe i czekają aż ktoś podejdzie

Gość Olaaaa92
wcale nie jesteś aż taki wysoki, raczej przeciętny :) Moze źle szukasz ?;d

Gość etewhwjh
Jak on jest przeciętny to ciekawe jaki jest koleś co ma 172 cm wzrostu. Widzę, ze standardy poszły w górę.

Gość daj mi swoj nr gg
chetnie Cie poznam,mam24lata i lubie wysokich:)

Gość Olaaaa92
DKW, zależy jak na to spojrzeć, niski agresywny oprych nie znajdzie wartosciowej dziewczyny, raczej kogoś pokroju plastikowej solary. Dobrze ułożony chlopak znajdzie porządną dziewczynę.

Gość omgkkkk
DKW Zgadzam się: Liczą się przede wszystkim jaja i pewność. A niski agresywny oprych prędzej znajdzie dziewczynę, niż wysoki grzeczny chl z dobrego domu . . . co za durnota, jak koles zarywa do idiotki to moze wybierze agresora.co to za durne stereotypy ludzie sieja

Gość 98hfjbcjbcdejwb3
chetnie Cie poznam,mam24lata i lubie wysokich:)daj nr gg

Gość Olaaaa92
172 , ja tyle mam więc dla mnie to za mało, to moja subiektywna opinia, dla jednych wysoki , dla drugich juz nie bardzo :)

Gość Jula 2000
"chetnie Cie poznam,mam24lata i lubie wysokich" Wszystkie lubimy wysokich :P

Gość zchhk
ja bylam z facetem co ma 170 cm a sama mam 160 cm dla mnie byl ok wzrostem.ogarnijcie wkoncu to ze wzrost u faceta nie jest wazny.wazne zeby bylo choc kilka cm wyzej wrazie obcasow

Gość zagrajcie lepiej cos smutnego
wysoki zaczyna się od 180, zważywszy ze w pl jest wielu mezczyn ponizej 170,

Gość Olaaaa92
DKW, ehhh wcale nie wpędzam go w kompleksy ;) Poprostu ja lubię wyższych od niego :)

Gość Olaaaa92
czemu nie...

Gość wysoki typ
"Wzrost uwarunkowany jest czynnikami genetycznymi, które oddziaływają na siebie; ogólnie zakłada się, że całość cech odziedziczonych po ojcu i matce będzie źródłem wzrostu średniego pomiędzy nimi, z uwzględnieniem płci (mężczyźni są średnio wyżsi od kobiet o ok. 14 cm). Średni wzrost mężczyzn w Polsce wzrósł z 165,0 cm w 1880 r. do 177,4 cm w 2001 r. " mhm.

Gość Pozbawionyżycia .
"okazało się, że niski wzrost u mężczyzn jest cechą niepożądaną przez kobiety, pożądani natomiast są mężczyźni wysocy, silni i dobrze zbudowani." "Także z analizy ogłoszeń matrymonialnych wynika, że 80% kobiet pragnie, aby poszukiwany partner miał 180 lub więcej centymetrów wzrostu. Wysocy mężczyźni otrzymywali więcej ofert z ogłoszeń matrymonialnych i mogli wybierać w większej licznie kandydatek. "

Gość zchhk
pozbawiony zycia, jeszcze jak zyje nie slyszalam zeby ktorakolwiek z moich kolezanek miala w wytycznych w poszukiwaniu faceta to ze ma miec 180 cm.musze cie rozczarowac ze to co piszesz to jest gowno i wlasciwie nie wiem po co to piszesz i w jakim celu

Gość tez se cos wkleje
Określenie wzrostu dziecka Wzrost osoby wydaje się zależeć przede wszystkim od predyspozycji genetycznej, np. dziecko, które ma rodziców o niskim wzroście, rzadko będzie wyższe od rówieśnika, którego ojciec i matka są bardzo wysocy. W celu obliczenia, z 80-procentowym prawdopodobieństwem, dorosłego wzrostu dziecka (tzw. "oczekiwany wzrost") na podstawie wzrostu rodziców, należy zsumować wzrost ojca i matki (podany w centymetrach). Następnie, w zależności od płci, dodać lub odjąć od tej wartości liczbę 12 (stanowi ona w przybliżeniu różnicę między średnim wzrostem kobiety a mężczyzny). Uzyskaną wartość należy podzielić przez dwa. Otrzymany wynik odpowiada wysokości, którą dana osoba osiągnie w wieku dorosłym ("oczekiwany wzrost"), z uwzględnieniem marginesu 8,5 cm w obie strony. Przykład Ojciec o wzroście 178 cm i matka o wzroście 165 cm będą mieli: 1) syna o "oczekiwanym wzroście" (178+165+12):2 = 177,5 cm (+/- 8,5 cm); 2) córkę o "oczekiwanym wzroście" (178+165-12):2 = 165,5 cm (+/- 8,5 cm). Oznacza to, że syn nie osiągnie wzrostu powyżej 186 cm i poniżej 169 cm, natomiast córka nie przekroczy 174 cm, ale będzie miała więcej wzrostu niż 157 cm. Jednakże przy tak szerokich granicach przewidywań genetyki dziecko może zbliżyć się do największej wartości tylko wtedy, gdy będzie odżywiane w prawidłowy i zbilansowany sposób, a także otaczane miłością i uwagą. Niekorzystna sytuacja zewnętrzna, np. bardzo złe odżywianie, może przeszkodzić w osiągnięciu wzrostu przewidzianego genetycznie.

Gość mallllllllllllllllllinkaaaaaaa
idzcie sie leczyc debile, dziewczny na to nie patrza, dam przyklad ja mam 166 cm i bedzie koles o wzroscie 173 sredniej urody ale z poczuciem humoru i wogole zajebisty charakter , a drugi bedie mial 180 cm przstojny ale bez pocucia humoru np ktory by mnie nie bawil w ogole.wybralabym tego co ma 173 cm.jezeli facet nie jest nizszy od partnerki nie stanowi to zadnego problemu!!i wbic sobie to do lba.jelsi ktos tu zaprzecza to tylko ktos co ma bzika na punkcie wzrostu i robi takie tematy.radze udac sie do psychiatry

Uwielbiam wysokich i tylko z takimi się umawiam.

Gość GHAH seeker666 JWWD!
Poruchajmy se dużo i tyle! Po sprawie!

Wysocy są lepsi w łóżku

te 2 posty wczesniej to nie moje.jakis debil sie podszwa .papapa

Ten wyżej to podszyw