Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona jestem tym

facet mnie olewal podczas rozmowy video , wolal kolezanke jakas

Polecane posty

z facetem czesto rozmawiamy przez skypa . ALe od dzis rana ciagle slysze te paskudne sygnaly ze przychodza mu wiadomosci na GG .... na skypa sam zadzwonil, ale zauwazylam ze nawet na mnie nie patrzyl , jakis obrazony, wiec postanowilam poprostu zakonczyc rozmowe papap i poszlam , usmiechnal sie ...(wczesniej powiedzial ze jest zajety - owym gadulcem) wieczorem zadzwonil pierwszy ...ale znow te gg .... poddenerwowany ... nic mu sie nie podobalo... jak zapytalam z kim pisze to powiedzial ze z kolezanka .. ze codziennie tak pisza .... zdenerwowalam sie ... bo specjalnie wlaczylam tego skypa by pogadac ... ale on nawet swiatelko przygasil abym go nie widziala .. postanowilam jutro wogole nie wchodzic na skypa ..bo dzis poprostu mnie olewal !! a jak ja powiedzialam ze poprostu przykro mi sie zrobilo to zaczal jakos dziwnie gadac ..aby moja wina byla .... nie wiem jak to wyjasnic bo dziwnie sie czulam a do tej pory ( a tydzien rozmawiamy na skype) to normalnie ze mna rozmawial ... jak mu dac do zrozumienia ze mnie to troche zabolalo ( gdyz ewidentnie mnie olewal ) ... poprostu z jakas sobie klikal dodam ze to taki trudny typ chcialabym pomilczec

jak mu dac do zrozumienia ... jesli bedzie dalej klikal z ta kolezanka to wole sie nie odzywa bo wychodzi ze ja go wkurzam ..( nie wiem czym?!) nie usmiecha sie do mnie, tylko do tekstu napisanego przez owa kolezanke ... co wtedy ? wylaczyc sie .. czy cos jeszcze napisac czy powiedziec ??? dzis udawal ze nie slyszy , albo przyciemnil sobie pokoj

Gość o.n.a.s.a.m.a.2.0.
jesli tak bedzie robił to sie rozłącz i tyle, skoro cie olewa to ty jego tez zacznij

mieszkalismy razem, ale chodzi mi tylko o te sytuacje ! wlasnie chyba tak zrobie za kazdym razem bede sie rozlaczac ! a jutro wogole nie pojawie sie tam gdzie moglby do mnie napisac ... chodzi o to ze nie powie kolezance ze moglaby zaczekac ...a widze roznice w porownaniu do wczoraj .. patrzyl usmiechal sie .. wiem pewnie sie znudzilam, ale bardzo przykro mi bylo ... domyslam sie ze on cos kreci , ze oszukuje .. nie jestem pewna czy to kolezanka z ktora pisze codziennie .. bo jak wrocil z toalety i siadl na kompa to na mnie nie spojrzal tylko usmiechnal sie na wiadomosc z gg .. jak byl w wc to slyszalam ze przyszla wiadomosc z gg a on wogole nie czuje sie aby powiedzoiec ze wlasnie pisze z kims ... chcialabym mu to uswiadomic ze bardzo mnie tym urazil..czzulam sie dziwnie wrecz! usmiecham sie, a on nie reaguje... rozmawiac prawie wogole nie gadalismy bo co powiedzialam to on cos wymyslal ze ja nic nie kapuje itp

zaczne go olewac bo to co dzis czulam.. specjalnie wlaczylam komputer na ktorym mam kamerke a naprawde mialam inne sprawy.... nie wiedzialam co robic czy OD TAK sie rozlaczyc czy cos powiedziec ... chce cos powiedziec jak bede sie rozlaczac by dalo mu to do myslenia i aby sobie nie myslal ze jest pepkiem swiata i ze bede na kazde jego zawolanie

a w ogole to mam mobilnego neta i tak po darmowych godzinach transferu szukam pretekstu by sie rozlaczyc i nie placic wiecej niz abonament przewiduje

hej ty wyzej nie podszywaj sie :/ nie masz zamiaru pomoc to prosze nie pisz

Gość Nie odzywaj sie
Do niego przez pare dni. Zobaczysz jak zareaguje.

Gość Nie odzywaj sie
Jak woli kolezanke to niech ja woli.

dzieki za rade. jakbym ci dalej nie odpisywala to znaczy ze transfer mi poszedl na ten film o kowbojach-gejach co teraz sciagam

Gość alien z doopy
bhehehe te podszywy sa genialne

wezcie dajcie spokoj, piszcie powaznie :/ Jak myslicie czy to jego zachowanie moze miec cos wspolnego z tym ze mam zrobiona stomie a rurka i worek z moja kupa zawsze wisi obok kiedy uprawiamy seks?

Gość kln jbniu
żałosne i najgorsze że to on jest żałosny a ty wychodzisz na ta naiwna. nie odzywaj sie do niego 3 dni. zobacz co zrobi. albo olej drania. powodzenia

hmm PROSZE SIE NIE PODSZYWAC BO ZGLOSZE TO !!!!!!! i dowiem sie kim jestes!!!!!!!!!! zal takich ludzi !!!!!!!!! masz ochote sie bawic to idz do piaskownicy!!!!!!!!!!!!!!!! mam juz swoje lata i nie zamierzam aby ktos tak sobie pisal !!!!!!! a tym co co poradzili dziekuje bardzo, nie bede sie odzywac przez kilka dni

mój mąż takim jak ty paznokcie w UB zrywał!!! jeszcze się policzymy!!!

Gość rozpustna łasica
no na razie to on może zgłosic, że nielegalnie ściągasz jakieś podejrzane filmy o zboczeńcach:O

dzieki tez za to ..ze to on jest zalosny a ja naiwna , bo to prawda ... jeszcze w zywe oczy mi klamal ze mnie nie widzi w kamerce po tym jak mu powiedzialam ze nic go nie widze by lampke zapalil ... zaczal wymyslac ze zawsze tak ma, ze mnie tez nie widzi .. ... taki klamca ... nie dosc ze jestem zla, to po dzisiejszym dniu czuje sie zniesmaczona ...a on wogole nie ponosi sie do odpowiedzialnosci ... musze w koncu sie przelamac i nie dac sie tak olewac .... a jutro wiem ze wlaczy skypa na dostepny i bedzie czekal na mnie.... ale skoro ma ze mna pogadac to po co na gg gada z kolezanka o byle czym... pogadalby w innym czasie a tak zrobil mi tylko przykrosc i wogole nic sobie z tego nie robil tylko jeszcze ze mnie robil winna ... ehhh :(

co to znaczy "ponosić się do odpowiedzialności"? Śmieszą mnie te wasze pseudozwiązki, które dzieją się wyłącznie przez internet.

Gość desperatka....................
olej go poprostu. nic wchodz na skype.