Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123ojej

To że facet jest wysoki nic nie znaczy

Polecane posty

Gość mallllllllllllllllllinkaaaaaaa
Wysoki facet = lepsze geny

Gość nie słuchaj ich
Wzorost to tylko jakiś tam atut. Nie polecą na Ciebioe wszytskie laski tylko dlatego że jesteś wysoki. Tak jak, ty nie polecisz na każdą laskę dlatego żeo ma większe piersi Ważniejsze jest to żebyś był przedewsyztskim facetem

To prawda stara jak świat że wysocy faceci mają większe powodzenie u pań ,nawet tych niskiego wzrostu nie mówiąc o tych wysokich pannach które to raczej nie mają innej opcji jak wysoki partner,wyjątki oczywiście są ,ale jak to wyjątki jest ich mało.Prosty przykład, identyczni faceci z aparycji jeden ma 172 cm drugi 185cm którego więcej pań wybierze ? Wysokiego sporo pań niskiego wzrostu i zdecydowana większość pań które są wysokie. Niski facet może przekonać do siebie dobrą aparycją ,charakterem niektóre panie wolą niższych partnerów ,ale generalnie wysocy już na starcie są premiowani.

Dokładnie. Niski facet musiałby się nieźle namęczyć a i tak bym takiemu szansy nie dała. A wysoki nie musiałby się wiele napracować :P.

Gość nie słuchaj ich
Dobra, ale sam wygląd tez nie wystarczy. Aparycja ,wzrost, wygląd ważne. Ale równie wazne jest to co się reprezentuje sobą. To kobiety mają być piękne, a faceci męscy.

Gość Hehechcialahhehee
Oo to ja bym cie juz w 50 procentach chciala,bo wzrost to jedna z 3 cech ktore mnie pociagaja.hehe.trzymaj sie chlopaku;)

Najpierw wygląd a dopiero potem co ten ktoś sobą reprezentuję. Liczy się pierwsze wrażenie.

Gość nie słuchaj ich
To dawaj dwie kolejne. Może autor zyska trochę wiary w siebie

Gość nie słuchaj ich
No dobra jest wygląd. Ale ogólnie cipka i tak nic by z tego nie było.

przestan sie pode mnie podszywac czy ty masz cos czlowieku z glowa......napisalam wczesniej swoje zdanie i go nie zmienie.zastanawiam sie co wam to daje ze piszecie na forach ze wyzszy lepszy.i sie podszwa jeden debil za mnie.to chore...nie ma dwoch idenycznych osob i kobieta sie napewno nie sugeruje tym, ze ojej ten ma 5 cm wiecej to lepszy hahaha.a moze my latamy z linijkami i mierzymy ktory ma wiecej te 5 cm.polecam psychiatre

pewnie siedza tu kaszaloty ktorzy nie maja dziewczyny i jedyne co maja to wzrost ktory im nic nie daje haha,dobranoc podszywom, dowartosciowujcie sie na kafe papaappa dobranoc

mallllllllllllllllllinkaaaaaaa po pierwsze nie jesteś wszystkimi kobietami ,po drugie nie trzeba latać z linijką by swierdzić że ktoś jest wysoki .Myślę że większość kobiet nie czuje się komfortowo gdy jest wyższa od partnera,cholera no wystarczy wyjść na miasto by to stwierdzić.Nie jest moim zamiarem nikogo dołować ,stwierdzam jedynie fakty .Jeśli nie chcesz podszywów to zaczernij nick i tyle

ja nie pisze tutaj o tym ze kobieta ma byc wyzsza od partnera bo zazwycyaj wybieramy kilka cm wyzszych, lub nie.chodzii mi o glupie stwierdzenia ze jak bedzie miala wybor to zamiast 172 wybierze 182 bo lepszy wyzszy.i tu wlasnie sie mylisz bo my patrzymy na co innego.idz stan na ulicy i sie pytaj kobiet czy wybraly swojego faceta bo jest wysoki, nie bede pisac wiecej szkoda mojego czasu.to ze masz chore pojecia n aten temat ,nie pisz ze kobiety wola , bo gowno wiesz.dowartosciowuj sie dalej piszac te brednie,choc i tak my patrymy na inne rzeczy, milej nocy

Wzrost nie ma praktycznie zadnego znaczenia, wazne zeby nie byl nizszy. Okreslenie wyglad u faceta - bardziej sie odnosi do twarzy, oczu, budowy ciala, tylka itp. A tak nawiasem mowiac najseksowniejsi faceci to 170-180 nie mnie nie wiecej i potwierdzilyby to wszystkie moje kolezanki.

