Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123ojej

To że facet jest wysoki nic nie znaczy

Polecane posty

Gość 123ojej
A ja myślałem, że już obaliłem mit no powiedzmy w miarę wysokiego kolesia, bo po tym temacie można się przekonać, że nawet z moim wzrostem jestem przeciętny ehehhe.

Gość 123ojej
Kuurde, widocznie jestem niechlubnym wyjątkiem.

Gość 123ojej
Z drugiej strony mam znajomka co ma ok. 1,70 m i zawsze jest z jakąś panną, widocznie niektórym nie jest dane bycie w związku/z dziewuchą.

Gość soki-iski
poniżej 170 - niski wzrost 170-184 - wzrost średni powyżej 185 - wzrost wysoki

Gość Z mojego doświadczenia
A ja powiem od siebie, że NIE podobają mi się wysocy faceci powyżej 185 cm . Dlaczego? a dlatego, że mój były miał 188 cm i (przepraszam za szczerość) brzydko się poruszał, jak bocian, jakby mu nogi przeszkadzały. Nie umiał też kompletnie tańczyć, ze sportem też raczej był na bakier. Spotykałam się też z takim, co miał ponad 190 ale z nim było podobnie, nie mówiąc już o tym, że wydawał mi się nieciekawy z charakteru i zainteresowań. Jakoś wzrost mu nie pomógł mnie zdobyć :] Inny znów też miał chyba powyżej 188, trenował jujitsu, był wypakowany, bramkarz i też jakiś taki typ ciepłe-kluchy bez ikry mimo, że niby był wysportowany :O Zauważyłam po znajomych, że wysocy generalnie mają problem z koordynacją ruchów, są znacznie mniej energiczni od niższych i wydają mi się bardziej leniwi, mniej błyskotliwi oraz myślą, że nie muszą się zbytnio starać dla kobiety, "bo przecież są tacy fajni i wysocy". :] Znam trochę takich i naprawdę wydają mi się ZBYT pewni siebie, tacy jakby z nadmiarem ego i są jacyś niezbyt ciekawi z charakteru, nudni bez ikry. Choć nie twierdzę, że wszyscy są tacy, to są tylko moje obserwacje. Nie wspomnę już o tym, że nie podobało mi się to, że mój były musiał się do mnie schylać i nie miałam jego oczu na wysokości moich. Bardzo mi to przeszkadzało. Ważne jest dla mnie by facet miał kontrolę nad swoim ciałem, miał dobrą koordynację ruchów, potencjał do tańca i lubił sport (bo ja też spełniam te warunki). Nie lubię facetów leniwych, którzy myślą, że i tak są przecież fajni, bo tacy wysocy, więc "jak nie ta to inna" się znajdzie. Chciałam znaleźć sobie kogoś niewiele wyższego ode mnie (168) i takiego znalazłam (ale nie kierowałam się wzrostem!) Po prostu spełniał te warunki o których wyżej pisałam :) wydawał mi się interesujący, pełen pasji jak i ja :) lubi sport, jest energiczny, błyskotliwy, szczupły i przede wszystkim ma ładną TWARZ (mój priorytet jeśli chodzi o wygląd), błysk w oku (oraz dobre spojrzenie) i bardzo ładny uśmiech (białe ząbki -na co bardzo zwracam uwagę, bo świadczy o tym, czy facet potrafi o siebie i o innych zadbać). W skrócie moje priorytety jeśli chodzi o wygląd to: 1) TWARZ, dość proporcjonalna 2) ogólna sylwetka -szczupła, byle nie z brzuchem i nadwagą 3) mądre, dobre głębokie spojrzenie, 4) ładny uśmiech, białe, równe ząbki (reszta cech już nie jest taka istotna, a nawet zdarzało mi się, że ktoś miał tak ciekawą osobowość, że nie spełniał zbytnio nawet tych cech i byłam nim zauroczona)

Gość Z mojego doświadczenia
Aha, wspomnę jeszcze, że ten mój obecny ma znacznie większe powodzenie u kobiet niż ten poprzedni wysoki. Zastanawiam się o co może chodzić, bo ten podoba się zarówno nastolatkom (!) jak i doświadczonym kobietom po 30, hmm... Wręcz bywają nachalne, nawet nauczycielki w szkole do niego startowały, dziwne co? A ma niewiele więcej cm ode mnie. No i czym to tłumaczyć? Poza tym, spotykałam się wcześniej z takim kumplem, co był młodszy 5 lat i niższy ode mnie (!!) i to mi nie przeszkadzało :D czułam się przy nim jak modelka z długimi nogami ;) Jedynie chyba jemu trochę przykro było, że uwydatniałam jego kompleksy. Problem był z jego strony. A co najlepsze, taki człowiek z kompleksami zarzucał mi więcej cech w wyglądzie do zmiany niż ten obecny, który się raczej akceptuje!! Obecny twierdzi, że dla niego jestem idealna i nie muszę się nawet stroić ani malować (w przeciwieństwie do tego niskiego), dziwne to wszystko.... Znałam jedynie jednego takiego, co był może mojego wzrostu i mówił, że nawet lubi wyższe od siebie i to mu imponuje i podoba mu się :D Ale on nie miał kompleksów i dziewczyna nie "ujmowała" mu a wręcz dodawała uroku :) Tyle, że on spełniał się zawodowo jako "inteligent" i może to mu jakoś pomagało :] możliwe, że był po prostu dojrzały.

Gość ciekawy temat.
...

Gość gdzie Autor się podział???
no gdzie??

Gość 123ojej
No jestem.