Gość garry preton
tak zgadzam zs torebka

Gość Bambuska MM
"przestan sie pode mnie podszywac czy ty masz cos czlowieku z glowa......napisalam wczesniej swoje zdanie i go nie zmienie.zastanawiam sie co wam to daje ze piszecie na forach ze wyzszy lepszy.i sie podszwa jeden debil za mnie.to chore...nie ma dwoch idenycznych osob i kobieta sie napewno nie sugeruje tym, ze ojej ten ma 5 cm wiecej to lepszy hahaha.a moze my latamy z linijkami i mierzymy ktory ma wiecej te 5 cm.polecam psychiatre" popieram w 100 % 🖐️

Frogo przynajmniej 60 % dziewczyn jakie znam napisałoby to samo. Taka jest prawda, faktycznie sa fetyszystki wzrostu ktore wezma kazde barachlo byleby mialo .... tu wpisz ilosc cm ale to jest mniejszosc zapewniam cie, Wzrost wazne zeby nie byl nizszy i jak ma te plus 5 cm to jest super. Czyli jak ja mam 164 to 170 koles by mi pasowal, ale.. ja zwracam uwage na wyglad bardziej niz na sam wzrost, chodzi mi o budowe ciala, twarz rowniez, tutaj juz nie odpuszczam . Jak mi sie nie podoba to chocby mial 2 metry to jest do bani.

zielona torebka - czemu wszyscy mówią do mnie frogo zamiast frodo?:) Wiem, że masz rację, ale kurde, wiesz, że, zwłaszcza na kafe, tworzą się jakieś dzikie stereotypy. Nie tylko na kafe zresztą, nie dalej jak w niedzielę, słyszałem od dwóch lasek głupie komentarze nt parki gdzie dziewczyna była minimalnie wyższa od kolesia. 5cm wyższy chyba jest ok, choć ja sam wolę być 10+ wyższy:P

Gość Tolek K.
Zielona torebka ty szmato moze jeszcze powiesz ze z facetem 169 cm tez byc chodzila????? I gwalcila niewiele wyzszego od siebie kurdupla????? A jakby mial mniejsza stope od ciebie????

torebka - spoko. Nie wiem czy wiesz, ale pod innym nickiem zarzucałem Ci kłamstwo, że niemożliwym jest, żeby Ci się niski kolo podobał:/ A Kurdu się nie przejmuj, chłop ma mały kłopot ze sobą

Gość 123ojej
Frodo ten temat to nie prowo, piszę tak jak jest i chciałem tylko napisać o tym że wzrost jak widać nie ma dużego znaczenia.

He he , uwierz mi ze nie klamie, zreszta wiadomo w necie ciezko cokolwiek udowodnic. Zreszta jak jest facet ode mnie te pare cm wyzszy, lub przynajmniej mojego wzrostu to nie jest dla mnie niski . Jakby mial te 162 to juz bylby niski, a ponizej 160 pewnie bardzo niski. No, jakos tak jest ze postrzegamy ludzi z wlasnej perpsektywy

torebka - wiem, że nie kłamiesz:D ale jeszcze parę tygodni temu byłem przekonany, że kolo poniżej 180 cm nie może się podobać. Szczęściem pewna sympatyczna pani wybiła mi te bzdety z głowy;)

Gość mila indianeczka
Dla mnie niski facet ktory ma 169 i mniej to zero, nawet jakby byl przystojny.Wogóle to nienawidze facetow z malymi stopami i dlonimi to gówna!!!!!!!!!!!!!!